Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 111 618
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 840
Някой може ли да ме светне, къде се намира промо кода на опаковките на зърнените закуски Нестле?
Днес специално купих една кутия, уж участваща в играта, обаче колкото и да я гледам, код не намирам!
регистрира се касовият бон

# 841
  • София
Савекс теглят ли през уикенда?

# 842
И аз с 10 лева за Озон, много се радвам, все едно са 100 😂 Въпроса ми беше за Майстора, така и не изпратих втори въпрос 😂
Сега се чудя да купя ли Каменица от Кауфланд? За хладилник искам да играя 😉

# 843
И аз с 10 лева за Озон, много се радвам, все едно са 100 😂 Въпроса ми беше за Майстора, така и не изпратих втори въпрос 😂
Сега се чудя да купя ли Каменица от Кауфланд? За хладилник искам да играя 😉
Кауфланд не участва в тази новата игра на Каменица

# 844
# 845
За играта на Каменица, за която по-горе беше писано, че се регистрира първо номера на бележката, а после се качва бележка, сега виждам, че трябва да се направи регистрацията само от едното място, иначе отчита две регистрации на една и съща бележка. Много тъпо е измислено! Сега ще има една камара двойно регистрирани бележки.

# 846
Сега си купих шанпоан  Глис и после видях, че играта е само за продукти купени от Лили 😅. Поне беше на промоция😁

# 847
В кварталното денонощно, при покупка на два крадеца, се търка скреч карта и може да се спечели шапка, слънчеви очила или кен. Спечелихме слънчеви очила и кен.

# 848
# 849
  • София
Фантастико участват в играта на Каменица, но 2-та литра е 3,09 лв., няма да имат особен интерес 😂
В Била също са я вдигнали на толкова, наговорили са се (те не участват).
Явно ще чакам да я пуснат на промоция във Фантастико 😄

# 850
Някой може ли да ме светне, къде се намира промо кода на опаковките на зърнените закуски Нестле?
Днес специално купих една кутия, уж участваща в играта, обаче колкото и да я гледам, код не намирам!
Аз доколкото знам, се регистрира кода от кутията.  И аз се изкьоравих да го търся.  Със ситен син шрифт е написан горе долу в средата отзад под точка 2 с правилата за участие.

# 851
  • Сф
Аз доколкото знам, се регистрира кода от кутията.  И аз се изкьоравих да го търся.  Със ситен син шрифт е написан горе долу в средата отзад под точка 2 с правилата за участие.
Играта със закуските на Нестле е само за Лидл. Виж игрите , които е качил Станимир на стр 1 . Изписва се номера на бележката.
Последно в Кауфланд се трият скреч карти при покупка на Каменица ли? Че ММ ги е подпукал пак бирите. От утре в Лидл Жадецки 3+1 с купон, по 1,30 някъде се връзва кенчето .

# 852
Скрит текст:
Аз доколкото знам, се регистрира кода от кутията.  И аз се изкьоравих да го търся.  Със ситен син шрифт е написан горе долу в средата отзад под точка 2 с правилата за участие.
Играта със закуските на Нестле е само за Лидл. Виж игрите , които е качил Станимир на стр 1 . Изписва се номера на бележката.

Има игра с регистрация на кодове https://www.nestle-cereals.com/bg/color и тя е за всички магазини. Според написаното в сайта, кодът трябва да е отзад на опаковката.

# 853
Може ли линк за играта Simple Smile
п.п. видях го, благодаря не знаех за тази игра Simple Smile
Кауфлант и Нескуик също имат игра

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 20:46 от JustMila

# 854

Общи условия

Активация на акаунт