Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 111 609
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 825
Току що нацелих раницата на кока кола.Чак не можах да повярвам при толкова малко награди ми се струваше невъзможно.

# 826
В какъв смисъл турне на Милка?От вас разбирам и ми стана интересно.

# 827
  • Б
Аз продукти на UHO си купих от една книжарница, гледам да пише името на продукта . Не на всякъде го изписват. А , на киндер само шоколадовите яйца ли участват?

# 828
Аз продукти на UHO си купих от една книжарница, гледам да пише името на продукта . Не на всякъде го изписват. А , на киндер само шоколадовите яйца ли участват?
Аз купих и друг продукт и одобриха.

# 829
  • у нас
Много се зачудих как може да сме изтървали турнето на Милка. Никъде да няма инфо. Като знам какво готино беше - игри, забавления, награди, снимки...

# 830
О не, това е старо. Турнета на Милка не е имало скоро. Камо ли сега покрай вируса.
В София имаше единствено концерт на Кока Кола на 10ти. Милка не са правили събитие.

# 831
Турне на Милка и аз отдавна чакам, но няма.... ако знаете колко опаковки от шоколади съм събрала, вече се чудя защо ги пазя. Joy

# 832
Сутринта си поиграх в Кауфланд с бира каменица.40 бири на 10 касови бележки и съответно търках 10 картончета.Печалба 50 лв.ваучер + две кенчета.В новата игра на Каменица мисля че Кауфланд не участва,тъй като нямаше никъде реклама.

# 833
Сутринта си поиграх в Кауфланд с бира каменица.40 бири на 10 касови бележки и съответно търках 10 картончета.Печалба 50 лв.ваучер + две кенчета.В новата игра на Каменица мисля че Кауфланд не участва,тъй като нямаше никъде реклама.
И скреч карти ли се търкат?

# 834
Някой може ли да ме светне, къде се намира промо кода на опаковките на зърнените закуски Нестле?
Днес специално купих една кутия, уж участваща в играта, обаче колкото и да я гледам, код не намирам!

# 835
Беше ми останал някакъв спомен,че на есен щеше да има обиколка на Милка от онзи вариант с много шоколади и игри,но очевидно е било само в мечтите ми. Извинявам се ако съм подвела някой. Може много да ми се е искало. Децата щяха да са много щастливи.

# 836
Печеля 10лв. ваучер за озон.  Въпросът ми беше: При кой  български цар започват да се секат златни монети. Relieved

Благодарим ти, че се включи в нашата игра, както и ти благодарим за търпението! Ти си един от хората, участвали в играта ни "Стани част от онлайн разширението на настолна игра "Горда България" и спечели ваучер на стойност 10 лв. за всеки одобрен въпрос".

Сумата, която получаваш, е 10 лв.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 14:36 от Chris Chris

# 837
Къде се играе тази игра?

# 838
Някъде юли беше. Вече е свършила.

# 839
И скреч карти ли се търкат?
Да,до края на месеца.

Общи условия

Активация на акаунт