Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 109 959
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София, Дружба 2
Здравейте, за спечелилите от Коста кафе, писаха ми имейл, че до 5 работни дни ще се свържат с мен, ако всичко е наред с бележката ми (а всичко е наред), но още чакам. С други спечелили свързаха ли се и за колко време?
И аз имам  мейл от Коста, че ще проверяват бележката. Втори мейл с потвърждение нямам, но при мен още не са изтекли 5 дни.

# 1 216
  • varna
Здравейте, някой да има карта Клуб 5 * на Top shop?

# 1 217
  • Там...
А какво се случва с бележките ви от Киндер? Имам три качени и всичките чакат одобрение, първата може би от десетина дни!!! Винаги са се били бавни, но чак пък толкова - не помня Rage

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 10:35 от RLY

# 1 218
Между другото, Коста кафе са на Кока кола....

# 1 219
При мен днес е 5-тия работен ден, но не знам, ако не получа имейл ще се свържа с тях утре.

# 1 220
Днес до 14 часа ще има камион на Милка пред Булмаг Владиславово /бившо Пикадили/ гр. Варна - предполагам, че ще подаряват шоколади. Видях го на реклама.

# 1 221
Учудващо, шоколадите на Милка се получават и в събота.
Бъдете готови! Simple Smile

Кой куриер доставя Милка, братовчедка ми във Варна все още не е получила доставка.

От Тесерум и аз чакам 1 лв., но не получих нищо, и при мен не работи приложението.

# 1 222
Учудващо, шоколадите на Милка се получават и в събота.
Бъдете готови! Simple Smile

Кой куриер доставя Милка, братовчедка ми във Варна все още не е получила доставка.

M&BM Express

# 1 223
Знаете ли кой куриер доставя кк,чакам топка и раница?

# 1 224
Здравейте, някой да има карта Клуб 5 * на Top shop?
Здравейте! Аз имам, ако все още търсите съм насреща! 🙂

# 1 225
Каменица забравиха да теглят нещо

# 1 226
Възможно ли е проблемът да е с куриерската фирма при Швепс? На мен от Интайм ми звъннаха, след като кутията ми с Швепс е стояла вече втора седмица в офиса им. Но преди това никой от куриерите не ми е звънял или идвал на адрес...

# 1 227
  • Там...
От Лили първо ще звънят на печелившите от Палмолив явно Simple Smile Обадиха ми се, че печеля. Не е велосипед, но на фона на затишието - не се оплаквам Simple Smile От този номер 0888354740

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 13:37 от RLY

# 1 228
Възможно ли е проблемът да е с куриерската фирма при Швепс? На мен от Интайм ми звъннаха, след като кутията ми с Швепс е стояла вече втора седмица в офиса им. Но преди това никой от куриерите не ми е звънял или идвал на адрес...
Да, писах по-напред, че моята пратка е била там на 15.09,а на мен никой даже не ми се обади. Търсете си пратките, че иначе някой може да се "почерпи за ваше здраве"

# 1 229
  • София, Дружба 2
За моята награда от швепс в КК ми отговориха, че наградата е върната при тях защото куриер ме бил търсил няколко пъти и мен ме нямало на адреса, което не е вярно. Нямам смс, обаждане, нищо. Куриерът не бил ин тайм, а друг, но не казват кой. Сега отново очаквам наградата си, вече трети месец тече.......... Поне да кажат кой куриер ги носи за да мога да си я потърся сама.

Общи условия

Активация на акаунт