Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 111 610
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 330
  • София
На 5-ти трябваше да изтеглят и голямата награда на Швепс. Сайтът им не работи. Така и не знам къде ще обявят печелившия. Няма как да се видят и правилата на играта. Потърсих страницата им във Фейсбук, но не са писали от 1 месец.

# 331
На мен от 27 ми август не са ми потвърдили печелив код.

# 332
  • София, Дружба 2
Аз им писах на 01.09. за недоставената награда  и още не са ми отговорили.

# 333
  • оттам, откъдето започва България
Палмолив и Олейз на Лили Дрогерие къде са обявили печеливште? Гледам, че игрите са свършили вече.

Това е от правилата на играта:
Скрит текст:
 9.РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА НАГРАДИТЕ. ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИ
9.1. Тегленето на печелившите участници се организира и провежда от Организатора до 14 работни дни след края на Промоцията, и ще бъде проведено в офис на адреса на управление на Организатора, в присъствието на нотариус. Ще бъдат изтеглени 43 печеливши участници и 43 резервни.

9.2. В рамките на 1 седмица след тегленето на печелившите участници от томболата Организаторът ще се свърже с всеки един от тях, за да валидира неговото участие. В случай, че Организаторът не успее да се свърже с печелившия на посочения от него мобилен телефон, след три последователни опита в рамките на 5 работни дни от датата, на която е осъществено тегленето, участието ще бъде обявено за невалидно и Организаторът ще се свърже с първия резервен участник от списъка с печеливши.

9.3 Ако участникът не представи изисканите от него данни в рамките на една седмица от неговото уведомяване, по някаква причина, за която Организаторът не е и няма да носи отговорност, той/ тя губи правотото на награда и същата се прехвърля към първата изтеглена резерва. Организаторът няма да носи допълнителна отговорност към участника.

9.4. Наградите се изпращат по куриер за сметка на Организатора на посочения от печелившия участник адрес в срок от 30 дни след свързване с печелившия участник, и валидиране на спечелената награда.  

# 334
Здравейте, някой имал ли е проблем с ползването на ваучера за петрол от играта на Роден край.При нас изписа невалиден QR код?

# 335
Излезе ми игра за малък хладилник за 4 лв  на сайта на Техномикс- фишинг ли  е?

# 336
Мръннн. Здравейте Grinning

Нищо не съм печелила скоро, но и не играя активно.

Топката от КК ми се иска да спечеля за сина ми. в Персил имам 1 бележка. В Лидл за лаптоп също 1 участие засега...

Хубав ден и много награди!

# 337
  • Sofia
Излезе ми игра за малък хладилник за 4 лв  на сайта на Техномикс- фишинг ли  е?

Най-вероятно да - имаше подобни постове преди време.

# 338
Някой да е получил смс от самърсби преди 1 седмица ги изтеглих, но само се виждам в печелившите, но още нямам смс

# 339
Хейнекен взимат ли бележката, понеже съм на работа, а бележката е вкъщи?

# 340
  • София
Да, и сверяват номерата точно

# 341
  • София
Да и сверяват номера.

# 342
Здравейте, някой имал ли е проблем с ползването на ваучера за петрол от играта на Роден край.При нас изписа невалиден QR код?

И на мен така ми излезе като отидох първият път да зареждам. При втория опит се оказа, че касиерката трябва да промени езика на клавиатурата, за да й отчете ваучера.

# 343
Докато сте още на темата ваучери от петрол да питам пак има ли списък с бензиностанции за които важи или е за всички?
Гледах профила на спечелилата от бира морети-участва с 6 снимки при позволени 4 за играта,но явно никой не гледа и не се вълнува от правилата защо ли всеки път се хабя да ги чета и спазвам..

# 344

Аз също не я носех в мен! Извадих си тази от Лидл+, отпечатах я и я дадох! Накарах куриера да им звънне,за да не му направят проблем на него после,и от Хайнекен му казаха да направя така!

Общи условия

Активация на акаунт