Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 110 044
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 1 170
Няма ги качени на Монстър, но нали съфорумци  се похвалиха, че имат имейли. След като нямам имейл, значи явно не съм изтеглена.

За мен надеждата умира последна! 🤣 Чакам Понеделник.

# 1 171
Привет,
и аз съм с 5 бележки в Монстър( а не го пием) ама за спорта😂
А имам и във феъри 3 участия, но ме няма( колкото и да е странно исках кит за почистване).
Във хел също с 5 участия ме няма Sad
След 8 кутии бонбони Сушард нямам късмет.Мъжа ми ги видя и супер странно му стана, защо имаме толкова бонбони😂😂😂 не му казах за да не ме помисли за луда.
Задължително ще взема Милде от Била и Семана от Кауфланд и за сега не се сещам за друго.
Много исках мечето на Емека за малката, но не пазарувам във Фантастико и след отзива за КК не смятам да ходя и да подкрепям тази верига.

# 1 172
  • в края на града
Еми на това попаднах, не съм абонирана за групата и не я следя редовно, ама въпросният псевдо-журналист съм го засичала във ФБ. Винаги съм се съмнявала ,че профилът е на жена, изключително заядливо същество към всеки печеливш, имал неблагоразумието да участва в игра, в която явно и той е участвал и неспечелил ( не че не печели, често и него/ нея ги тегрят), доволно простоват и даващ"доказателства", несериозни. Та да си изкараш статията с n-брой думи на база сайт "БТ маммма", цитирайки е смешно, посредствено и долно. Поне да имаше наистина талант и усет за ирония, но уви... Мухльо някакъв или женица, криеща се зад мъжки профил, все тая, жалки същества.
П.П. Ако някой сподели час за ваучера на Ориндж от КК, бих била много благодарна, над 20 кода изгърмях и нищо Disappointed - здраве да е!
Късмет на всички!
П.П.2. Понеже видях един пост, в който се предлагат ежедневните награди от А1 - ако има желаещи, моля да пишат на лично, най-често ми се падат 5000МБ или 100мин разговори. Моят абонаментен план е с безкрайни Мб и разговори и играя само за предметните награди. В началото на играта ги питах и можело да се сподели и друг номер на абонат през моя профил, та ако някой, нещо Simple Smile

Последна редакция: нд, 25 сеп 2022, 01:33 от PetiaK

# 1 173
И аз съм с доста кодове за ваучер от КК ще опитам още с няколко и край, значи не е мой късмет 🤷. Иска ми се Зева отново да пуснат игра или други марки, наградите на Милде са малко и не ме стимулира а Емечо не ми трябва. Също така освен соковете Куинс и капи всички други спят. Едно време Присун, Аспасия, Теди имаха добри награди.

# 1 174
  • Sofia
Еми на това попаднах, не съм абонирана за групата и не я следя редовно, ама въпросният псевдо-журналист съм го засичала във ФБ. Винаги съм се съмнявала ,че профилът е на жена, изключително заядливо същество към всеки печеливш, имал неблагоразумието да участва в игра, в която явно и той е участвал и неспечелил ( не че не печели, често и него/ нея ги тегрят), доволно простоват и даващ"доказателства", несериозни. Та да си изкараш статията с n-брой думи на база сайт "БТ маммма", цитирайки е смешно, посредствено и долно. Поне да имаше наистина талант и усет за ирония, но уви... Мухльо някакъв или женица, криеща се зад мъжки профил, все тая, жалки същества.
П.П. Ако някой сподели час за ваучера на Ориндж от КК, бих била много благодарна, над 20 кода изгърмях и нищо Disappointed - здраве да е!
Късмет на всички!
П.П.2. Понеже видях един пост, в който се предлагат ежедневните награди от А1 - ако има желаещи, моля да пишат на лично, най-често ми се падат 5000МБ или 100мин разговори. Моят абонаментен план е с безкрайни Мб и разговори и играя само за предметните награди. В началото на играта ги питах и можело да се сподели и друг номер на абонат през моя профил, та ако някой, нещо Simple Smile
Мъж е - проучих го вече...Дори и награда за журналистика е получил. Ако това е нивото на журналистиката днес е ужасно. За нищо не става този Божидар,дано БГМама си заведат иск за авторски права.

# 1 175
Аз каква съм разсеяна 😃😌 Взела съм Zewa  и регистрирах касовия бон, за да участвам в играта на Milde. 😂 Ех, ех. Не знам дали пак бих взела нещо на марката, за да участвам в играта, но поне знам коя е марката.

Последна редакция: нд, 25 сеп 2022, 09:45 от I*Belive*in*Angels

# 1 176
  • София, Дружба 2
I*Believe*in*Angels, и на мен ми се случи подобно нещо, обаче при мен беше в играта на персил с бележка за Первол. Преди да натисна бутон за изпращане си усетих и се спрях. Simple Smile
В КК за ваучера на ориндж доста кодове изхабих и не го дава гадинката и това е. Мисля да се спра вече.

# 1 177
Аз каква съм разсеяна 😃😌 Взела съм Zewa  и регистрирах касовия бон, за да участвам в играта на Milde. 😂 Ех, ех. Не знам дали пак бих взела нещо на марката, за да участвам в играта, но поне знам коя е марката.
Разсмя ме Grinning Сега остава да те изтеглят и ще е гадничко. Ще те потърсят за награда, която не си спечелила. Аз бих звъннала да анулират участието.
Този емечо много ще е труден, малко са наградите. Вчера си бях наумила привечер да регистрирам и не го уцелих. След 2-3 часа бяха дали 2 броя. 😁

# 1 178
С този купон мога да купя общо 3 шоколада различни видове, или от всеки вид по 3 😅? Че като нищо ще си купя от всеки вид по 3 😛

# 1 179
И аз съм с колонка от Монстер, днес видях в пощата.

# 1 180
  • София
С този купон мога да купя общо 3 шоколада различни видове, или от всеки вид по 3 😅? Че като нищо ще си купя от всеки вид по 3 😛
Мисля, че е от всеки вид по 3. Горе на самата картинка не пише ли брой? Ако са 3 вида шоколади, обикновено пише "макс. 9 броя".

# 1 181
Здравейте, някой да има 1 код от wtf фанта, че искаме да участваме за куфар с децата, а имаме само 4 капачки

# 1 182
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И аз неделно съм с ваучер за 100 лева от Савекс!!!

# 1 183
Здравейте, някой да има 1 код от wtf фанта, че искаме да участваме за куфар с децата, а имаме само 4 капачки
Тези кодове са си кът, така че по-добре си вземете една бутилка.

# 1 184
Тези кодове са си кът, така че по-добре си вземете една бутилка.
и дано има късмет, а не като мен- мъжа купи тая гадна фанта,,  дето отиде в мивката. Първо ми даде грешен код,  а после че кода е регистриран и не го отчете. Писах на месенджър,  там обаче не четат от месеци.  Сега реших да им пусна и през сайта,  да видим ще има ли обратна връзка.

Иначе някой ако го интересува, дневния лимит на диамантите в КК е 1200, преди малко не ми даде да трупам повече,  изписа че съм достигнала лимита.  Не стига че тъпите игри им играя,  за да участвам за ваучер,  ми и лимит сложили....

Последна редакция: нд, 25 сеп 2022, 14:43 от Малечка90

Общи условия

Активация на акаунт