Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 110 128
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 945
И аз печеля тениска от Загорка, поне съм С и ще ми стане, наистина не са ме питали за размера. На мен ми изглежда симпатична от снимката назад, но наистина идеята на подаръците е да са използваеми и човекът, когато ги носи да му доставят удоволствие. Това е много неприятно, че не изпращат смс ден по-рано поне човек да си направи сметката да е на адреса. Искат ли и взимат ли касовата бележка?
Участвам и в Сушард, но ме няма.

# 946
Бележките за тениските от загорка се проверяват щателно и се взимат.

# 947
  • Пловдив
4-5дни им отне на Киндер за одобрение на бележките ми.

# 948
  • Сливен
Проверяват първо ,дали съвпада номера на касовата бележка,после се попълва ППП ,даваш касовата и готово. Като всяка игра,с касови бележки.

# 949
  • Стара Загора
Ако някой иска да участва в играта на Сушард, в Билла една кутия бонбони е 3,52лв, а в СиБиЕс е 3,84лв.

# 950
  • София
В Каменица не ми приема целия номер на касовата бележка и се чудя как да я регистрирам. При вас има ли ограничение на символите? Пробвах през телефона, пак същото, но там го няма и бутонът за прикачане на снимка.

# 951
В Каменица не ми приема целия номер на касовата бележка и се чудя как да я регистрирам. При вас има ли ограничение на символите? Пробвах през телефона, пак същото, но там го няма и бутонът за прикачане на снимка.
При мен също не приемаше целия номер, въведох го без допълнителните 4 цифри. Но пък бутона за прикачване на снимка работеше и чукнах да си кача и снимката, но така ми отчете две регистрации, което не е редно. Сега имам още една за регване от вчера, но им издирвам контакт, за да им обясня какво става, та да не се окажа после нередовен участник.
Относно "фалцшивите профили", аз нямам лична снимка и пълно име във фейсбук, това означава ли че съм фалшив профил? Ми реален човек съм си и си давам реалните данни при изпращане на наградата. Наистина, че рядко печеля там и предполагам, че това е една от причините, но пък така съм решила да се пиша, на никого не преча, не играя със сто профила, само един ми е, не мисля, че ощетявам някого по този начин.

# 952
Според мен във Фейсбук или Инстаграм игра е нормално да участва примерно "Дебел Сладур".  Но за Лидл игра, където трябва да предостави лична карта, която да съответства на името, няма как да стане.

# 953
  • София
За играта на Лидл участията излизаха директно в приложението за активиране. Никъде не питаше за име. Може някой да се е регистрирал така в апа, откъде да знае каква игра ще измислят.

# 954
При регистрацията в приложението на Лидл също се изискваха лични данни. Като се е направил на тарикат, сега да си сърба горещата супа, а наградата да дадат на друг човек!

# 955
  • София
То каквото и игра да измислят, пак ще му трябва име. Не съм сигурна, но мисля, че при самото логване ти иска име и фамилия, а не никнейма, с който играеш майнкрафт.

# 956
  • София
Като си погледна в дигиталните бележки и виждам такива от октомври 2020-та. Много помнят хората какво име са посочили като са се регистрирали, за да ползват някаква отстъпка. Аз съм се логвала само един път след ъпдейт и ми искаше мейл и парола. Нямам спомен дали са искали имена по лична карта.

# 957
  • Сливен
Взех си кенчетата от Миринда-още вчера бяха пристигнали. Да се включа и аз към спечелилите,от Озон.бг и Black Sea Puzzles.

Скрит текст:

# 958
Сикрет, каква е тая сума 520лв? 😳😳

# 959
Ухааа, и мен ме впечатли Simple Smile Със здраве да я ползваш, защото добре си се потрудила с въпроси и време за съставяне и отговори Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт