Звездни компромати - Септември'22

• 310 576
  • 2 896
  •   2
Отговори
# 2 160
Малко нефотошопнати снимки в близък кадър на накои звезди от фестивала във Венеция:

Оливия Уайлд:
Скрит текст:

Ирина Шайк:
Скрит текст:

Кейт Бланшет:
Скрит текст:

Тимъти Шаламе:
Скрит текст:

Алесандра Амброзио:
Скрит текст:

Ема Чембърлайн:
Скрит текст:

Хари Стайлс:
Скрит текст:

Сидни Суини:
Скрит текст:

Флорънс Пю:
Скрит текст:

# 2 161
  • Пловдив
Кейт Бланшет без фотошоп изглежда още по-красива!

# 2 162
  • Glasgow
Амброзио какъв е тоя руж, тези дни и Кейт Мидълтън така беше гримирана, тренд ли е? Албанки и гъркини така съм ги запомнила на Банско, с някакви розово лилави ружове

# 2 163
Диляна Попова, дете и Асен Блатечки празнуват РД на малкия.
Детето изобщо не е взело красотата на майка си…
Скрит текст:

Абе бая си е голям

# 2 164
Шакирата има разкошна коса. Мечтая за такава. 🥰

Според мен е с треси, тя и преди носеше.

# 2 165
Диляна не ме кефи, защото е омагьосала семеен мъж. И е жабуранка малко, на Славенка прилича.
Екимовата щерка е ту мъч с тези гумички, на които им е тясно в потника.

# 2 166
Въобще не вярвам това да е истинската коса на Шакира

# 2 167
Дара Екимова е с много неприятно излъчване.
Шакира тук е много сладка. Като певица обаче, хич не ме кефи поначало.

# 2 168
Никол Шерцингер, снимки от клипче - сигурно трябва да е секси, но не отваряйте непосредствено преди/след хапване 🤔 за всеки случай просто 😊
Скрит текст:

# 2 169
  • Glasgow
Добре де футболисти от ранга на Пике не взимат ли някакви милиони... какви са тези пазарлъци за 400 000...

# 2 170
Никол Шерцингер, снимки от клипче - сигурно трябва да е секси, но не отваряйте непосредствено преди/след хапване 🤔 за всеки случай просто 😊
Скрит текст:

Не приемам никаква негативна енергия от тези снимки 🛐✝️

# 2 171
Добре де футболисти от ранга на Пике не взимат ли някакви милиони... какви са тези пазарлъци за 400 000...
Всеки ден си задавам този въпрос, честно🤣 Някой да отговори, моля 🤣

# 2 172
Ми като е прост Пике и не си хване някоя Златка, да му плаща образованието на децата и други разходи, така ще е

# 2 173
  • Sofia
Хари Стайлс според мен не е гей.  В Англия е известен с мераците си към хубави жени. Според мен гей имиджът е създаден нарочно, за да привлича ЛГБТ, транс и т.н аудитория. Все по-настоятелни са клюките, че връзката му с Оливия е много сериозна, но силно се пази по премиерите да бъде сниман с нея, за да поддържа гей-идеята. Ако идеята беше да си прави ПР с нея щеше да прави точно обратното.
Наскоро в един английски сайт имаше статия от известен журналист-гей, който го призоваваше да спре да се прави на гей и че подобен фалш всъщност не е в полза на гей-общността.

# 2 174
Напротив, в групата трябваше да поддържа определен имидж. А и сега. Ако основната ти аудитория е от хетеросексуални жени, трябва да изглеждаш достъпен. Това продава.
Ако наистина беше само за имидж, щеше да се покаже официално с поне един мъж.

Общи условия

Активация на акаунт