Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 109 931
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 1 320
Играта на Tiger беше до вчера, но много малко са печелившите. Някой дали им е писал да пита?

# 1 321
Играта на Tiger беше до вчера, но много малко са печелившите. Някой дали им е писал да пита?
Няма участници в играта , който е играл е спечелил , това е , няма за какво да им пишете

# 1 322
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Да измрънкам и аз ... за поредна седмица нямам късмет в Лидл ... то напоследък и от скреч картите, и от рулетката нищо не ми се пада. Май ще се разлюбим скоро Sad

Първата награда, беше с регистрация по пощата и обявяване в някой вестник ... някъде около 1999г - барбекю от Арома. Още го ползваме - чудесно е!

Успех на всички и повечко хвалби да се виждат тук!

# 1 323
  • София
Моята първа награда беше от "Милион и едно желания". Беше 1 март 1996 година и аз като всички деца тогава бях залепена за тв, за да гледам това обичано от всички предаване. Имаше въпрос да се изброят 5 разлики между Пижо и Пенда. Съответно аз, както винаги започвам да въртя телефона на предаването от домашния и очаквам, както всеки път да НЕ успея да се свържа, та не бях си намислила и 5те разлики. И о, чудо! Свързвам се и започнах да си измислям- едното е момиче- другото момче, едното е червено- другото бяло и така ги натъкмих до 5. Предаването беше в 2 части и една приятелка дойде у нас, за да гледаме 2та част. Излегнали сме се в хола и кака Лара върти една огромна сфера и раздава награди и остава една награда- най-голямата и тя бърка, вади листче и казва:- и, голяма награда отива в София, при.... Моята приятелка скочи и вика- ама, това си ти..и аз скочих и съответно голяма радост беше. Наградата беше най-известната игра на думи в Света Скрабъл на български език.

# 1 324
Ех, връщате ме и мен в спомените. Беше 2009,първата ми награда беше хранителна пирамида с продукти на стойност 100 лв. От Нестле, живей активно. Пращаха се опаковки по пощата. Каква емоция беше само като спечелих Simple Smile

# 1 325
Такава суша- няяяма! Толкова много исках куфар от Жатецки или колонка от Монстър...За лаптопа на Лидл не коментирам даже! Нищо не съм печелила от месец и нещо. Искам нещо вече да ми се падне,егати!
Е как, Скоро няма ли да ти се пада нещо, ама живичко? 😀Или има още време?

# 1 326
Такава суша- няяяма! Толкова много исках куфар от Жатецки или колонка от Монстър...За лаптопа на Лидл не коментирам даже! Нищо не съм печелила от месец и нещо. Искам нещо вече да ми се падне,егати!
Е как, Скоро няма ли да ти се пада нещо, ама живичко? 😀Или има още време?

За бебе ли говорим? Той Самуил стана на 2,5 месеца вече! 😁

# 1 327
ОралБ и ДМ публикуваха в Инстаграм. Със слушалки съм Simple Smile

# 1 328
Една сладка игра на милка в инстаграм,от там са явно обсъжданите тук кутии.

# 1 329
Аз пък от oral-b съм с 8 гадни пасти за зъби за над 20 лв Laughing и пак да не се похабят няма тагване няма лично съобщение..
Да видим дали ще има пак съобщения загубил съм си бележката или купувам бележка .

# 1 330
  • Велико Търново
Обадиха ми се за ваучер от играта на Лили и палмолив 😊

# 1 331
Ех, връщате ме и мен в спомените. Беше 2009,първата ми награда беше хранителна пирамида с продукти на стойност 100 лв. От Нестле, живей активно. Пращаха се опаковки по пощата. Каква емоция беше само като спечелих Simple Smile

Еййй, сега си спомних и аз спечелих тази пирамида на Нестле

# 1 332
Аз пък от oral-b съм с 8 гадни пасти за зъби за над 20 лв Laughing и пак да не се похабят няма тагване няма лично съобщение..
Да видим дали ще има пак съобщения загубил съм си бележката или купувам бележка .

На мен ми пратиха съобщение, от там видях че съм спечелила

# 1 333
  • София
Обичах наградите на Нескафе и 3в1 , тези ми бяха първите. Даже наскоро си видяхедин албум с награди във фейсбук , само аз си го виждам. Такава носталгия по онова време , сега с тези измами и кланове..

# 1 334

Общи условия

Активация на акаунт