Звездни компромати - Септември'22

• 311 567
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 2 220
Петканов пак се изцепи неподготвен в "Преди обед". Деси и Сашо говореха за днешния празник, а той каза, че не го зачитал много и докато всички гледаха шокирани сподели важната информация, че на мъжете всяка година им падало новото на тестостерона. Много елементарен тип. Нямам думи просто!

В последно време оставам с усещането,че говори само по тази тема. То клип ли не беше за мастро...... Снимки със симпатични дами ,че и когато беше в Италия наградите на абаутю (?) Пак се опитваше да заговори жени ама нещо не му се получи добре .
Много не Приятен.... изкуствен

# 2 221
Петканов пак се изцепи неподготвен в "Преди обед". Деси и Сашо говореха за днешния празник, а той каза, че не го зачитал много и докато всички гледаха шокирани сподели важната информация, че на мъжете всяка година им падало новото на тестостерона. Много елементарен тип. Нямам думи просто!

В последно време оставам с усещането,че говори само по тази тема. То клип ли не беше за мастро...... Снимки със симпатични дами ,че и когато беше в Италия наградите на абаутю (?) Пак се опитваше да заговори жени ама нещо не му се получи добре .
Много не Приятен.... изкуствен
Яко комплексиран в добавка.

Адел без грим

# 2 222
Хубаво е Аделчето. За съжаление няма да успее да задържи килата.

# 2 223

Аз мисля, че най-прости са продуцентите на това предаване след като на официален празник канят такъв калъф като Петканов. Какво са очаквали да коментира, Фердинанд и международното положение при обявяване на Независимостта?

# 2 224
Хубаво е Аделчето. За съжаление няма да успее да задържи килата.
Защо си толкова сигурна?

# 2 225
  • Glasgow
Да съберем по един лев и да му поръчаме някоя, че не се издържа тоя Петкан.
Тя Адел започна да трупа пак, но в изходна позиция едва ли ще се върне.

# 2 226
Защото започна да качва.

# 2 227
И аз мисля, че Адел си харесва коренната промяна и ще си запази сравнително слаба и стегната физика.
Едва ли ще се върне към старото тегло, а и плюс- минус 7-8 кила не е толкова много. Важното е да не се върне към 20-30 кг. или там колкото е била свалила.
Видях й снимки преди/след, ама тя сега е истинска мацка, а преди е била просто една средностатистическа пълничка дама.

# 2 228
Шарлийз Терон на корицата на Harper's Bazaar
Скрит текст:

# 2 229
  • София
Брад Пит
Скрит текст:
Ванеса Уилямс
Скрит текст:
Пиърс Броснан
Скрит текст:
Джей Ло
Скрит текст:
Дуа Липа
Скрит текст:
Марта Вачкова с дъщеря си
Скрит текст:

# 2 230
Мария Бакалова вече и гола ли е започнала да се снима?
Скрит текст:

=

https://elementsofmadness.com/2022/03/11/women-do-cry/

# 2 231
Мария Бакалова вече и гола ли е започнала да се снима?
Скрит текст:

=

https://elementsofmadness.com/2022/03/11/women-do-cry/
Това е български филм, сниман преди холивудският й пробив.

# 2 232
  • Glasgow
Това е стар филм мисля

# 2 233
О, мислех че е от скоро, благодаря!

# 2 234
  • софия
Филмът е от 2020 г. Отзивите не са особено ласкателни.

Общи условия

Активация на акаунт