Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 111 620
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 795
Някой получи ли си продуктовия пакет от Милка?Thinking От тази седмица гледам в ИГ разни хорица показват една огромна лилава кутия с шоколади и тефтери и химикал вътре. Heart EyesHeart EyesHeart Eyes Очите ми останаха там!!! Stuck Out Tongue Closed Eyes Силно се надявам да е това. Моля за снимки, който го получи! Стискам палци да са направили и за нас, простолюдието Joy

# 796
  • София, Дружба 2
Моят комплект в Милка го заявих в четвъртък сутринта, но още не е дошъл. Казаха до 7 дни.
Днес трябва да си получа чашата от Хел кафе. Simple Smile

# 797
  • Там...
От тази седмица гледам в ИГ разни хорица показват една огромна лилава кутия с шоколади и тефтери и химикал вътре. Heart EyesHeart EyesHeart Eyes Очите ми останаха там!!! Stuck Out Tongue Closed Eyes Силно се надявам да е това. Моля за снимки, който го получи! Стискам палци да са направили и за нас, простолюдието Joy
100% няма да е, там шоколадите са три, а и хорицата не са случайни Grinning

# 798
  • София

Аз тогава какво колело съм въртяла?😂😂

# 799
Звънях два пъти на Милка,да заявя наградата,никой не вдига. Днес сигурно не работят,нали? В понеделник ще звъня до откат,че време не остана,а аз още не съм я заявила. 😆

# 800
Играта е от 22.09, въпреки че колелото си работи, може да се върти. Нещо не са го измислили както трябва.

# 801
  • София
Играта е от 22.09, въпреки че колелото си работи, може да се върти. Нещо не са го измислили както трябва.

Ясно, благодаря. Трябваше да видя от кога е играта, ама кой да чете докрай!:sweat_smile:

# 802
  • софия
Опаковките на Прингълс специални ли са че вчера купих, но на дъното нямаше нищо?

# 803
Снимах ги в магазин в Димитровград, извинявам се, ако вече са публикувани

# 804
  • София
На Schauma играта е за определени магазини.

# 805
Жилет имаха ли игра в момента.

# 806
Zlplst, точно така.

Не знма дали в Кф става номера със сканиране на чужда карта както в лидл, аз за втори пазарувам там,  откакто са пуснали карти.  Та видях сега, че съм натрупала точки и мога да активирам разни купони,  ако някой ги иска, аз така или иначе там пазарувам веднъж на 3месеца сигурно.
Скрит текст:

# 807
# 808
  • София
Подарявам. Също така имам и всички седмични, но ме мързи да ги снимам един по един 😂

# 809
Малечка,
Ако няма да ползваш купона за 🍷 и бонбони, бих го взела, но си помисли, дали да не си го ползваш ти!

Общи условия

Активация на акаунт