Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 109 983
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 1 350
Първата ми награда беше, когато бях не помня на колко Joy (вероятно около 5 годишна), но беше златно сърце от Своге. Изрязваше се логото (не помня от колко броя опаковки) и се изпращаше по пощата. И тъй като бях малка, бях измрънкала мама да ги изпрати. Grinning От тогава не бях играла, започнах преди година и малко отново от скука Grinning

# 1 351
Първата ми награда ( и последна май 😂) беше телефон моторола, спечелен от новогодишна томбола с касови бележки в кварталния магазин. Не съм се надявал изобщо, макар че бях пуснала около 20ина бележки. От скоро започнах да ви чета и да играя, но от никъде нищо. Но продължавам да се включвам уверено навсякъде 😅.  Само в игри за напитки не играя, защото в нашето семейството не пием сокове/безалкохолни и не се купуват.

# 1 352
Малко да отклоня леко темата, някой спечелил от Costa да му е потвърдено участието. Уж до 5 дни трябваше да ги валидират бележките .

# 1 353
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
За утре имам sms от спиди за кафемашината от феъри.

И аз имам за утре смс от Спиди за кафемашина .....ама аз си я поръчах от Емаг Joy
Такъв ми е късмета какво да се прави.Следвам съветите на мъжа ми: "Като ти трябва си купи!" Купувам Blush

# 1 354
  • София
Малко да отклоня леко темата, някой спечелил от Costa да му е потвърдено участието. Уж до 5 дни трябваше да ги валидират бележките .
Тъкмо това се питах и аз. Днес беше петият работен ден и все още нищо. Бележката ми отоваря на условията, снимката е ясна и в един от посочените формати.

# 1 355
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
И аз нямам потвърждение, минаха повече от 5 дни

# 1 356
Успявате ли да влезете в Киндер?

# 1 357
Лео експрес носят раниците от Морени

# 1 358
При мен днес беше 6-ти работен ден от Коста. Явно аз ще трябва да ги потърся, някой, ако има информация, моля да пише тук.

# 1 359
Успявате ли да влезете в Киндер?
Изглежда имаха бъг, не успявах и аз. Преди малко влязох, пробвайте сега.

# 1 360
Здравейте, търся си приятели за тагване в Instagram и  facebook.
Близките и приятелите вече не ме издържат много...не могат да разберат моята страст...

# 1 361
  • София, Дружба 2
Наистина и аз моля ако някой се свърже с Коста кафе или въобще има някакво развитие по въпроса с наградите, моля да сподели, че вече изтръпвам. Още чакам бармански сет от швепс и съм безсилна да си го получа, а сега чакам и кафеварка от Коста. Утре ми е 3 работен ден от чакането Simple Smile и уж има още малко време, но покрай историята с швепса..... изгубих вяра, че ще получа мейл за кафето. Rage

# 1 362
Здравейте, търся си приятели за тагване в Instagram и  facebook.
Близките и приятелите вече не ме издържат много...не могат да разберат моята страст...
Аз нямам против да ме тагват 🙂. staneva.zlatina съм в инстаграм
 Zlatina Staneva във фейса 👌.

# 1 363
Наистина и аз моля ако някой се свърже с Коста кафе или въобще има някакво развитие по въпроса с наградите, моля да сподели, че вече изтръпвам. Още чакам бармански сет от швепс и съм безсилна да си го получа, а сега чакам и кафеварка от Коста. Утре ми е 3 работен ден от чакането Simple Smile и уж има още малко време, но покрай историята с швепса..... изгубих вяра, че ще получа мейл за кафето. Rage
Аз направих едно участие в Коста кафе и  не че спечелих, но получих имейл за участието  да опитам пак. Проверете си пощата да не би да имате нещо подобно за потвърждаване на наградата.

# 1 364
Грабнах си най- накрая един ваучер за Озон от КК.
От Лидъл по традиция не печеля.  С две участия съм и не смятам да набивам там повече пари.
И в Савекс се включих с 1 бележка.
Това е...

Общи условия

Активация на акаунт