Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 111 617
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 810
Малечка, да знаеш бонбоните Рафаело са изчерпани почти навсякъде и няма. Вино евентуално може да вземеш.

# 811
  • София
Бонбони Рафаело за промоцията в Кауфланд сутринта имаше в магазина на ул. Резбарска.

# 812
# 813
Предлагам тези, важат до утре

# 814
  • Nesebar
Относно каменица незнам аз ли нещо не схващам или не е направено както трябва.Първо регистрирам с номер на касова бележка и телефон после отивам на другия раздел с качване на снимка и ми го отчете като две регистрации.На лидъл е на промоция но на бележката пише само бира,а мъжа ми взел два стека на отделни бележки

# 815
А какво мислите за тагването от непознати в Инстаграм игрите?? Според вас коректно ли е в игра чието условие е да тагнеш ПРИЯТЕЛ да тагнат непознат. А при забележка да не ме тагват, ми пишат ,, Ти нормална ли си мен ме тагват 200 непознати на ден затвори си устата да не я затворя аз'' Wowww до къде сме я докарали за награди 😳😳😳😳. Съветвам тази дама ако е във форума и се познае по малко инста повече социализация и книги.

# 816
  • Велико Търново
Спечелих кафемашина от Сушард с първата бележка 😊

# 817
Блокирай ги направо

# 818
Спечелих кафемашина от Сушард с първата бележка 😊
Честито.И аз много я искам,но не ще да се падне и това е.
От четвъртък до днес 4 пъти купувам по 2 кутии бонбони от Била.На акция са и излизат по 3.52бр.Пробвах и сутрин в 5,и към 10,и към 16,и към 19ч.Едиственото,което си спечелих,е високо кръвно цял ден.
Да не разберат вкъщи,че съм се заредила с толкова бонбони,ядох повече отколкото трябва.Та резултатът е 4:0  за тях и кръвно 170/105 за мен.Савекс същата работа.Там поне няма нищо застрашаващо здравето ми😄

# 819
  • софия
Някой регистрирал ли е в zaja, постоянно ми излиза да кача снимка на касова бележка, а аз вече съм го направила?!

# 820
  • Велико Търново
Lunatichka, аз не съм дебнала часове, просто заради тръпката взехме вчера бонбони на 2 бележки, да имам участие за ваучера. И днес по-скоро тръгнах да регистрирам, за да участвам в седмичните тегления. Изобщо не съм очаквала 😊 Сега видях смс - 13.40 е било ако мислиш, че има значение. Успех и на теб 🤗

# 821
Тагващи ме напознати блокирам на секундата и проблема е решен.
В савекс от достааа бележки имам едни 100 лв първия ден като тръгна играта и толкова явно вече са ужасно много участващите и няма особен шанс.

# 822
Днес ходих до Lidl в съседния град, нямаше нищо промоционално. Някои ако има от чушките и лютеницата и иска да ги ползва да пише. Имам и други от седмичните купони.

# 823
Мен също ме дразнят такива дето тагват непознати.  Имам 1-2 навлека от известно време,  ама си викам айде от мен да мине,  нека тагват. Иначе се е случвало да тагна и да ме тагнат от форума, може би за не са имали кой друг, защото са били единични случаи и  нямам проблем.

# 824
Беше споменавано,че Milka ще имат турне по градовете тази есен? Каква беше датата за Варна?

Общи условия

Активация на акаунт