Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 110 035
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 105
Или бележката си е от първи, но художниците хоп, става от 01.10 и номерът минава. За мен бележките от тази дата трябва да се проверят, много неприятно, уж хубава игра, ама българска.

# 106
  • София
Пожелавам късмет на всички в новите игри от днес и най-вече в тази на Лидл 😜 Току-що бях там и нямате си и на представа колко много хора имаше 😳 - Участващите ще са много , ама много ⚠️
Днес Пазарувах в Созополския Лидл и пред мен зад мен, все се пазарува за над 100 лв. И никой не си чекира карта освен мен и бяха все българи, направо ми идваше да им кажа бе хора има игра. А аз вчера на ММ му викам пием, ядем каквото има ще пазарувам на 1-ви.

# 107

Швепс - Ин тайм са разпратили всички награди, за които са имали файл с данни. Очакват още да им изпратят от Локалс, вероятно като свърши играта.

Честита тема, честит нов месец! И повече успех на всички ни! 🤞🤞🤞
Това за швепс е странно твърдение, аз също съм изпратила данни и са ми потвърдени, а все още сета го няма. Даже им писах имейл, казаха да изчакам, че ще го получа и срока не е свършил. Хм.....
И от Heineken  чакам още слушалки....

Но ми пристигна една "награда"  от Raffy beach house (Raffy gradina) от фейса, което за мен не е награда. Защото имаше доставка близо 9лв.(което не бяха споменали), плюс това ме питаха за размер казах S, а дойде L(мъжо намаза😁). Простооо...🤦‍♀️ Малко съм разочарована при такива неточности и подлъгваници, но пък за сметка на това ветровката е много готина и качествена.

Последна редакция: пт, 02 сеп 2022, 00:24 от Liyana9

# 108
  • у нас
Liyana9, до офис ли беше пусната ветровката или до адрес?

# 109
Liyana9, до офис ли беше пусната ветровката или до адрес?

До офис, но какво значение има това?🤔

# 110
На Самърсби и Кауфланд има печеливши.С 1 участие ме няма.Иска ми се да се похвали някой тук!

# 111
  • Б
Не разбрах за сушарт с една бележко колко време се участва в томболота? Всяка седмица ли трябва  да се вземат бонбони? То малко множко ще му дойде на човек толкова много бонбони.

# 112
Не разбрах за сушарт с една бележко колко време се участва в томболота? Всяка седмица ли трябва  да се вземат бонбони? То малко множко ще му дойде на човек толкова много бонбони.

Аз доколкото разбрах играта е само в метро.

# 113
  • София, Дружба 2
Liyana9, не е само за метро играта на Сушърд.

# 114
В Кауфланд и Самърсби има имейл и телефон като моя. Сега чакам известие. Bowtie
А за играта на Сушард в условията пише - една касова бележка ИЛИ фактура от Метро. Така разбирам, че е за всички магазини. Hug
Но да каже някой по-запознат, че не съм изпила още кафето и чета по петобалната система Stuck Out Tongue Winking Eye

# 115
Добро утро в приложението на Виваком има допълнително пакет с интернет.

# 116
dm babybonus Tомбола
Пазарувайте бебешки продукти над 30 лв. и може да спечелите една от 50 бр. Canpol Музикални въртележки с проектор!

Томболата е с период на провеждане от 01.09 до 28.09.2022 г. включително и се провежда във всички магазини на „дм България“ ЕООД на територията на Република България.

Правилата: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dm-asortiment/bebe-i-dete/dm-babybonus

# 117
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Значииии на които му идват в повечко бонбоните на Сушард може спокойно да ми ги изпраща Joy
Регистрирах си бележката с дата 1 октомври....Прие я!Живеем в бъдещото.

# 118
  • Пловдив
Добро утро на всички и може ли да помоля rab да ме запознае с пакета Интернета на Виваком важи ли за предплатените карти

# 119
Liyana9, не е само за метро играта на Сушърд.

Аааа ясно, "или фактура" , не съм го осмислила.

Общи условия

Активация на акаунт