Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 110 116
  • 1 509
  •   2
Отговори
# 960
  • Сливен
Сикрет, каква е тая сума 520лв? 😳😳

Как  каква - 52 въпроса одобрени,по 10 лв =520лв  Wink

# 961
  • София
Честито,СИКРЕТ! Със здраве да си похарчих наградата-потрудила си се много,поздравления!

# 962
  • Сливен
֍_ ҉ _Boby_֎_۞_֍ и Emli - Благодаря Ви! Въпросите бяха даже повече- някъде към 100,ама все пак трябва да се има в предвид,че някой може да е изпратил даден въпрос,преди мен.Както се казва "кой превари,той завари" Grinning .

# 963
֍_ ҉ _Boby_֎_۞_֍ и Emli - Благодаря Ви! Въпросите бяха даже повече- някъде към 100,ама все пак трябва да се има в предвид,че някой може да е изпратил даден въпрос,преди мен.Както се казва "кой превари,той завари" Grinning .
Коя е тази игра ?

# 964
  • Сливен
По-принцип е коментирано,но ще я кача пак.

Скрит текст:

# 965
Ехааа,  браво.  Да си ги харчиш с кеф!

# 966
  • Сливен
Благодаря  Simple Smile

# 967
Изпуснала съм играта с въпросите, била е интересна.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 16:14 от rosicapi

# 968
Чудесно!!!Със здраве да си ги ползваш!Който се труди трябва да се възнаграждава!И благодарение на теб и други хора ще научат нещо полезно!Честито още веднъж!

# 969
И аз влизам, за да поздравя Сикрет- Браво и продължавай ! Радвам се на такива хора Simple Smile
Мен няма да споделям къде ме няма, но вчера пристигна Швепс и беше чудесно пакетиран

Задължително ще се включа, ако трябва няколко пъти за мече от Емека( не пазарувам във Фантастико и не съм особенна фенка на Емека), но дъщеря ми е влюбена в това мече и като го види много му се радва.
Успешен ден на всички и късметлийско завършване на игрите от септември.

# 970
Имам имейл от феъри за данни за кафе машината.

# 971
  • Сливен
Благодаря ви хора.Отделих доста време,за въпросите.Но наистина не очаквах,толкова много от тях да одобрят.

# 972
Игра на семана в кауфланд

# 973
Следя темата,но не съм видяла играта на Озон,не знам кога и къде е коментирана.
Честито на спечелилите! Дано правят повече такива игри,интересна е била.
Не чакам нищо,освен шоколад от Милка.

# 974
  • София
Следя темата за игри и тази за "Горда България" звучи много интересно.. жалко, че и аз съм я пропуснала, със сигурност щях да изпратя въпроси и да участвам. Историята ми бе любим предмет в училище, а настолните игри са ми хоби...

Във феъри бях с една бележка - няма награда за мен... страшна каръщина ме е обвзела, но знае ли човек.

Играта на Семана, линк - https://semanapromo.bg/

Ние ползваме Semana у дома, любимият ни аромат е Semana Extra Fresh Blue Whisper. Бих взела само ако ми изпадне на изгодна промоция, не видях никъде дали ти си избираш чанта или са определени модели.. все пак всеки има различен вкус. В момента е на промоция:

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 17:00 от Stoyanova.A

Общи условия

Активация на акаунт