Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 110 003
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 90
Някой да не вземе да се върже…..Поствам го само,защото има “доверчиви хора”
Скрит текст:

# 91
Пратката ми днес с Лео беше футболната фланелка от Карлсберг, така че чакането на слушалките продължава.

# 92
Лоренц те ли звънят или аз да ги търся?

# 93
Пиша, за да потвърдя това, което казвахте, преди малко пробвах да регистрирам бележка от бонбони Сушард- НЕ дава на датата 01.09.
Както Pure love каза, едва ли са двама -трима.. Явно проблемът е при всички ни. Дано не става въпрос за порочни практики…
Имам още един въпрос, на касовата ми бележка пише бонбони Аида, взето е от голяма верига, дали ще е ок според  Вас?
П.с Ако въобще съумея да я регистрирам 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣П.с 2, под порочни практики ми хрумва например следното- играта е ,,затворена” и не стартирана докато 1-2 номера, които са предвидени софтуерно, не вземат наградата си, после я отключват за всички. И смешно да звучи, видяхме бележка, поправена с paint изобличена тук миналия месец, вече очаквам всичко.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 17:47 от Анонимен

# 94
Кауфланд участва ли в Куинс? Има ли плакат там?

# 95
И аз съм с продуктов пакет от Роден край 😊 Месеца започна добре. Късметлийски месец на всички пожелавам!😊

# 96

В условията не пише, че ще се иска дата, аз не съм купила бонбони, но ако иска някой да пробва без дата 😉
И на мен звъннаха от Хайнц, изненадаха ме, че чиниите са 2 броя 😂
Спечелих на обяд и бутилка от Милка, но повече искам картичка с парички 🍀
Взех си пратката от Лео - "хладилната" чанта на Туборг за ММ
Благодаря за жокерите, бяхме на екскурзия и имах нужда 💐🌻🍀
Изпуснах играта на Фантастико и бирата, не регнах бележката на Гордънс, но се надявам късмета да ми е при кафемашината 🍀🍀🍀

# 97
  • София
На море съм и едвам Ви изчетох, 98 поста.
Много се надявах на Жатецки, бях с 8 участия на мое име и 2 на ММ, но не спечелихме. Сега си набелязвам в кое да се включа, когато се върна. Хареса ми играта и наградите на Сушард, но като разбрах, че са моментни наградите и се отказах, почти нямам късмет в такива игри. Тук се пие Швепс на поразия и нищооо, мрън, мрън ...
Желая късмет на всички през новия месец.

# 98
  • София, Дружба 2
Elena Atanasova, моята бележка също е от голяма верига и пише Аида бонбониер, без А накрая. Голям смях му хвърлихме в къщи на пустия бонбониер. 🤣 Но не мисля, че това ще е проблем за играта, все пак бонбони Аида са бонбони на Сушърд. При мен също не иска да приеме бележката от днешна дата. Sad

# 99
Направо ми се струва, че е  в ,,тестови период” за определени номера играта на Сушард, и после ще я пуснат за всички ни. Дано не съм права. Sad
Иначе да, за бонбониерата и аз това си казвам, бонбони на Сушард са, но така написано само Аида, без да е упоменато.. откъде да ги знам вече изискванията им. 😂

# 100
Пожелавам късмет на всички в новите игри от днес и най-вече в тази на Лидл 😜 Току-що бях там и нямате си и на представа колко много хора имаше 😳 - Участващите ще са много , ама много ⚠️

# 101
Люлката от Метро дойде, доста е голяма. Не влезе по никакъв параграф в колата, та бяхме атракцията на квартала 🙈  Ако някой друг е спечелил, да го има предвид.

# 102
Дадена е и втората Кафе Машина от Suchard 😂 Явно някой е пазарувал в бъдещето ( на 1 октомври ) 🤣🤣🤣

# 103
  • Дупница
Дадена е и втората Кафе Машина от Suchard 😂 Явно някой е пазарувал в бъдещето ( на 1 октомври ) 🤣🤣🤣
След като приема регистрация 1 октомври хората регистрират и печелят. Мисля,че някой е объркал нещата и организаторите ще приемат тези регистрации.

# 104
Според мен е някаква яка шашма и си плаче за КЗП.

Общи условия

Активация на акаунт