Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 111 607
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 390
  • оттам, откъдето започва България
Халат няма, но ММ ми се обади, че е получил sms от Савекс. Simple Smile

# 391
# 392
В онлайн аптека ремедиум

# 393
Какво направиха Персил?! Да не би първо да се свързват с печелившите и после да публикуват списъка? Някой спечел от предишните им игри има ли да сподели?

# 394
  • Варна
Какво направиха Персил?! Да не би първо да се свързват с печелившите и после да публикуват списъка? Някой спечел от предишните им игри има ли да сподели?

В предбата им игра  с парогенераторите, първо публикуваха печелившите, после се свързаха.

# 395
Скрит текст:
Да попитам за слушалките от хайникен успяхте ли да ги свържете към телефона,че ми дава ,че трябва да се изтегли  приложение но кое

И аз получих слушалките вчера, на куриера му пишеше да провери само дали е спазена сумата от над 5лв., а за протокола, който подписах хич не погледнах за кода, а той направо взе бележката без да сравнява каквото и да било.

Иначе слушалките не са кой знае какво. Пробвах ги, свързах се с bluetooth от втория път с телефона, след като прочетох инструкциите в бележката. Нооо свирят много слабо и не много качествено, поне са удобни и добре изглеждащи. Засега ще си стоят в кутията.

*Междудругото на Shweppes днес им звънях, защото се притесних, че другата седмица до 14 е срока за получаване на наградите. Ще изтече и аз няма да съм си получила наградата, жената с която говорих каза, че ако до тогава не съм го получила да им звънна пак, за да се свърже на по-високо равнище и да разнищят случая. Но каза, че не би трябвало да има проблем, понеже не са получили съобщение, че ще има забавяне на наградите. А аз си чаааакам и чааааакам... Rolling Eyes Head Band Laughing

# 396
  • София, Дружба 2
Liyana9, и от моята награда от швепс още няма ни вест, ни кост. Звънях в КК и ми казаха да пиша на швепс. Писах им, защото срокът за доставка отдавна изтече и все още нямам отговор.

# 397
  • При децата ми
И моите слушалки дойдоха вчера:

Скрит текст:

Куриерът щеше да ми ги даде срещу бележка без да сверява номера. Обърнах му внимание, че трябва да му дам точно определена бележка, и след като прочете, му дадох бележката.

Швепс бързо действаха при мен. На 03.09. спечелих наградата, на 07.09. имах имейл с линк да попълня данните си за доставка. На 08.09. ми върнаха имейл, за 30 дневен срок за получаване на наградата.

Няма ме в "Шаума". С две бележки бях. Чакам "Персил".

# 398
  • София, Дружба 2
Швепс и при мен реагираха бързо с мейла за потвърждение на наградата. На 15.07. спечелих, на 20.07. имам потвърждение и да чакам 30 дни за доставка на наградата. И до днес чакам ли,   чакам....... но награда нямам.

# 399
Значи аз доста имам да чакам за швепса- от 15.08 имам писмо за одобрение.
А ето един промокод от Офис 1, ако някой иска да се възползва- валиден до 31.10.22 и е за многократна употреба

# 400
Хора, от Тайгър …….ваучерите ги изпращат на имейл!Аз помислих,че е някакъв спам ……
Само погледнете имейла Scream

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 22:05 от Alize1234

# 401
Шедьовър! Joy

# 402
Такъв мейл трия директно, хич няма и да го чета на шльокавица. Много несериозно и обидно дори Scream

# 403
Днес се включих във Fairy. Благодаря на съфорумката, която сподели за магазин Финес. Flowers Hibiscus Някой писа, че участват всички магазини, но аз да се застраховам в случай, че спечеля. То трябва да има поне няколко стотин награди, за да спечеля аз, но никога не се знае. Joy

# 404
Аз само като го видях сайта на тайгър и се хванах за главата.  Не пия такива боклуци,  ама и да пиех не бих се включила в такава небивалица.
Купих фери да се включа в играта,  че ни умря кукЕра 🤣 преди 2 седмици.  🤞🤞🤞
И в Ети взех да се включа с едни бургери- няма да купя втори път,  не само че са скъпи,  ами не са и нещо уау,  та да кажеш че си заслужава,  дори в промоция. Ама ми бяха интересни и реших да ги пробвам,  ако нямаха игра сигурно никога нямаше да ги и забележа в хладилниците.

Общи условия

Активация на акаунт