Звездни компромати - Септември'22

• 310 612
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 2 175
  • Sofia
Напротив, в групата трябваше да поддържа определен имидж. А и сега. Ако основната ти аудитория е от хетеросексуални жени, трябва да изглеждаш достъпен. Това продава.
Ако наистина беше само за имидж, щеше да се покаже официално с поне един мъж.

Как да се покаже официално с гадже-мъж, като такъв няма Simple Smile
Затова пък връзките му с жени се разпространяват в тези среди, като информация. За Оливия е известно, макар че много се пази да го снимат с нея, но в песента наистина се реферира към нея и даже към двете й деца, би било малко странно да забърква децата в ПР.
Не съм му светила, разбира се, но доста укори вече има, че държи да изглежда като Фреди Меркюри,  екстравагантен, ексцентричен, разпознаваем, гей. Каква е истината не мога да съм сигурна, но пускам две интересни мнения на английски, ако темата ви е интересна.
https://www.dailymail.co.uk/debate/article-11138953/DAN-WOOTTON- … gay-tiresome.html
https://www.spectator.co.uk/article/is-harry-styles-ashamed-of-being-straight-

# 2 176
Казвам, че ако се преструваше, че е гей, за да привлече общността, щеше да фалшифицира все една връзка с мъж.
Това с песента не е кой знае какво. Тейлър Суифт що песни изписа за "бившите" си. А и той се заигра с темата, още в последния албум на групата им.
ПП - Дан Уутън не ми е никакво мерило, честно казано. Меко казано скептична съм към журналистическите му похвати.

# 2 177
Започвам да се обърквам - Хари не е гей и ходи с Оливия,  но се преструва, че е гей (който ходи с Оливия за прикритие), който гей всъщност не е гей и не ходи с Оливия и я мрази?

# 2 178
  • Glasgow
🤣
И аз се обърках. Тейлър Суифт не правеше ли обратното с една дългокрака моделка, да фейкват скрита хомо връзка. Имахме една съфорумка дето ни ъпдейтваше за всички хомо афери, много липсва.

# 2 179
Споко, тия са учебник по PR. На единият от групата му нашиха дете, което е вече на 6 и слуховете упорито твърдят, че всъщност е брат на предполагаемата майка. В началото се шумеше, сега нещата затихнаха и никой не го споменава. Все едно никога не е съществувало. Та и по-лошо има.
🤣
И аз се обърках. Тейлър Суифт не правеше ли обратното с една дългокрака моделка, да фейкват скрита хомо връзка. Имахме една съфорумка дето ни ъпдейтваше за всички хомо афери, много липсва.
Мдам, точно. И там се позатишиха нещата. Ама преди бивш - песен, бивш-песен, за някои и цял албум. А тя през цялото време си беше с девойката.

# 2 180
🤣
Бумър.

# 2 181
  • Glasgow
Аз за Зейн мислех преди, то и песните му едни такива...(харесвам го много) и че с Джиджи е за pr. Те пък и бебе си направиха.

# 2 182
Много благодаря за разяснението относно don’t worry darling на Оливия и драмата с Хари, Пю и Лебьоф. Не знам как Холивуд побира гигантското его на всички звезди, псевдозвезди, самопровъзгласили се за звезди и wanna be звезди. Въобще в необятния космос не знам как се събира, камо ли на нашата скромна планета.

Ким К е много заслабнала и се надявам да е по здравословен и подходящ начин, а не с глад и мъка. Добре е, но имам чувството, че по масов тертип, ще залитне скоро в другата крайност. Дано не съм права. Жълто-платинената коса сплъстена на ниска опашка тип “трябва да простирам” с 2 пръста черни корени не я коментирам.

# 2 183
Хари прави онова, което е най-печелившо - не потвърждава и не отрича нищо. Не е поставил етикет на сексуалността си, а е оставил хората да спекулират, да говорят и така интересът към него не стихва. Шон Мендес например многократно е казвал, че не е гей, но хората продължават да не му вярват.

# 2 184
  • Sofia
Започвам да се обърквам - Хари не е гей и ходи с Оливия,  но се преструва, че е гей (който ходи с Оливия за прикритие), който гей всъщност не е гей и не ходи с Оливия и я мрази?

Споко, изоставения съпруг на Оливия скоро ще им изкара мръсните гащи. Както някой горе отбеляза - господинът връчи съдебни документи на бившата, докато тя беше НА СЦЕНАТА на обществено събитие. Е, не лично, а чрез съдебно лице, но конфузът беше голям. Бая го оплюха за това действие де. Той интерес да играе в ПР отбора на Хари няма, а слуховете са, че Оливия му е изневерила с Хари, така че подялбата на децата ще е интересна и може да гледаме реалити тип Благо/Златка и кой ще простре по-мръсно бельо Simple Smile

# 2 185
Много красива Марго Роби
Скрит текст:

Джулия Робъртс
Скрит текст:

Ана де Армас
Скрит текст:

Кендъл Дженър
Скрит текст:

Хайди Клум
Скрит текст:

Алесандра
Скрит текст:

София Карсън
Скрит текст:

Сара Сампайо
Скрит текст:

Клеър Холт
Скрит текст:
Кийра Найтли за Шанел
Скрит текст:

# 2 186
Кира ми напомня на Уйнона Райдън

# 2 187
Ох тоя гард зад Кендъл с чадъра като Кинг Конг.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 22:52 от Beauty queen

# 2 188
(Споко, изоставения съпруг на Оливия скоро ще им изкара мръсните гащи. Както някой горе отбеляза - господинът връчи съдебни документи на бившата, докато тя беше НА СЦЕНАТА на обществено събитие. Е, не лично, а чрез съдебно лице, но конфузът беше голям. Бая го оплюха за това действие де. Той интерес да играе в ПР отбора на Хари няма, а слуховете са, че Оливия му е изневерила с Хари, така че подялбата на децата ще е интересна и може да гледаме реалити тип Благо/Златка и кой ще простре по-мръсно бельо Simple Smile
Хари има такава история още от времето, когато беше а 16-17 с някаква омъжена британска радиоводеща. И нейният мъж се беше изказвал. После рева, като му подвикваха папараците. Ама PR-ът е по-силен от тока.
А и Джейсън не е цвете за мирисане. Тая история така му чисти имиджа, че не е истина.

# 2 189
Демо Мур

Общи условия

Активация на акаунт