Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 110 121
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 975
Всички ли получиха наградите от Швепс? Крайният срок за получаване не мина ли?

# 976
Някой знае ли дали орал Б са изтеглили печелившите в инстаграм

# 977
  • София
Преди малко ИнТайм ми донесоха моята коктейлна кутия, заявена на 19.08 - с розова водка Финландия, розов тоник и ... счупена чаша Sad

# 978
  • София

Аз още не съм я получила. Утре ще звъня

# 979
  • при късмета
Чакам бармански сет, спечелен на 09.08, имейл за успешно получени данни от 15.09 и го няма. При запитване кога и дали изобщо ще получа тази награда, че срока изтича (от 14.09) отговора е "Поради големият интерес към кампанията е възможно да има забавяне в доставката. Както е описано в имейла, наградите ще бъдат доставени не по-късно от 30 работни дни след приключване на промоционалната активност – 04.09.2022г. 😊
Скоро може да очаквате своята награда.
Поздрави,
Екипът на Schweppes"

# 980
Участвам в Киндер, бързо ми одобриха бележката.  С продуктов пакет на Феъри съм от Инстаграм и от Чио чипс🎉

# 981
  • оттам, откъдето започва България
Работа, работа, но не може все да се работи, явно ще се пие и кафе.
Имам имейл, че едната кафе машина от играта на Феъри е за мен. Simple Smile

# 982
  • София, Дружба 2
И моята награда от швепс, спечелена на 15.07.и одобрена на 20.07. още я няма. Звънях, писах, вече не знам какво да правя..... бармански сет нямам. В ин тайм казаха, че има заявен номер на товарителница от юли месец, но няма изпратено нищо.
Ако се сещате какво мога да направя, моля споделете. Някакъв телефон, мейл, на който да мога да се свържа с адекватни хора от КК - приемам всякакви съвети и помощ. Отчаях се напълно.

# 983
Аз взех да се притеснявам ,нямам мейл от феъри ,може и да не съм аз .
Вчера взех три Каменици и се регистрирах и качих снимка на бележката ,но май се прави само едното (трябва да прочета правилата Close)

# 984
Каменица я оправиха, одеве качих две бележки като вкарах едновременно снимка, пълен номер на бележка и телефон. Остава обяче първата ми бележка, която е двойно регистрирана и не знам какво да правя, много ще е тъпо да ме дисквалифицират, при положение, че искам да си спазя правилата.
Сикрет, много готина награда, ама и си е напълно заслужена! Браво, поздравления, все така да печелиш!

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 18:59 от ole_bole

# 985
Игра на семана в кауфланд
Мерси за споделянето Grinning Днес ММ беше купил Семана точно от Кауфланд ,та сега звънях да питам къде е бележката ,надявам се ,че  е на късмет Grinning

# 986
  • Сливен
Мерси ole_bole

# 987
  • Велико Търново
ММ печели мултикукър от феери 😊 Имахме двамата по една регистрирана бележка от квартален магазин.
Сикрет, 🤗 Радвам ти се много! Както вече съм казвала, това си е истинският късмет, не 20 телефонни номера и 15 имейла. Бъди здрава да си ползваш нещата!

# 988
  • оттам, откъдето започва България
По-принцип е коментирано,но ще я кача пак.
Скрит текст:
Скрит текст:

Обичам такива игри. Старая се да следя всичко публикувано в темата.
Кога е коментирана, че да съм я пропуснала? Може ли да споделите?

# 989
  • София
Печеля тест на продукт от Наос спейс.  Получих имейл да вляза в сайта и да заявя офис за доставка и преди малко получих имейл от Спиди,  утре да очаквам пратка в офиса,  който съм заявила.

Общи условия

Активация на акаунт