Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 109 879
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 60
И според мен пудрата така е изпратена. Явно разчистват залежалата стока и чрез игрите се “отървават”. В магазин никой няма да я купи дори да я намалят.
За да се натроши така трябва сериозно да е хвърляна пратката. Но пък щеше да има пукнатини по пластмасата на опаковката.

# 61
Тъкмо се зарадвах за тая игра имам повод днес за купуване на бонбони ... Но 1 кафе машина на ден шанса ми е много малък за спечелване 🤣
Ударен септември!
https://www.suchard.bg/promo/
Една игра от мен!
Късметлийски да ни е!

# 62
Хайде да помрънкам за новият месец,че август в личен план беше много лош!Участвах в швепс с над 15 кода и нищо(беше мнооого желана награда),в Хел съм с доста бележки-без успех,в Милка същата работа.В Морени се пробвах веднъж,но на фона на всеобщия късмет се отказах за повече опити.Само Верано ме зарадва с една хавлия.Дано септември е добър за всички ни 🍀

# 63
  • София
Много неприятно, че така сте получили пудрата. Аз си купих такава пудра и е отврат. Блести, кафенее, ужасна ми е.

# 64
В сушард ми изписва грешна дата, а вече има 1 спечелил машина

# 65
Пожелавам на всички успех и изненади с най желаните подаръци.
Аз днес получих СМС от Роден Край - комплект продукти , ще им снимам и изпратя бележката и данни за доставка на мейла Simple Smile
Участвам вече с една регистрация в Лидл за лаптоп и Монстър за колонка,  Жилет, Палмолив, Оуейз, Морени и Милка, Швепс.
Хайнц- обадих се и си валидирах даните за получаване на чинийките.
Имам да регистрирам - Хел кафе на петрол, савекс, Файъри и Ети бургерите и Лидл.
Освен Савекс, Хел ( пия често студено кафе от бензиностанците) и Ети бургерите, всичко друго ползваме и купувам постоянно, но си е зарибявка с тези игри.
Ще се включа в Лили и Фейри и Жилет, в ДМ и Сушард( обожавам ги)
п.п. савекс няма да участвам- купила съм днес а е от 5 ти Simple Smile

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 14:27 от JustMila

# 66
В сушард ми изписва грешна дата, а вече има 1 спечелил машина

Няма лошо, дано е някой от темата, но все ми е чудно, игри, които не са обявени никъде - още няма реклами по тв, няма качени нещо в социалните мрежи. Обикновено тук първи научаваме за игрите.
Как пък играта днес започна, някой отиде на секундата да си купи и регна бележката.
Пак казвам, няма лошо, но играта беше постната тук преди 2-3 часа. По магазините не съм видяла, че ще имат игра, за да кажеш примерно, че е обявено отдавна (както Савекс примерно- че започва от 5ти).
Надявам се да няма рисувани бележки..

# 67
  • София
И аз благодаря на Захарчето и Станимир за темата!
София Мел доста са "свалили гарда" в сравнение с предишните награди. Само от тази им активност, с кодовете, снимките и рецептите, която беше разделена на няколко етапа, сега е най-зле с наградите.
Скрит текст:
Никога нищо не съм печелила от тях. А участвам във всичките им игри поне от няколко години. Сега, при толкова малко награди, шансът е още по-малък.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 14:09 от Мелина

# 68
Хайнц- обадих се и си валидирах даните за получаване на чинийките.

На кой номер им се обадихте? Аз печеля чинии от второ теглене, но никой не се е свързал с мен, мислех, че чакаме те да се обадят.

# 69
Интересно с тоя сушард...като напиша месец 09 не ме пуска, като напиша месец 10 ме пуска, ама не я регвам бележката...чудя се как са я спечелили тая машина, с месец октомври, ако на всички им изписва грешна дата?

# 70
  • Дупница
Интересно с тоя сушард...като напиша месец 09 не ме пуска, като напиша месец 10 ме пуска, ама не я регвам бележката...чудя се как са я спечелили тая машина, с месец октомври, ако на всички им изписва грешна дата?
И на мен ми изписва грешна дата.

# 71
Нищо чудно не виждам, темата не се чете само от тези, които пишем в нея. Честито на спечелилия и дано и ние сме сред щастливците нататък. Преди 2 Мин видях играта и във Фейсбук.
Успешен септември!

# 72
Ей,най-накрая нещо смислено да се появи.За 15ти септември ако им купя на госпожите по две кутии Сушарт дали ще се обидят Joy В моето семейство септември,октомври нямаме празнуващи.Най-вероятно,аз ще съм пас.Късмет на всички!!!
****Жилет и Фантастико - https://www.pg-promo.bg/game/gillette-i-venus-vuv-fantastiko-ot- … 22-do-05102022-g/

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 14:30 от Alize1234

# 73
  • София
Само в Лидл ще се включа, че все оттам пазарувам. Според мен, с приложението вече ще е по-трудно за Пеневи да обират наградите, както беше с бележките. Дано повече хора се похвалят, включително и аз. 😂😂😂

# 74
Интересното не е че има спечелил, а как е спечелил при положение че те пуска да се регнеш с месец октомври
Нищо чудно не виждам, темата не се чете само от тези, които пишем в нея. Честито на спечелилия и дано и ние сме сред щастливците нататък. Преди 2 Мин видях играта и във Фейсбук.
Успешен септември!

Общи условия

Активация на акаунт