Бачорски и златната ябълка - Тема 7

 • 38 834
 • 742
 •   1
Отговори
 • Мнения: 11 516


„БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА“ е българско онлайн риалити шоу за семейното ядро, частния бизнес и естествения цирк на човешкия живот.
В центъра на шоуто са четиримата братя Даниел, Антон, Георги, Атанас, сестра им Розалия, техните лични семейства и родители.
Проектът разглежда теми, като връзка между бизнес и семейство, успех, провал, амбиция, конкуренция, принадлежност, смелост, близост и прошка, представяйки реалистично живота на съвременното българско семейство, с неговите възходи и падения.


ЕПИЗОДИТЕ В YOUTUBEУЧАСТНИЦИ

РОЗАЛИЯ БАЧОРСКА
Скрит текст:
Зодия Риби. Наследила е хубавите крака на баща си. 💃 От 14 години живее в Стокхолм. Лингвист, работи като airport security. 👩✈Вместо сърце, има вулкан. 🌋Дъщеря на Олга и Йордан.

АНТОН БАЧОРСКИ
Скрит текст:
Зодия Близнаци. Най-работливият брат😇, най-примерният съпруг 👨🌾, най-атлетичният представител на семейството. 🕺🏻Неговият коронен номер е така наречения „танц с бутилка". 🍾🎉 Син на Олга и Йордан, мъж на Рени, баща на Андреа, Филип и Борис.

АТАНАС БАЧОРСКИ
Скрит текст:
Зодия Скорпион. Няма шофьорска книжка. 🚗 На 37 години научава, че Португалия се намира в Европа. 👨🏻🎓Има най-много коса от всички братя. 🧔🏻♀ Креативен продуцент на Златната ябълка" и абсолютен безобразник. Син на Олга и Йордан.

ГЕОРГИ БАЧОРСКИ
Скрит текст:
Зодия Везни. Дълбоко повлиян от чалга културата. 🎼
Интересува се от международна политика, претенциозен сноб с магистратура по дипломация и стратегически анализ. 📈Най - красивият брат. 👑 Син на кака Мими, известна също като Мари.

ДАНИЕЛ БАЧОРСКИ
Скрит текст:
Зодия Телец. Няма много коса🧑🏻🦲. Заслужил народен инфлуенсьр, циркаджия 🎪и бизнесмен 💼. Син на Олга и Йордан, мъж на Атанасия, баща на Емели и Малкото Дани. 👨👩👧👦 *

МИХАЕЛА МАНАСИЕВА
Скрит текст:
Зодия Скорпион. Бизнес партньор на Даниел👩🏻💻 и неразделна част от семейството.🤝 Майка на две тийнейджърки и много сериозна жена. 👭 Обича барабанчета и салфетки.🥁

АНДРЕА БАЧОРСКА
Скрит текст:
Зодия Стрелец. Дъщеря на Антон и Рени 💅🏼, сестра на Филип и Борис. 👩👦👦За сега иска да стане стюардеса. ✈Срамежлива. Крие го умело. 😏

РЕНИ БАЧОРСКА
Скрит текст:
Зодия Скорпион. Законна съпруга на Антон 👰♀, майка на Андреа, Филип и Борис. 🦸♀Блондинка и сериозна жена. 💁♀Човекът, който тихо и неумолимо кара влака в своето семейство. 🚂💪

АТАНАСИЯ АНГЕЛОВА
Скрит текст:
Зодия Дева. Жена на Даниел. 👩❤👨 Фатална брюнетка. 🤷🏻♀Интересува се най-общо казано от естетика във всичките ѝ направления, майка на Даниел Младши. 👶🏼Първата жена от Смолян, летяла в открития космос на българското инфлуенсърство. 🚀Не обича циркове. ❌

ЦВЕТЕЛИНА КАРАДЖОВА
Скрит текст:
Зодия Телец. Жена, която заявява, че изреченията на другите хора нямат НИКАКВО значение за нея. 🤐 Може да крещи 24 часа 🗣, без да ѝ мигне окото. 👀 Блондинка с неизчерпаем енергиен ресурс и невротичка от национално значение. 🤸♀😤Изпълнителен продуцент, пъдар, режисьор, редактор на терен, официален глас и човекът оркестър на „Златната ябълка”. 🎬🎤🎪🎥

ЙОРДАН БАЧОРСКИ (Генерала)
Скрит текст:
Зодия Скорпион. Бивш спортист - гребец 🚣🏻♀, автомонтьор 🚗⚒ и супер разбирач. 😎Обича поезия. 📝 Притежател на един от първите мобифони 📱в демократична
България. Баща на Даниел, Антон, Розалия и Атанас. 👬👫
КАКА МИМИ (Марѝ)
Скрит текст:
Зодия Козирог. Любимият ѝ цвят е розово. Интересува се от астрология 🪐, кулинария 🍳, православно християнство, одит и счетоводство. Не може да бъде видяна без пайети.💄Втората жена на Йордан, майка на Георги.

ОЛГА ДЕСПОТОВА
Скрит текст:
Зодия Дева. Има непоносимост кьм хаоса.❌🎪 Бивша спортистка - колоездачка 🚴🏻♂, шампионка 🥇 и рекордьорка. 🏆 В младостта си често е спала без гащи. ❌🩲 Затова има много деца. 👬👬 Първата жена на Йордан, майка на Даниел, Антон, Розалия и Атанас. 🦸♀Facebook страница
Instagram профил
ТikTok профил


Резултати от Анкета 6
Скрит текст:
Съгласни ли сте с Георги, че хомо двойките не трябва да осиновяват деца?
Да, не е редно да осиновяват и отглеждат деца - 63 гласа (43.4%)
Не, нямам проблеми с това, всеки да прави каквото си иска - 58 гласа (40.0%)
Не знам, нямам мнение по въпроса - 24 гласа (16.6%)

Общо гласували: 150

НАЗАД КЪМ ТЕМА 1, ТЕМА 2, ТЕМА 3,  ТЕМА 4, TEMA 5 и ТЕМА 6# 1
 • София
 • Мнения: 23 142
Мерси за темата и аз се чудя ще качват ли пак изобщо. Вече на една дума не им вярвам. Grinning

# 2
 • Мнения: 9 182
Цоп и аз тук. Благодаря за темата!
    Да си повторя въпроса от предната тема. В стори на ЕМилия има някакъв Петър. Този ли е Милото , или е просто приятел.  Любопитно ми е , от клюкарска гледна точка .
   Дано да качват епизоди, да има за какво да си клюкаме.

# 3
 • Мнения: 5 160
Милото е същия Петър.

# 4
 • Мнения: 11 516
Никой не е слагал задължителности. Това, че някой не е твой тип не означава, че е гном, грозен и т.н. Аз казах, че масово е харесван и това е факт.
Думата "грозен" никой не е използвал. Но и Вие не изказвайте собственото си мнение като общоприето. Как решихте, че е масово харесван?

# 5
 • Мнения: 723
Започнаха пак да качват снимки с децата и сторита.Наска с Емели по момичешки.Наска с най-добрите й приятелки... Grinning

# 6
 • Мнения: 11 516
Ама давайте скрийншотове на тези сторита Wink

# 7
 • София
 • Мнения: 35 332
Благодаря, diziler, чудесно оформена тема ♥

# 8
 • Мнения: 9 182
"Не знам на колко години са пишещите в темата, но Брад Пит беше еталон за красота в продължение на много години. И щом е 1,80, то значи е по-висок от средностатистическия български мъж."  ми като задължителност ми звучи . Както също и " дамите го харесват " и " никоя не би го върнала".
    Същото е и с Бачора - не всички, но има и такива ,за които е симпатяга.  На мен ми е бозав.
  Благодаря за отговора за Милото!  Сега ме гложди любопитство има ли обособена стая за нея в новия дом. ЗА мен не е важно, но понеже преди време тук стана дума. И тогава още исках да пиша, че има толкова щастливи семейства и братя и сестри със здрави връзки помежуди си, а са отгледани в панелни гарсониери или обикновени двустайни жилища по 64 квадрата/ например/.
    Най-искрено се надявам Емили да е обгрижвана и добре приета и в новия дом!

# 9
 • София
 • Мнения: 35 332
Силно съм изненадана от профила на Петър, като контрапункт на този на Даниел

# 10
 • Мнения: 5 160
Емилия пак с чашата. Така ли не се усеща, че е мега тъпо, безмислено и скучно.

# 11
 • Мнения: 11 516
Този Петър някакъв гимназист ли е?
"Не знам на колко години са пишещите в темата, но Брад Пит беше еталон за красота в продължение на много години. И щом е 1,80, то значи е по-висок от средностатистическия български мъж."  ми като задължителност ми звучи . Както също и " дамите го харесват " и " никоя не би го върнала".
Е и аз точно за това говорех. "Никоя не би го върнала", "дамите го харесват" и от сорта.
Скрит текст:
Можеше да се напише "някои дами". Това обобщаване и говорене от името на всички е доста дразнещо. Личното мнение да се изказва като общоприето. А какви данни има за височината на средностатистическия мъж... не е ясно. Аз не мисля, че средностатистическият български мъж е нисък. По-скоро нормален ръст. Например турците и арабите са по-ниски.
Естествено, че представата за красота е доста субективна. Но мога да изредя поне 5 имена на турски актьори, по които съм чел и чувал суперлативи до припадък, пък за Брад Пит не съм чувал. Според някои и Леонардо ди Каприо е хубав, хахаха. Както казват окупаторите: "На вкус и цвет, товарищи нет" Wink

# 12
 • София
 • Мнения: 35 332
Ми, не е гимназист, симпатично момче е, явно с интелектуални възможности, освен финансови.
Някак.....друга бира си представях, съпоставено с Даниел Mr. Green

# 13
 • Мнения: 11 516
Някой чалгарясва редовно Grinning# 14
 • София
 • Мнения: 23 142
Поне си го признава. Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт