Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 111 547
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 885
И тази седмица ме няма в Жатецки и Лидл. Купих Сушард - също греда.
Чакам Монстър и Фейри. На Монстър блутут колонката на снимка не ми изглежда да е от скъпите и качествени, но ще видим.

Дебел Сладур не е изпълнил условието да посочи лични данни като име, така че не мисля, че е честно да спечели награда. В играта се участва с лични данни, а не с никнейм.

# 886
  • Велико Търново
С регистрация на код е, затова е и отпечатан на опаковката.
Вие прочетохте ли правилата на текущите игри?

# 887
На мен колонката на Монстър ми изглежда като гадна реплика на JBL.И предполагам ,че ще е такава щом е на цена под 106лв.

# 888
Има ли публикувани печеливши от fairy, че не намирам?

# 889
Ооо, колко се смях с този 'Дебел сладур" Grinning Grinning Grinning ahahahahaha

# 890
  • При децата ми
От 5 номера регистр в играта на милка има само един подобен но нямаме получен смс така че ще тръпна в очакване и мисля да питам през пост ,два дали някой е получил.Laughing

И ние сме така. От пет номера никой не печели.

# 891
Участие в играта на савекс само в деня на регистрация ли е? Или е активно до теглене на номера/край на играта?

# 892
  • Тук и там
С регистрация на код е, затова е и отпечатан на опаковката.
Вие прочетохте ли правилата на текущите игри?

Естествено Simple Smile Щом играя, редно е да ги прочета. А вие? Simple Smile

# 893
  • Sofia
Ооо, колко се смях с този 'Дебел сладур" Grinning Grinning Grinning ahahahahaha

За миг си представих човека, който ще му звъни как се чувства: Добър ден, Г-н Дебел Сладур търся ...

# 894
Толкова игри днес теглят, а никъде ме няма!
Но пристигна пратката ми от Стор.бг, където успях с една поръчка да спечеля два подаръка. Поръчах червила (едното ми идва светло, та не е моето, но прахообразното е добре) и серум, а допълнително ми изпратиха несесер и почистващ гел, не е нещо кой знае какво, ама пак си ме зарадва!

В озон поръчах учебници на тийна с ваучери от мапед, доплатих една трета от сумата, така че съм доволна вече и от тяхната утешителна награда, влезе в употреба.
В Лукойл за чашите и кафемашината има ли условие в колко часа да са купени кафетата, защото не пожелаха да ми маркират картата, беше около обяд. Казаха, че само в определен часови диапазон можело.

# 895
  • Пловдив
Един въпрос относно играта на Лидл нали не трябва да се регистри касова по касова бележка, а това сканирането на приложението е достатъчно?

# 896
⚠️ Пиша последен път за играта на Savex!!!

⚠️ В Играта на Savex се участва при покупка на 1 ПРОДУКТ , няма минимална сума! Всеки ден ( понеделник,  вторник, сряда , четвъртък , петък , събота, неделя ) се теглят на ден по 10 печеливши участници в часовете - ( 10:00ч. ; 11:00ч. ; 12:00ч. ; 13:00ч.; 14:00ч.; 15:00ч.; 16:00ч.; 17:00ч.; 18:00ч. ; 19:00ч. ) - на всеки час по 1 печеливш

⚠️ В играта важат АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ РЕГИСТРАЦИИ ( ВКЛЮЧВАТЕ СЕ ВЪВ ВСИЧКИ ТЕГЛЕНИЯ ВСЕКИ ДЕН И ВСЕКИ ЧАС )

⚠️ Печелившите се обявяват НА МОМЕНТА с телефонния номер в сайта и СМС

# 897
Имам регистрация в Савекс още от първия ден и пак нямам награда.  Пустият ми късмет все ме заобикаля в тази игра. Май повече в Савекс няма да се пускам колкото и примамливи да са им наградите.

# 898
  • оттам, откъдето започва България
При мен от 4 участия до момента едно само спечели, но не съжалявам, тъй като и прахът ми харесва как пере.

# 899
Нова игра във Фантастико на Емека от 22.09 - плюшен емечо моментна награда и барбарони - томбола.

Общи условия

Активация на акаунт