Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 111 554
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 600
Нови игри във Фантастико от четвъртък 15.09

# 601
  • София, Дружба 2
Аз звънях в КК на националния им телефон вчера и някъде до 5 минути ми вдигна оператор. Днес отново звънях и се свързах сравнително бързо. На мейл обаче не ми отговарят. Simple Smile
В неделя регистрирах в приложението капачки, имаше и черни и ми ги прие всичките.

# 602
  • Sofia
Здравейте, от никъде нищо, а имаше хубави игри в които участвам последните седмици 😲 а тук на Витоша радио играта къде ли са печелившите? https://m.radiovitosha.com/games/specheli-bilet-do-raja

# 603
На Лили и Жилет някой видя ли печеливши ?

# 604
Monikqe, и мен тази игра ме интересуваше. Предполагам, че само звънят на късметлиите. Което за мен не е коректно. Не знам какво ще им стане, ако пуснат един списък, ей така за разнообразие. 😁

# 605
Бихте ли споделили линка за играта на феари,но не тази от Кауфланд?

Може ли линк към тази игра от Кауфланд ...

# 606
Добре де не четете ли съобщенията  на съфорумките тук. Играта на феари вече за 10ти път се споменава и се прикачат линкове за нея! И на 2те игри

# 607
Чета ,.....търсих ....видях само тази на Лили .отворих сайта на Кауфланд ...не я видях ....
Ако пък ви е толкова трудно един линк .....няма да настоявам ....

Rolling Eyes

# 608
Здравейте, един малко страничен въпрос- Как мога да видя отбелязване във фб от човек, който не познавам. Преди малко ми излезе нещо, но не ми зареди и изчезна. Сигурно е за някоя игра. Благодаря предварително!

# 609
Здравейте, един малко страничен въпрос- Как мога да видя отбелязване във фб от човек, който не познавам. Преди малко ми излезе нещо, но не ми зареди и изчезна. Сигурно е за някоя игра. Благодаря предварително!
Добро утро !
Според мен са изтрили коментара с отбелязването.

# 610
# 611
Оле оле от кога чакам игра на Киндер!!!!Страхотно ще се включа!
Ама те са две различни игри за Кауфланд https://www.spechelinagradi.com/2022/09/specheli-nagradi-fairy-kaufland.html?m=1 и за други обекти
https://www.pg-promo.bg/game/fairy-hdw-v-tt-ot-15082022-do-15092022-g/
Пълна лудост……Ще видим като изтеглят ……Кой от къде е купил!

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 08:17 от Alize1234

# 612
  • Sofia
Има игра на ЦБА със снимка на децата и книгите които са прочели - награда таблет и колонки ако помня добре. Подробности в техния сайт.

# 613
  • Дупница
Печеля във Фейсбук награда от Гранини и ми отговориха,че е съвпадение на имената и не печеля аз . Няма начин да има друг с име като моето. Някой друг имал ли е такъв проблем?

# 614
Печеля във Фейсбук награда от Гранини и ми отговориха,че е съвпадение на имената и не печеля аз . Няма начин да има друг с име като моето. Някой друг имал ли е такъв проблем?
Защо да няма начин да има друг с това име?

Общи условия

Активация на акаунт