Звездни компромати - Септември'22

• 310 535
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 2 295
Е, тя повече от две години не е негов адвокат и обща работа нямат отдавна.

# 2 296
Приличаше на PR брак, ама хората си направиха дечица и изглежда, сякаш си живеят много добре. Няма скандали, изневери, Клуни не стана политик, както се предполагаше. Ще се окаже любов накрая 😁! Амал ми идва малко слабичка, и леко зъбата, но да кажа, че е грозна - неее...Толкова е елегантна и стилна!
Възможно е да не е фотогенична, а да има разкошен характер или пък точно такъв какъвто Клуни е търсел.

# 2 297
  • София
Колко ми е спокойно - и Амал, и Клуни изобщо не са ми симпатични. Laughing

Каквото и да кажа за половинката на Безос ще е нецензурно.

Зукърбърг и жена му чакат трето момиченце.

# 2 298
Това изказване на Кристиян Костов ме изненада и мен
Скрит текст:

# 2 299
  • София
Амал я намирам за обаятелна, има чар, отличава се и не се слива с тълпата. Харесвам я повече от Клуни.

Безосовата буля ми е точно обратното на Амал като усещане. Е, отличава се, де, с няколко кила непремерено бодната пластмаса по тялото. Бррр.

Джони Деп ми е ... несимпатичен. Линчът по бившата му затвърди мнението ми за него. Не че тя е изобщо някакво цвете ароматно. Абе, гадни хора ми изглеждат и двамата. Той поне е талантлив, или беше, не го знам сега какво снима и прави.

Четох един коментар по повод Кристиян и изказването му - щели да го вземат да празни пушките. Не знам да се възмутя ми или да се изхиля.

Днес съм крива, извинете, утре мога и Джони да харесам.

Дайте малко набоцкана Тоца с най-синеоките наследници.

# 2 300
Амал я намирам за обаятелна, има чар, отличава се и не се слива с тълпата. Харесвам я повече от Клуни.

Безосовата буля ми е точно обратното на Амал като усещане. Е, отличава се, де, с няколко кила непремерено бодната пластмаса по тялото. Бррр.

Джони Деп ми е ... несимпатичен. Линчът по бившата му затвърди мнението ми за него. Не че тя е изобщо някакво цвете ароматно. Абе, гадни хора ми изглеждат и двамата. Той поне е талантлив, или беше, не го знам сега какво снима и прави.

Четох един коментар по повод Кристиян и изказването му - щели да го вземат да празни пушките. Не знам да се възмутя ми или да се изхиля.

Днес съм крива, извинете, утре мога и Джони да харесам.

Дайте малко набоцкана Тоца с най-синеоките наследници.
Заповядайте! Морският вълк Бест,, цитирам

Другият синеок наследник го няма в кадър, но пък има човек, който се грижи яхтата да плува безаварийно, въпреки малко на двама капитани Батинкови на палубата!

# 2 301
  • софия
Тати Бати има нови мокасини. Пет години да не му се късат. После може да му купят нови.
Скрит текст:

# 2 302
  • София
Райна
Скрит текст:
Моника Белучи
Скрит текст:
Никол С.
Скрит текст:

# 2 303
Точно гледах новината с изказването на Кристиан Костов. Под нея имаше емотикони на незнам си колко хиляди хилещи се човечета, и никакви други.

# 2 304
Кристиян руски гражданин ли е?

# 2 305
И на мен Клуни не са ми симпатични. Никога не съм разбирала това припадане по Джордж.
Безовица е като надуваема кукла....сещате се.

# 2 306
Никол С, добре е напълнила скули. Подпряли са и очите. А е такава красавица.

# 2 307
Тати Бати има нови мокасини. Пет години да не му се късат. После може да му купят нови.
Скрит текст:
Той носи и един и същ костюм, който вече му е тесен,но това е за да пести, са има за мама Тоци.

# 2 308
Батинкови или дори само Батинков кога работи?

# 2 309
  • Пловдив
Слави Клашъра е станал татко за втори път...
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт