Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 110 068
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 1 095
По повод статията на въпросния "журналист" - толкова ли нямат тия журналисти за какво да пишат, че редовно преписват от бг мама, за да си направят нормата от статии? То не беше за Ергенът, не беше за ваксините...
Много е лесно да вземеш наготово някаква информация събрана на едно място, вместо да се потрудиш да си направиш разследване за темата, за която си решил да пишеш.
И да не е съвзем спам, някой иска ли ваучер за 20% отстъпка за HUAWEI Watch Fit 2 от Йетел?

# 1 096
Божидар Божков в последната игра на Лили и Жилет има две награди, което не съм сигурна, че е по правилата ....
Тук беше писал да ни се кара нещо, защото го бяхме споменали веднъж Simple Smile

# 1 097
Да ви кажа, че след имейла ми до Швепс за коктейлната кутия, ми изпратиха номера на пратката, която е изпратена още на 15.09. Днес се обадих на Интайм да си диря пратката и си стои там и си чака.... Сигурно да не я потърся и някой да си я прибере. Освен моята имаше още, така че звънете и си ги търсете, да не стане после нямаше кой да я получи

# 1 098
Joy Joy Joy
Божидар Божков,
Благодаря ти за веселото настроение, което ме обвзе тази сутрин!Така ли изглеждаме от страни?Като шайка майки злобеещи,че не са спечелили!Според мен няма такова нещо!

# 1 099
Преди години Mu Sparx имаха екскурзии, помня, че се вкараха по 20 капачки за едно участие и си избираш дестинация. Тогава имах доста капачки и се включих и следя печелившите. В едно от тегленията бяха избрали за печеливш за екскурзия ,,Автобус 77''.

# 1 100
Божка, ако четеш и няма да ти трябва едната награда от Жилет, може да ми пишеш. Stuck Out Tongue Winking Eye Голяма каръщина ме е обзела...
Майка ми имаше купон от Лидл за 15 лв. отстъпка при сметка от мин. 50 лв. и днес го използвахме. Една жена в магазина се опитваше да убеди мъжа си да вземат 2 шоколада Киндер, защото има игра. Той нещо се мръщеше... Разбирам го, все пак една опаковка е 2,59. Smile

# 1 101
Аз пък искам да се обърна към Божидар Божков да напише статия за А1 и фалшивата им игра. Не е възможно 3 месеца, че и повече А1 да раздават всекидневно по един телефон и никой от БГ Мама да не се похвали...Просто няма как!
Така че Божи ти си!

# 1 102
Къде писахте на Швепс? И моята втора кутия я е хванала липсата, а ММ я чака с нетърпение Simple Smile

# 1 103
Еленка, абсолютно. Вместо да се занимава с БГ мамите, да напише статия за измислените игри на Технополис, А1 и Кауфланд/с автомобилите/. Ако му стиска де. 😉

# 1 104
дойде ми току що колонката от ОМВ,  с обратен протокол. Не знам защо,  но очаквах нещо значително по-малко и леко,  тя си е стабилна машинка.

# 1 105
  • София
. Една жена в магазина се опитваше да убеди мъжа си да вземат 2 шоколада Киндер, защото има игра. Той нещо се мръщеше... Разбирам го, все пак една опаковка е 2,59. Smile
Като беше играта на Кауфланд, ако пазаруваш за над 100 лв даваха талони за томбола с награда - 5000 лв и на мъжа ми колежка пазарували за 96 лв и казала на мъжа си да вземат още нещо да стане- 100 лв сметката
Не може да си е преценила колко е и само от малките купони им дали. Ама какво ще му се молиш вземаш там нещо си и толкова, а и двамата вземат 4 цифрени заплати.

На мен куриер от DHL  ми донесе ваучера за 20 лв от анкетата на Лидл,
 чакам Милка-шоколадите и 100 лв от Савекс
За София наградите май последни ги носеха, бихте ли казали за Милка от кое населено място сте?
Скрит текст:

# 1 106
  • София
За София - донесоха Милка шоколадите в офиса, хубави бяха, но свършиха Simple Smile

# 1 107
Дадох отговор на техния имейл, с който ме известяват за успешно получени данни. Милка кой куриер ги носи?

# 1 108
  • Sofia
Божидар Божков да си коригира статията и да не показва профили най-малко докато не съм завела дело срещу него - много е лесно да стигна до данните му необходими за дело - особено като се изявява като драскач в жълта медия.

# 1 109
Ох, майкооо! Все си мислех, че тази "медия" и нейните "журналистчета" не могат повече да ми паднат в очите, ама те тотално са ударили дъното. 😅 Дори не съм участвала в играта на Лидл, ама това е направо покъртително смешно.

За протокола, спечелих от играта на Деликатес Житница и радио Фреш, но още я няма наградата. Участвам и в Киндер и май това е

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 15:53 от pgeober

Общи условия

Активация на акаунт