Звездни компромати - Септември'22

• 311 045
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 1 680
Четох наскоро, че някои филъри не се абсорбират, а мигрират. След 10 години и тя ще е като покойните Богданоф.

# 1 681
Е, с тези хиалуроновите няма чак такива ефекти. Проблемът даже е, че се резорбират много бързо, а струват доста.

# 1 682
Не знам дали всички се резорбират. Ти ако си сложиш 2,3 в устните и това малко количество да се разнесе някъде няма да усетиш. Но след няколко години системно боцкане, може и да стане.

# 1 683
  • София
Поне глупости не говорете. Напълно се абсорбират филърите в устните. От десетилетия никой не слага силикон там.

# 1 684
И може дa се разградят . Не съм фенка нa филърите , може дa мигрират , но чaк тaкивa мрaчин прогнози са излишни .

# 1 685
За брадичката се използва обикновено Жуведерм Волукс. Около година и половина трае резултатът, но разбира се в края на този срок не е толкова видимо. След това трябва да се направи пак.

# 1 686
  • в 1001-та нощ
Глория преди 13-14 години. Аз не я познах (заради стайлинга), но като се вгледах в лицето - личи си, че е тя Wink най-вече на последната снимка.

Скрит текст:

# 1 687
Хах Николета и след нея Ким ... 1:1 или поне така се опитва да го докара Николетчето ...
И с тази ръка пред лицето се изживява като холивудска звезда 😂

# 1 688
  • София
И понеже се спомена великата книга на Ни Ло, аз да ви кажа за другата велика книга - на Стрина. Тя сама си финансира отпечатването, разбирайте - Ванюшата киха кинтите. Съответно Ирина вече има 3 тиража на книгата, а още първият не е продаден, но тя си държи да се печати, сакън да не свършат бройките. Вече от не знам колко време третият тираж отлежава в печатницата, по простата причина, че няма къде да приберат палето с книги.
И друго - на всеки тираж се оставя празна страница на различно място, за да може Стрина да се чатне от кой тираж е книгата, това по нейна идея. И преди дни тръгнала да се разписва върху една и установила, че е от първия тираж, при което щастливо възкликнала - Боже, това е една супер ценна книга! Joy

# 1 689
  • Glasgow
Ох, някоя инфлуенсерка беше постнала страница от книгата на Стрина, аз се изнервих докато стигна до рецептата... точно като тези влогърки с по 15 минути видеа за рецепта, която се събира в tiktok видео от секунди. Големи обяснения, голямо точене на локуми.

# 1 690
И понеже се спомена великата книга на Ни Ло, аз да ви кажа за другата велика книга - на Стрина. Тя сама си финансира отпечатването, разбирайте - Ванюшата киха кинтите. Съответно Ирина вече има 3 тиража на книгата, а още първият не е продаден, но тя си държи да се печати, сакън да не свършат бройките. Вече от не знам колко време третият тираж отлежава в печатницата, по простата причина, че няма къде да приберат палето с книги.
И друго - на всеки тираж се оставя празна страница на различно място, за да може Стрина да се чатне от кой тираж е книгата, това по нейна идея. И преди дни тръгнала да се разписва върху една и установила, че е от първия тираж, при което щастливо възкликнала - Боже, това е една супер ценна книга! Joy
хахаха, посмях се от сърце… 😀 ами нормално, а пък на другия жената добре, че е той да й уреди някоя роля в сериал, че иначе никой не й беше чувал името…

# 1 691
Не разбрах - кой се е уредил с роля в сериал и кой е сериала?

# 1 692
  • София
Сестрата близначка на съпругата на Андрей е актриса и играе в различни филми и аз не ги различавам. Жената на Андрей може да е участвала някъде, но нещо епизодично. В Господин Х и морето, където е с главна роля, е близначката.

# 1 693
Тя не участва ли другата сестра Толева в сериала ?

# 1 694
И двете близначки Толеви участват във фирмата им, както и Надя (от Елит). Общо взето си въртят едни и същи служители и членове на семейството в продукциите. Нещо като да не излизат пари извън къщата.

Общи условия

Активация на акаунт