Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 109 987
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 75
  • Стара Загора
И на мен ми е било интересно как в деня на обявяване вече е спечелена една от наградите. Така се чудих и за една игра на Jysk.

А случайно да има активна игра на Syoss?

# 76
  • София, Дружба 2
Хел енерджи са качили нови печеливши.

# 77
Хайнц- обадих се и си валидирах даните за получаване на чинийките.

На кой номер им се обадихте? Аз печеля чинии от второ теглене, но никой не се е свързал с мен, мислех, че чакаме те да се обадят.
088 5355701 казаха че изостават с обажданията

# 78
  • Някъде там, ела и провери...
Здравейте, честит нов месец и много късмет на всички! 🍀💛

В неделя спечелих одеало от Морени и днес пристигна, доста са бързи или просто хванах края на месеца.
Пудрата от ДМ пристигна и тя, честно казано бях загубила надежда да я ползвам предвид коментарите ви, но за моя изненада пристигна цяла 😍

# 79
Никой ли не успя да регне бележка Сушард все още, с днешна дата? Иначе сте прави, че спечелилият ако е писал дата 01.10 примерно, може само да го е яд, защото едва ли ще дадат награда в този случай. Но според мен е нормално вече да е спечелена една, ако има хора, които успяват да регнат за днес, средата на деня е минала.

# 80

СофияМел !

# 81
  • при късмета
Успешен месец на всички!
Не знам защо се чудите, че има бележки и печеливши от първия ден на играта. Аз на 50 метра от входа имам верига и 2 квартални магазина, на всичките на бележката се изписва продукта. За 15 минути по опашките при това, мога да се снабдя с 3 различни бележки за игра. А шоколад Своге не е някаква дефицитна стока, все пак
Сета от швепс и при мен не е пристигнал.

# 82
  • Сф
Никой ли не успя да регне бележка Сушард все още, с днешна дата? Иначе сте прави, че спечелилият ако е писал дата 01.10 примерно, може само да го е яд, защото едва ли ще дадат награда в този случай. Но според мен е нормално вече да е спечелена една, ако има хора, които успяват да регнат за днес, средата на деня е минала.
Е, не е много нормално 100 човека да не могат да регнат пък някои да могат и чак да спечелят. Всички са направили покупка днес. Пишете им в крайна сметка.

# 83
Да, но дотук се оплакаха 2-3, не 100, възможно е при някои хора безпроблемно да си е регването и така да е спечелил някой. Аз смятах по- късно да взема бомбони днес, ако ми се отвори път до магазина, така че не мога да кажа как е при мен още.

# 84
# 85
  • Лясковец
Има ли активна игра на Прингълс,детето се прибра с 5 кутии от село,пазило ги за мен,но адреса от кутията ме препраща все в английската версия на сайта.

# 86
Печеля плажна хавлия от Хел😊🍀Може ли да ми кажете кой ги разнася и дали пристигат бързо?И все пак мрънкането помага понякога в групата.Надявам се само хубави неща да се случват занапред.

# 87
И аз съм доволна от началото на месеца 100лв за спортен магазин, продукти на dove, книга, кино билети❤️ Ще се включа и аз в Лидл, със сигурност ще има доста участващи. Дано имаме късмет.

# 88
Печеля плажна хавлия от Хел😊🍀Може ли да ми кажете кой ги разнася и дали пристигат бързо?И все пак мрънкането помага понякога в групата.Надявам се само хубави неща да се случват занапред.
При мен дойде в рамките на 7-10дни със спиди.

# 89
Късметлийски месец на всички! Вкъщи сладко не ядем, но пък имаме един-деа повода и може би ще взема от бонбоните на Сушарт.
Все още пием Швепс, то аз само това пия и малко ме е яд, че не спечелих нищо, играх с около 10 кода там.
Савекс също ми харесва и ще взема поне два праха.
За жалост в града нямаме Лидл, а толкова харесвам игрите им.
Надявам се и на късмет в някоя истаграм игра.

Общи условия

Активация на акаунт