Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 111 644
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 750
  • Пловдив
Преди време бях попитала, но още никой не се похвали. Има ли получили бутилка вино от играта на Верано Азуре?
Напротив, писах че получих виното супер бързо-след два дни.Вчера получих и кутията от швепс,с джин е🍸

# 751
  • у нас
Таня67, благодаря ти за предложението. Много мило. 🙂 Но аз се добрах до компютър и проверих.
Харесват ми такива кампании като на Милка. Колко много хора ще могат да се докоснат и опитат от продукта им. Трябва и други фирми да помислят в тази насока.

# 752
  • Б
Има номер като моя в Милка , но смс все още нямам.

# 753
Имам и аз смс от Милка, вчера в 19ч

# 754
Always , къде са публикували печелившите? Във ФБ на  Лили не ги откривам?

# 755
Always - не са все още, но някой се похвали Simple Smile
в Милка участвах само аз и нямам СМС, а и през телефона  не мога да си търся номера, много дасадно ми се струва.
Alize много ти благодаря за разяснението. Не очаквах, че ще има по малко участващи от награди:)
В Киндер бележките се проверяват и тогава се добавят в профила имайте го предвед и не участвайте “в последния момоент”. Моята бележка от вчера още чака одобрение Simple Smile
И аз чакам Коктейлната кутия от Швепс, срещу номера на товарителницата вече пише - На път.
Чакам и комплект продукти от Роден край
Сега и Жилет чакам Simple Smile
Играя в толкова много игри, че дори си ги записах в един тефтер, където прибрах бележките.
Малко са нещата, който съм купила заради играта обаче.
Вие как помните къде играете?

# 756
  • София, Дружба 2
Аз се похвалих от Always. Имам мейл от тях, но никъде не откривам списък.
JustMila, аз също записвам игрите, в които участвам, записвам и датата за теглене, иначе няма запомняне. Simple Smile

# 757
Аз съм в резервите на Роден край за продуктов пакет. Сега получих смс за доставка, но бележката е вкъщи. Искат ли ги след валидацията с пратена снимка на имейл? Да знам да отлагам ли куриера за утре.Имам и смс от Милка - веднага успях да се свържа и да дам данни за доставка.

# 758
  • Бургас
Никъде не пиша аз. Чакам имейл, смс или обаждане. Повечето игри са ми отворени в браузера и от време на време проверявам Печеливши. Фейсбук и Инстаграм гледам за таг. Бележките ги мятам в една кутия, когато свърши месеца, събирам в джоб и в друга кутия. След още месец, джоба отива в коша.

# 759
Да споделя за две пристигнали награди вчера от инстаграм-табла и мултифункционален крем от Златна Рибка Мъжа хареса таблата, не съм играела добре, но щял да прегръща с едно узо и да играем 😂.

Здравейте,
издирвам такава табла от доста време.
Моля, споделете от къде я спечелихте.
Благодаря !

# 760
Току що и аз със смс от Милка. Явно още разпращат, не губете надежда

# 761
Аз съм в резервите на Роден край за продуктов пакет. Сега получих смс за доставка, но бележката е вкъщи. Искат ли ги след валидацията с пратена снимка на имейл? Да знам да отлагам ли куриера за утре.Имам и смс от Милка - веднага успях да се свържа и да дам данни за доставка.

Куриера взима бележката за Роден край.

Колкото до Жилет - и аз съм участвала в играта, но не печеля нищо.

# 762
  • София
Преди малко ми дойдоха кенчетата от миринда. 6 на брой са, ако някой се чуди и още не са му дошли.

# 763
donatellla , таблата я спечелих от фейсбук страницата на узо Пломари.
Picky , дали правилно сте разбрала, че печелите от превръзките, защото имам спомен, че печелите златна роза. Такава награда има от Голдън Роуз. Може и аз да бъркам постовете, извинете, ако е така. Качвам печелившите, ако за някой ще е от полза.

Печеливши 🏆 Ето и късметлиите, които си спечелиха страхотни награди от Golden Rose 🥀
✔Анелия Гинчева
✔Величка Найденова
✔Мария Генова
✔Силвия Цонева
✔Камелия Панайотова
✔Вивиан Михайлова
✔Иванка Чоканова
✔Николинка Русева
✔Спаска Колева
✔Йоанна Кръстева
✔Нина Стоянчева
✔Росина Станимирова
✔Петя Станева
✔Анета Атанасова
✔Мариета Иванова
✔Патрисия Гигилева
✔Мария Проданова
✔Теодора Саркизова
✔Мария Гочева
✔Моника Костова
✔Антоанета Христакиева
✔Цветелена Дарвинова
✔Елисавета Славева

# 764
  • София, Дружба 2
I*Belive*in*Angles, наистина някой си похвали,  че печели от Golden Rose по-рано в темата, но не бях аз. Аз вчера получих мейл да си изпратя бележката за проверка от играта на Lilly  и Always, защото печеля ваучер за 250 лева за слънчеви очила. Simple Smile

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 12:12 от Picky

Общи условия

Активация на акаунт