Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 110 045
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Хм….участвах с 2 бележки в една кутия,но така и не ми се обадиха!А бяха само моите бележки до последно!Все тая,наясно съм как се теглят печелившите и съм присъствала даже на куриозен случай в Кауфланд!Беше награда колело от Капи ли?Не помня вече преди години беше!Дистрибутора дойде видя,че е празна кутията и каза на един служител иди си купи и дай бележката.И така той се уреди с ново колело.

Може служителя да е изхвърлил "по погрешка " бележките от кутията
дори и запечатана- може да се бръкне през отвора
като я обърнеш и с химикалка или някаква игла за плетене може да се изкарат.

И аз съм участвала в игри където само моите бележки са били в кутията,
но казват че е томбола за всички магазини и на печелившия се обаждат по телефона
а няма плакат кой е спечелил.
Нестле когато правеха томболи с кутия и касови бележки, не даваха някой от магазина да тегли,
а си вземаха кутията и наградата по куриер до адрес  я пращаха.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 22:39 от lite16

# 1 066
  • Елхово

Моят ден Heart

# 1 067
  • Бургас
За книга, до 26.09 https://krasota.rozali.com/poznai-markata/poznai-markata-rozovit … it-bekinseil.html
и тук , пак за същата книга https://zadoma.rozali.com/domashni-taini/igra-shpionirate-li-susedite.html 

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 21:55 от vivi.vivi

# 1 068
За играта на Боровец играхме само с 2 бележки,то нямаше и време.Сложиха кутията към 6-7.09 чак и пишеше,че ще теглят на 9.09 или нещо такова.Като ММ каза,че когато е пускал неговите бележки първия ден преди обяд е имало доста в кутията вече ,но как при положение ,че дотогава не беше изнасяна Grinning Иначе и ние питахме често за урната,но или не знаеха за какво става въпрос,или не беше почнала играта и т.н. Според мен мишкарска работа,не знам кой е спечелил,няма и да разберем. Такива игри с урни по-добре да няма.Или поне да се организират само от по-престижни магазини,а не от кварталния супермаркет.Преди пак имаше за куфар от шоколад Своге,пак не разбрахме кой спечели.. Grinning А аз така се бях наканила на тоя Боровец ,че участието беше по левче..ама нямааа.

# 1 069
Много са опорочени игрите вече - изтрити скреч карти, тайни кутии, разсеяни касиери, които не знаят нищо. Преди години съм печелила от такива кутии, дори хладилник. Напоследък не съм попадала на такива, но явно и там вече са нагласени победителите.

# 1 070
Добро утро! Имате ли проблем с пощата на абв?

# 1 071
Добро утро! Имате ли проблем с пощата на абв?
Не, току що влизах.

# 1 072
Предполагам тези купони на лидл. Няма да ги ползвам

# 1 073
  • Б
Вижте на каква статия попаднах: https://www.flagman.bg/article/275977

# 1 074
Аз тези дни си гледах профила в Лидл + и видях, че са ме питали при регистрация за име и фамилия и дата на раждане, ако не им е било важно, защо питат...

# 1 075

Мамо,дават ме по Flagman! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Май ще се окаже, че Дебел Сладур е част от нас! И го е яд,че не са му дали лаптопЪ!
🤣🤣🤣🤣

Нищо,аз се радвам,че вече съм известна! 🤑

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 10:35 от Shu34

# 1 076
Този злобен и заядлив псевдо журналист Божков само дебне тука нещо по-пикантно да измайстори някаква дребнава статийка.Пука му на някой в  бг мама за какво си говорят в една от стотиците теми из форума,че чак с никове цитирал-грозно и жалко просто!
Божков-няма да вземеш скоро награда за журналистика докато дебнеш тука лоша новина за теб!

# 1 077
  • София
Много забавна и яка статия,много се смях.Авторът ни уважи темата,явно доста повече четат,отколкото пишат.

# 1 078
  • София

Ехе, адвокатка. Май съм сбъркала професията, ха ха.

# 1 079
Голяма забава са......Joy
Тези хора как успяват така да си пишат статиите ......много труд полагат ......

Общи условия

Активация на акаунт