Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 111 592
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 405
+1 за бургерите Ети. Никак не ми допадна какаовия, не знам как са другите вкусове. И наградите са малко там, та няма да повторя определено.

# 406
Liyana9, и от моята награда от швепс още няма ни вест, ни кост. Звънях в КК и ми казаха да пиша на швепс. Писах им, защото срокът за доставка отдавна изтече и все още нямам отговор.

Кофти, че не сте получила отговор, но ако не е изтекъл срока за доставка  е бил малко безсмислен имейла, като моя. Но все пак писах от страх малко, защото наградата си е награда спечелили сме си я, а и си заслужава! Ето го и моя имейл, малко съм в грешка, защото не бях пресметнала от паниката срока и прибързах! Но пак казвам, днес като звъннах казаха, че ако изтече срока и не съм го получила да се обадя за ревизия.

# 407
  • София, Дружба 2
Liyana9,  на Вас са отговорили, а аз и отговор нямам. Simple Smile Мисля, че е крайно необходимо да им звънна и аз в понеделник. Simple Smile Страшна работа ще да е станала, за да не могат два месеца вече да доставят награда. Simple Smile

# 408
# 409
Влязох в темата да питам за Персил...прочетох, че те просто са си така. Вчера не знаех на кой да звънна и звъннах на Хенкел да питам къде аджеба публикуват печелившите. От там едно момиченце много любезно и убедително каза- "Предавам и ще се свържат с вас". Никой не се свърза.

# 410
И аз да попитам тогава
От тази игра някой спечелил или печеливши някъде?
https://avene-exclusive.bg/game/
Аз ,на имейл пишат.

И аз съм сред спечелилите. Получихте ли си наградата? Регистрирах данни, но до там.

# 411
  • Пловдив
Не съм я получила,но аз попълних данните в сряда,че не бях в БГ.

# 412
Здравейте! Спечелих продукт за 1ст. от колелото на Кауфланд, валиден до днес, но няма да успея да си го взема. Ако е възможно искам да го подаря на някого, но не знам дали става..

# 413
  • софия
Включих се в Сушард с две бележки, кафе машината не ме блазни.

# 414
  • оттам, откъдето започва България
И_Колева, снимах го и ще пробвам дали ще мине на каса. Simple Smile

# 415
  • у нас
И_Колева, снимах го и ще пробвам дали ще мине на каса. Simple Smile
На каса се маркира баркод на картата и на нея отстрани са изписани броя на активираните купони. Само така се съмнявам да стане. Но нищо не пречи да пробвате. Успех!

# 416
  • оттам, откъдето започва България
Sinara, права си Simple Smile, въобще няма да се занимавам.

# 417
Подарявам купони за Lidl и други седмични

# 418
  • София
Не е игра или томбола,дано Админите не изтрият- безплатни медицински прегледи на лице,скалп,ръце.С предварително записване,за възрастни или деца с кожни проблеми.Вчера посетихме семейно,аз съм с косопад,пигментация,съпругът с екзема на ръцете- прегледаха ни любезно,започваме терапия от днес,получих безплатни мостри и т.н.Оставям координати.

Също сега видях,че имат и игра!
https://www.facebook.com/100171252211515/posts/pfbid0kNZKpnrDk5C … Qwz88hudPnPNQF7l/

# 419

Общи условия

Активация на акаунт