Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 111 625
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 780
И мен и съпруга ми ни няма в Милка,както винаги.
Но съм с торта от ФБ,от ИГ билети за концерти,за кино,парфюм,ръчно изработени красоти,количка от Шел за малкия,буркан сладко за мен,ваучер за сладки работи от играта на Doma-доволно тази седмица.Също и ваучер за Озон си спечелих,който комбинирах с други два( пак от игри) и най-после си взех нова хлебопекарна Tefal.
От Фейри днес ми отговориха на въпроса за обектите с линк да чета правилата,които прочетох преди да пиша...и доста ненавременен отговор
Честито от къде са ваучерите за Озон и билетите за кино?

# 781
  • София
Sanito25,от ФБ и от играта на Maped като компенсация за бъга.Билетите за кино и за концертите от ИГ.

# 782
  • Matera Italy
В ИГ се раздадоха десетина табли Узо Пл...., някой иска ли да я продаде на нормална цена? Попаднах на обяви, които ми се струват нереални.

# 783
Успях, никой не е споделил играта : https://promo.bg.costacoffee.com/
😂😂😂🍀🍀🍀

# 784
  • Сф
На Каменица не мога да разбера, има ли значение от къде е купена? Пише само, обектите с рекламни материали..

# 785
  • Сливен
Успях, никой не е споделил играта : https://promo.bg.costacoffee.com/
😂😂😂🍀🍀🍀
НАПРОТИВ-няколко страници по-напред. Grinning

# 786
Как се ползват ваучерите на лидл, които предлагате тук? Като се активира излиза кюар код както на картата или се прехвърля от карта лидл+ на друга карта.
Извинявам се ако въпросите ми ви се виждат глупави, но ползвам лидл+ от 4-5 дена и хич не съм наясно.
За отчет в савекс съм с 4 участия, без ваучер, но за сметка на това шоколадите Своге от 4 скреч карти съм с 3 шоколада 🙂.

# 787
# 788
Как се ползват ваучерите на лидл, които предлагате тук? Като се активира излиза кюар код както на картата или се прехвърля от карта лидл+ на друга карта.
Извинявам се ако въпросите ми ви се виждат глупави, но ползвам лидл+ от 4-5 дена и хич не съм наясно.
За отчет в савекс съм с 4 участия, без ваучер, но за сметка на това шоколадите Своге от 4 скреч карти съм с 3 шоколада 🙂.
сканира се картата на този,  който ви е дал ваучерите. Тоест покупките отиват на неговия акаунт и ако искате да участвате в играта им за лаптоп например,  няма да стане.  Но може да се ползват само тези купони на отделна бележка.

# 789
Една игра и от мен.
Успех

# 790
сканира се картата на този,  който ви е дал ваучерите.
Тоест този, който предлага ваучера го активира, прави скрийншот на картата на предлагащия, праща ми снимката на шота и аз маркирам нея 🙂. Правилно ли съм разбрала?

# 791
  • София
Учавствах в играта на Юск и ми се падна билет. Някой знае ли какво означава? В правилата пишеше, че с всяко участие уаствам и за голямата наградата. Тогава каква е разликата между "Опитай пак" и "Билет". Може и аз да съм кьорава и да не виждам къде са го споменали, ха ха.

ПП:  Надявам се въпроса да не е прекалено тъп.

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 22:44 от Sladkish4e 87

# 792
Играта на юск е от 22.

# 793
Мъжът ми си купил Каменица от Кауфланд и вика хайде регистрирай!Да ви питам Кауфланд участва ли в кампанията,защото в правилата изрично пише,че в обект без рекламни материали-Не участват!
Гледам формата за регистриране и те са две!Първо си пишеш номера на касовата бележка и номера и след това има друга и качваш смимка +пак номера.Предполагам и двете се попълват.Някой да не го пропусне.Много объркано са го направили този път.
Скрит текст:

# 794
Някой да е виждал рекламни материали на UHU? Не мога да открия обект, който участва. Много неприятно... Искаш да се включиш, а няма от къде да закупиш...

Общи условия

Активация на акаунт