Звездни компромати - Септември'22

• 310 655
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 2 190
  • София
Направо й повярвах на Деми, че изглежда така …
Рания е прекрасна въпреки страннитв рокли:
https://www.viewsofia.com/article/53273/Kralitsa-Raniya-i-dvetey … Dgh1C9cPT7Mz6TLnk

# 2 191
Ronaldo Luis Nazario на 46. Чрд!
Скрит текст:

Andrea Bocelli на 64. Чрд!
Скрит текст:

# 2 192
Макрон така гледа Рания, че изглежда като да скъса синджира Grinning

# 2 193
Роналдо нямаше да го позная. Не мога да отворя статията със снимки на Рания. Може ли да пуснете само коментираната по- горе с Макрон?

# 2 194
  • Sofia
Роналдо нямаше да го позная. Не мога да отворя статията със снимки на Рания. Може ли да пуснете само коментираната по- горе с Макрон?

# 2 195
  • София
Скрит текст:
Малко бавно се зарежда статията сега, но все пак ми се отвори.

Във ФБ четох коментар, че Макрон стоял до Рания, а до него и нея някакви баба и дядо. Наистина много хубава двойка биха били Емануел и Рания. Бабата и дядото също Simple Smile

# 2 196
  • Пловдив
То имаше същите коментари и при срещата на Тръмп и Макрон Simple Smile

# 2 197
Само чантата на Рания не ми се струва подходяща. Ясно, че е Fendi и е красива, но за такова официално посещение да стискаш чанта за дръжки не ми е ок. Едва ли й трябва за багета и прясно мляко, а все има някой асистент да й поеме червилото и телефона. Един клъч ще е по-изискано, а ето Макроновица е без чанта дори.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 10:00 от Beauty queen

# 2 198
  • София
Съдейки по тези снимки с Рания, Макрон е хетеросексуален.

# 2 199
Определено е такъв.Истински джентълмен,целува ръка на дамата.

# 2 200
  • Burgas, Bulgaria
Макроновица!?

# 2 201
Само чантата на Рания не ми се струва подходяща. Ясно, че е Fendi и е красива, но за такова официално посещение да стискаш чанта за дръжки не ми е ок. Едва ли й трябва за багета и прясно мляко, а все има някой асистент да й поеме червилото и телефона. Един клъч ще е по-изискано, а ето Макроновица е без чанта дори.

Госпожа Макрон все пак си е "вкъщи". Елисейския дворец е официалната им резиденция. Има къде да си остави чантата. Blush
Мисля, че клъчовете са само за официални вечерни събития, не за дневни визити.

# 2 202
Между другото,според етиката мъжът не трябва да докосва с устни ръката на жената,а да целуне въздуха или собственият си...пръст. Yum

# 2 203
  • софия
Страхотна е светлосинята рокля на Рания 💙 сетът пола и риза изобщо не ми харесва, а и ризата не е нейният размер. Твърде дълги и широки ръкави.

# 2 204
Тази шарка под джобчето на бяло-синята рокля е като от протекла писалка...

Общи условия

Активация на акаунт