Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 111 505
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 900
При мен от 4 участия до момента едно само спечели, но не съжалявам, тъй като и прахът ми харесва как пере.
На мен проблемът ми не е в праха, така или иначе го ползвам, а че като регистрирам бележка никога не ме теглят. Не знам какъв е проблемът за това късметът ми или нещо друго?

# 901
  • София
Един въпрос относно играта на Лидл нали не трябва да се регистри касова по касова бележка, а това сканирането на приложението е достатъчно?
Достатъчно е, но като се съберат 4 точки=1 участие, се появява надпис за активиране на участието. Трябва да се натисне бутона.

# 902
  • Пловдив
В Киндер за колко време ви одобряват бележките? Имам една от 15 си стои на "чака одобрение" Rolling Eyes
Тенденциозно Лидл ме пропускат мен Joy

# 903
  • Русе
Добре, че днес видях едно познато име в списъка но Лидъл, че вече си мислех, че си спестяват половината лаптопи. Дамата си е традиционен играч от години, със специфично име, предполагам, че и тук пише и чете.

# 904
При мен за Лидл си е традиция да ме пропускат😂

# 905
Видях много хора с името Петя, не знам толкова ли е трудно да изтеглят и мен веднъж...
И Савекс не ме теглят. Sad

# 906
  • София
За София( Красно село)-който желае 2 безплатни масажа на масажно легло,отделно може да се изпробват и другите им уреди.Аз се записах с мъжа ми за идната седмица да релаксираме,казаха 1 час да отделим.

Иначе от играта с въпросите съм с 20 лв.за Озон,в Лидл традиционно ме няма.

# 907
В Савекс съм с две участия, нямам награда. Реших да прегледам списъка и видах телефон, подобен на този на дъщеря ми. Не е получила съобщение, но направихме справка и се оказа, че е нейния и е изтеглена. Така че преглеждайте и списъка с печеливши. Явно проблемът е в нейния телефон, защото се оказа, че не е получила и други съобщения, но проверката не е излишна.

# 908
Няма ме в лидл пак и във фери ме няма. Мрън! В кк от 2 профила играхме по не знам колко пъти и нищо.  Много ме дразни, че трябва да им играя малоумните игри,  за да натрупам диаманти,  които свършват за няколко опита. Някой има ли представа има ли лимит на диамантите?Защото ми прави впечатление за хелоуинската игра,  че в един момент спира да пуска тикви по трасето и си се движа залудо.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 21:46 от Малечка90

# 909
  • София
Има печеливши във Фейри https://www.pg-promo.bg/game/fairy-hdw-v-tt-ot-15082022-do-15092022-g/

Има има като моето, но може и да е съвпадение. Днес спечелих и наградата изненада от Инстаграм.

# 910
С кафе машина съм от феъри! Много съм щастлива! Simple Smile

# 911
  • София
Ех, няма ме във Фейри... Но, видях, че има два пъти Анелия Зафирова. Не помня можеше ли две еднакви награди да се спечелят.

# 912
Този списък на феъри ми извади очите биха класацията по простотия какво им пречи да публикуват име и част от мейл.

# 913
Май съм с награда комплект суифър от феъри.ако правилно тълкувам звездичките Grinning

# 914
  • София, Дружба 2
Няма ме във феъри с две бележки.

Общи условия

Активация на акаунт