Звездни компромати - Септември'22

• 310 616
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 2 355
  • Glasgow
Какво сме ти направили😅😰😱

# 2 356
И аз точно това питам: Какво сме ти направили? Все пак трябва и да спим спокойно Joy

# 2 357
Какво сме ти направили😅😰😱

Ам… нищо, ама що да страдам само аз Grinning

# 2 358
Тая Алесандра Амброзио колкото и пъти да я гледам, все ми е секси колкото пералня. Толкова ми е никаква. Въобще не разбирам кое й е хубавото 😵💫 Но нищо не може да се сравни с истинската ми абсолютно необяснима и непровокирана антипатия към Аня Тейлър. Ужасно, ужасно антипатична ми е. Като видя нейна снимка и автоматично скролвам.
Хироу Файнс за мен игра покъртително бездарно в тези тийн филмчета със сексуални сцени, които имаха еротика и чувственост на епизод от Бразди. И двамата с девойчето бяха пълна скръб. Сценарият на филмите е майко мила. Прасето Пепа, което гледа дъщеря ми е направо 3 обиколки напред. Не знам дали е било търсен ефект, но 50 нюанса са направо класа пред това. Не можах да се насиля да догледам втория филм, за третия да не говорим.
Днес не ми е ден, простете 😄

# 2 359
Пиърс Броснан и синове.

# 2 360
  • Berlin
Ми то нали било някакъв фен фикшън After. В смисъл писано от ученичка да речем (нямам идея дали е така). Нормално е да е зле.

# 2 361

Волдемор, здравей!

# 2 362
Силвестър Сталоун и съпругата му са решили да се опитат да запазят брака си и тя е оттеглила молбата за развод.

# 2 363
Как да не са красавци? И тримата са много хубави, само не са тип мачовци.

Дечковци.
The doors, Амброзиото си е чист мъж за мен, никаква женственост. Виждала съм снимки без грим, абсолютен мъж е в лицето.

# 2 364
  • в 1001-та нощ
Д-р Щонова започва 23 сезон

Снимка

Скрит текст:

Отдаденост

Чета официалното прессъобщение на bTV, разпространено днес до медиите.
Току що го виждам, публикувано е преди няколко часа.
И да си призная… много се развълнувах.
Поемам дъх с кротко изумление и тиха благодарност.
Приглаждам спомени и откривам как...
Започвам 23-ти пореден телевизионен сезон.
На 7 октомври 2000 година беше първият ми телевизионен ефир. Тогава, за първи път в България, положих основите на т. нар. научно базирана здравна журналистика.

Всичко през тези 23 години ми е скъпо.
Яката дисциплина… и болките, и битките, сълзите, стрелите, измамната наивност, безсъниците дни наред, грешките ми, градивната критика, както и капризите на част от хората по пътя.

Странните вкусове и настроения на нашето време могат с лекота да разрушават неща, посветени на върховния смисъл, на здравето и духовността.
Да, може би медиите не са образователна институция, но все пак според мен те възпитават и вкус.

Никога не предадох мисията си и чистотата, с която преди две декади започнах.
И съм неизказано щастлива от това, че не правя нещо, което е част от цивилизационната умора, пошлост и цинизма на времето, в което всички живеем.
Никога няма да предам мечата си.
Онази първоначалната, чистата, с която започнах!

23 години любов и дисциплина.
Толкова много и различни ситуации, хора, съдби.
Срещах елементали / неодушевени същества /, нимфи, дриади, елфи, гноми, феи, очи пълни с истории, разказвах за надежда и дух, надмогвал страдания всякакви.

Интервюирах Нобелови лауреати, световноизвестни лекари и всеотдайни доктори от Девин.

Срещах професори в големи болници без грам душа и лекари, от планински села, пълни с емпатия.

Кацах от Лос Анджелис и отивах директно в ефир. Кацах от Мелбърн и пак отивах в ефир.

Бях бременна в 8-ми месец и излъчвах от операционната.
Загубих едното си близначе в четвъртия месец, избягах от болницата и пак седнах в студиото, защото бях обещала на зрителите предаване - в неделя с Неделя.

Била съм очарована и разочарована, допускала съм грешки, предавали са ме.
Водила съм всякак - щастлива, тъжна, недоспала, с температура, вдъхновена, гладна, но най-вече - призвана да разкажа.

И винаги нетърпелива, че имам да споделя нещо много ценно.
А това много ценното е – знание.
Вяра. Познание. Осъзнаване.
И никога за тези 23 години не съм отсъствала от ефир.

Винаги на пост.
Без дубльор в каскадите.
Благодаря ти за това, Господи.

Би следвало да имаме ум и култура на отдаденост към здравна грамотност, нали?
Отвъд всичките жълтини и чудовищната разюзданост на нрави, мераци, хора, послания, преждевременна смъртност... винаги ме е боляло, че не се внася повече информация и порядък в себепознанието, в шанса и отговорността да имаме здраве и качествен, смислен живот.

Това отрицателно чудо - да се разболяваме сами с болести по типа "направи си сам", да се похабяваме в дребнавост и да живеем с 10% от потенциала си - не може да се съзерцава просто ей така.

Ние сме виновни за доброто, което не вършим...!

И затова си мисля, че след като слушаш, гледаш или четеш, каквото и да е, важно и най-вече здравословно би било, след това да станеш още по-добър, още по-хармоничен.
Да се почувстваш по-окрилен и осъзнат.
А не по-зъл, объркан и разпаднат.

Благодаря на моето семейство.
Благодаря на всички, които бяха с мен през годините и по пътя.
Благодаря на Медицински университет - Пловдив, на Медицински университет - София, където защитих моето PhD.

Благодаря на bTV за това, че съхрани “Духът на здравето” в ефира си.
И за това, че сега започваме в нов формат, като самостоятелно здравно предаване.
Намирам това за прекрасно!
Излитаме... много скоро.
Благодаря!

В неделя с Неделя и “Светът на здравето”.
9 октомври
11:30 / bTV

# 2 365
Силвестър Сталоун и съпругата му са решили да се опитат да запазят брака си и тя е оттеглила молбата за развод.
И сега какво ще стане с питбула на рамото му?

# 2 366
Д-р Щонова започва 23 сезон

Снимка

Скрит текст:

Отдаденост

Чета официалното прессъобщение на bTV, разпространено днес до медиите.
Току що го виждам, публикувано е преди няколко часа.
И да си призная… много се развълнувах.
Поемам дъх с кротко изумление и тиха благодарност.
Приглаждам спомени и откривам как...
Започвам 23-ти пореден телевизионен сезон.
На 7 октомври 2000 година беше първият ми телевизионен ефир. Тогава, за първи път в България, положих основите на т. нар. научно базирана здравна журналистика.

Всичко през тези 23 години ми е скъпо.
Яката дисциплина… и болките, и битките, сълзите, стрелите, измамната наивност, безсъниците дни наред, грешките ми, градивната критика, както и капризите на част от хората по пътя.

Странните вкусове и настроения на нашето време могат с лекота да разрушават неща, посветени на върховния смисъл, на здравето и духовността.
Да, може би медиите не са образователна институция, но все пак според мен те възпитават и вкус.

Никога не предадох мисията си и чистотата, с която преди две декади започнах.
И съм неизказано щастлива от това, че не правя нещо, което е част от цивилизационната умора, пошлост и цинизма на времето, в което всички живеем.
Никога няма да предам мечата си.
Онази първоначалната, чистата, с която започнах!

23 години любов и дисциплина.
Толкова много и различни ситуации, хора, съдби.
Срещах елементали / неодушевени същества /, нимфи, дриади, елфи, гноми, феи, очи пълни с истории, разказвах за надежда и дух, надмогвал страдания всякакви.

Интервюирах Нобелови лауреати, световноизвестни лекари и всеотдайни доктори от Девин.

Срещах професори в големи болници без грам душа и лекари, от планински села, пълни с емпатия.

Кацах от Лос Анджелис и отивах директно в ефир. Кацах от Мелбърн и пак отивах в ефир.

Бях бременна в 8-ми месец и излъчвах от операционната.
Загубих едното си близначе в четвъртия месец, избягах от болницата и пак седнах в студиото, защото бях обещала на зрителите предаване - в неделя с Неделя.

Била съм очарована и разочарована, допускала съм грешки, предавали са ме.
Водила съм всякак - щастлива, тъжна, недоспала, с температура, вдъхновена, гладна, но най-вече - призвана да разкажа.

И винаги нетърпелива, че имам да споделя нещо много ценно.
А това много ценното е – знание.
Вяра. Познание. Осъзнаване.
И никога за тези 23 години не съм отсъствала от ефир.

Винаги на пост.
Без дубльор в каскадите.
Благодаря ти за това, Господи.

Би следвало да имаме ум и култура на отдаденост към здравна грамотност, нали?
Отвъд всичките жълтини и чудовищната разюзданост на нрави, мераци, хора, послания, преждевременна смъртност... винаги ме е боляло, че не се внася повече информация и порядък в себепознанието, в шанса и отговорността да имаме здраве и качествен, смислен живот.

Това отрицателно чудо - да се разболяваме сами с болести по типа "направи си сам", да се похабяваме в дребнавост и да живеем с 10% от потенциала си - не може да се съзерцава просто ей така.

Ние сме виновни за доброто, което не вършим...!

И затова си мисля, че след като слушаш, гледаш или четеш, каквото и да е, важно и най-вече здравословно би било, след това да станеш още по-добър, още по-хармоничен.
Да се почувстваш по-окрилен и осъзнат.
А не по-зъл, объркан и разпаднат.

Благодаря на моето семейство.
Благодаря на всички, които бяха с мен през годините и по пътя.
Благодаря на Медицински университет - Пловдив, на Медицински университет - София, където защитих моето PhD.

Благодаря на bTV за това, че съхрани “Духът на здравето” в ефира си.
И за това, че сега започваме в нов формат, като самостоятелно здравно предаване.
Намирам това за прекрасно!
Излитаме... много скоро.
Благодаря!

В неделя с Неделя и “Светът на здравето”.
9 октомври
11:30 / bTV
Хубава жена, но малко ми издиша с тези излияния по страница и половина. Леко превзета е всеки път и само твърди, че работи, но какво и къде, не е ясно. Успех все пак на предаването и, дано е полезно на хората!

# 2 367
И сега какво ще стане с питбула на рамото му?
Явно е по-щастлив с него 😅
Скрит текст:

# 2 368
  • Glasgow
Няколко снимки на звезди- тези, които те публикуват в личните си профили и официални от същото събитие. Не е само наша Андреа да предобрява
Скрит текст:

# 2 369
  • София
Нина ми харесва повече без фотошоп.

Общи условия

Активация на акаунт