Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 111 586
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 420
В нашия квартален имаше скреч на Своге, падна ми се шоколад. Другото възможно беше одеало, на което не съм се и надявала, след опита им да ме откажат да получа скреч, явно просто го няма или да си го взели те.

# 421
Бяхме на дълга почивка и пропуснах доста игри. Сега да похваля майка ми, която се регистрира в Савекс и на втория ден спечели карта. Heart Eyes
Спорен месец на всички и успешен старт на учебната година! Flowers Four Leaf Clover

# 422
Последно време такъв карък ме гони....участвам почти навсякъде, дано скоро да спечеля нещо. Мрън....

# 423
Последно време такъв карък ме гони....участвам почти навсякъде, дано скоро да спечеля нещо. Мрън....
И аз съм така. Ако на два месеца се падне нещо е голям успех. Дано скоро ми се усмихне късмета.

# 424
  • София
За септември две награди досега
20 лв ваучер за ММ -анкета "Ценим вашето мнение в Лидл"
100 лв ваучер от Савекс
втория ден регнах бележка, третия ден получих смс.
Участвам в Лидл за лаптоп, на Нескуик с какаото, и на Милка за 1000 награди

# 425
  • София
Аз да се похваля с мишка от една фейсбук игра.😇

# 426
Успявате ли да влезете в сайта на морени?

# 427
Успявате ли да влезете в сайта на морени?
Не!

# 428
Писах им, но не ми отговарят и се замислих да не е при мен проблема. Дано го пуснат все пак.

# 429
Редактирам се --Хахаха хубаво беше да прочета първо условията на играта🤣🤣🤣И сайта на Фа нещо е бъгнат. Влизам да регистрирам гледам промоцията е до 31.08 и отдолу пише първо теглене на 01.09 и няма място за регистрация! Някой  друг успява ли да намери формата за регистрация?

# 430
Писах им, но не ми отговарят и се замислих да не е при мен проблема. Дано го пуснат все пак.
Аз също не мога да вляза в сайта на морени, къде писахте искам да пиша и аз ?

# 431
Не издържах и си купих Fayri от Тмаркет. Във всеки магазин се оглеждам за рекламни брошури за играта, но не съм видяла никъде досега. Сега не знам участвам ли в играта или не ? 😀

# 432
Това се чудя и аз откакто е започнала играта и затова не смея да купя. В условията пише, че е за определените обекти, но някой беше казал, че е за всички обекти...

# 433
Това се чудя и аз откакто е започнала играта и затова не смея да купя. В условията пише, че е за определените обекти, но някой беше казал, че е за всички обекти...
Дано да е за всички , или язък за 6те лева ,които ги дадох за веро Simple Smile

# 434
Отваря се вече сайта на Морени. Успях да регна бележката.

Общи условия

Активация на акаунт