Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 110 060
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 1 080
Той този Божидар не писа ли тук по едно време? Май дори играе,а там се прави на интересен. 😁 Ние дежурим денонощно,ама той от къде знае?! Явно и той го прави. Смешко!

# 1 081

Ехе, адвокатка. Май съм сбъркала професията, ха ха.

Мога ли да те наема като адвокат?
Нямат право да ме цитират,без мое разрешение! Започваме дело за авторски права! 🤣

# 1 082
  • Стара Загора
Доста свободно време трябва да има, за да си прави труда за подобно нещо. А и е хубаво да не бъдат показвани имената/ прякорите във форума, когато се цитира някой без неговото съгласие. Тези, които пишат клюкарските статии трябва малко да се образоват по темата.

# 1 083
  • София

Нямат право да ме цитират,без мое разрешение! Започваме дело за авторски права! 🤣

Разбира се, само ще трябва да почакаш няколко годинки да се взема дипломата.Sweat Smile. Поне журналистчето ни направи някаква реклама. Вече си имам първата клиентка, ха ха.
Този злобен и заядлив псевдо журналист Божков само дебне тука нещо по-пикантно да измайстори някаква дребнава статийка.Пука му на някой в  бг мама за какво си говорят в една от стотиците теми из форума,че чак с никове цитирал-грозно и жалко просто!
Божков-няма да вземеш скоро награда за журналистика докато дебнеш тука лоша новина за теб!

Ако на това му се вика пикантна новина.... Аз го съветвам да посети кралската тема, от там все нещо "пикантно" ще изкара, ама да побърза, че постоянно има безследно изчезнали коментари

# 1 084
Божидар май не  е само журналист, но и активно играе, срещала съм името му в доста теми и фейсбук групи, свързани с игри с награди.

# 1 085
  • София

Разбира се, само ще трябва да почакаш няколко годинки да си взема дипломата Joy . Поне човекът ни направи известни. Вече си имам първата клиентка, хи хи

# 1 086
Някой иска ли 2000МБ на йетел
Подарени.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 13:43 от DENICA3

# 1 087
Милка дойдоха в симпатична кутийка. МиВМ ги донесоха.

# 1 088
Същият Божидар Божков е! Играе повече от всички тук, даже е направил фейсбук страница за Измами от игри. Играе всичко и навсякъде. Но Флагман си е такава платформа- клюкарска, с надежда за нещо пикантно. И тъй като знаем, че чете тук, а той знае, че не може да цитира имена, да се поправи. Нооо... мамите са гангстерки и ще му разкажат играта... 😉

# 1 089
  • Велико Търново
Част от наградите му ...

# 1 090
Почна се разкостването 😁. Да не се окаже накрая, че той е г-н Дебел Сладур и заради нас не са му дали наградата 😆. Въпреки, че е строен  симпатяга.

# 1 091
  • При децата ми
Скрит текст:
Част от наградите му ...

Коя е групата?

# 1 092
И моите Милка шоколади пристигнаха току що. Не знам защо очаквах да е някакъв нов вид. Но са в много хубава кутийка и с картичка.

# 1 093
Оо,значи и аз чакам шоколадите,сутринта ми звъннаха,че по-късно ще ми донесат пратка,не ми звучеше позната куриерската фирма,сега я видях в темата.

Тоя ако е журналист,аз съм трамвай Grinning Такава статия и баба му може да напише,че и по-хубава Grinning Къде е тази група за измами от игри? п.п. намерих я Grinning
п.п.2 Дойдеееее,nom,nom Grinning
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 12:24 от 𝓛𝓸<3𝓲𝓽𝓪

# 1 094
Разбирам гледната му точка, но нали и той е от тези, които пишат често под дадена игра, че са избрали печеливш, който не отговаря на условията (не е споделил, не е тагнал, копирал е чужд коментар). Доколкото помня, обсъждахте точно същото - че въпросният Дебел Сладур не е спазил правилата на играта. На мен лично ми е все тая, но все пак да критикуваш други за нещо, което и ти правиш, е лицемерно.

Общи условия

Активация на акаунт