Звездни компромати - Септември'22

• 310 501
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 2 595
Биометова. Не разбирам защо събира симпатии тук, естествена била - щом настоявате.

Скрит текст:
Ами, симпатии…. Аз се изненадвам всеки път, когато някой я спомене като вид селебрити, а отворя ли снимка, ходя куршум да ми леят. Мила  била, кучета гледала…. абсолютни глупости, дайте да пишем за всички мили хора, които хранят по кварталите котки и кученца. То даже за тях повече има смисъл да пишем, защото го правят безкористно, а не за да се снимат в иг.

# 2 596
  • София
Дева Касел може някой път да се усмихне на снимка, за разнообразие. Разбирам да е някаква специална фотосесия или декор, а тя в стая в непринудена обстановка, другите небрежно застанали, тя като мумия. А е 20 години поне по-млада. Не съм видяла живец в нея по снимки досега. Явно копира майка си, ама то така лесно не става. Иначе е хубаво момиче, дано намери себе си. Тя всъщност актриса ли е, модел ли е?

# 2 597
  • София
Извинявайте, ама кое е трогателното и милото на г-жа Биомет? Млада дама обича животни? Очевидно разполага със средства. Дали не може тихомълком да финансира кампании за болни деца вместо това? Или прекалено много искаме? На този фон и г-жа Гущер даже се класира за хуманист-рекордьор с нейните бисквитени торти.

# 2 598
Помощта за животни е точно толкова похвална и ценна, колкото помощта за деца или други нуждаещи се живи същества..
Бионетова не я знам коя е

# 2 599
Дева Касел може някой път да се усмихне на снимка, за разнообразие. Разбирам да е някаква специална фотосесия или декор, а тя в стая в непринудена обстановка, другите небрежно застанали, тя като мумия. А е 20 години поне по-млада. Не съм видяла живец в нея по снимки досега. Явно копира майка си, ама то така лесно не става. Иначе е хубаво момиче, дано намери себе си. Тя всъщност актриса ли е, модел ли е?
Ами не е лесно майка ти да е Моника Белучи.

# 2 600
Тя всъщност актриса ли е, модел ли е?
В началото на месеца започнаха снимките на първия й филм, та явно ще бъде и двете.

# 2 601
  • в 1001-та нощ
Тита е с импланти вече, нали?

Тук имаше спор преди време дали са естествени или не - от тези снимки изглежда 100% има силикон.

Инсулиновите инжекции никак не са безобидни, особено дългосрочно. Споделям в скрит текст коментара на д-р Емилова. Аз я гледах в някакво предаване, където също разясни:

Скрит текст:
- Д-р Емилова, в пресата и интернет се появиха информации, че много хора, предимно от шоубизнеса, си бият инжекции с инсулин, за да отслабнат. Как ще коментирате това?
- И аз научих за тази „мода“, която се разпространява главно сред хора с по-големи финансови възможности. Но това, което приемат, не са инсулинови инжекции, а едно лекарство, което се дава на хора с инсулинова резистентност и диабет тип две. То е на основата на семаглутид - вид пептид, който се отделя от панкреаса в периоди на гладуване. Човечеството в своето развитие е имало дълги периоди на глад, по време на войни, бедствия, по религиозни причини и т.н. Човешкото тяло се е опитвало да се справи с липсата на храна, включвайки различни компенсаторни механизми, какъвто е производството на семаглутид от панкреаса. При гладуване в организма се изчерпва най-напред глюкозата, която се складира в черния дроб и след като се изчерпи, панкреасът започва да отделя въпросното вещество, което потиска апетита. Този пептид настройва човешкия мозък да промени метаболизма на тялото: започва разграждането на мазнините до глюкоза. Тоест тялото минава в състояние на кето режим – храни се от мазнините, вместо от глюкоза. Това е естественият механизъм на отслабване. И той се постига с лечебно гладуване, приложено при стриктен лекарски контрол. С инжекциите също се постига сваляне на килограми. Но не може вечно да си бием инжекции, нали? Освен всичко друго е и опасно. Защото с тези медикаменти ние се намесваме грубо във фините хормонални настройки на тялото, насилваме го.

- Колко опасна може да бъде тази мода?
- Тя е наистина опасна както всеки опит да се манипулират хормоните в тялото, за да постигнем някакви резултати. Лабораторните опити с прилагане на семаглутид при гризачи са показали, че той може да предизвика появата на медуларен карцином в щитовидната жлеза например. Лекарството предизвиква понякога и панкреатит – възпаление на панкреаса, което е доста опасно състояние. Много хора не си дават сметка за това, те просто искат да отслабнат 20-30-40 кг и са готови на всичко. Отслабването трябва да е естествен процес на ограничаване на храната, на промяна в храненето и двигателната активност. Когато един човек започне лечебно гладуване, този семаглутид се отделя от панкреаса около десетия ден и то в много малко количество. Нашите пациенти споделят, че тогава изчезва чувството за глад и гладуването по-нататък става по-лесно. Защото организмът е саморегулираща се система. С гладуване ние не просто намаляваме теглото си, а изчистваме организма от токсините, от отровите. Постигаме здраве, а не просто перфектни мерки и слаба фигура. С инжекциите със семаглутид, приемани като средство за отслабване застрашаваме сериозно здравето си.

# 2 602
  • Rock & Roll feeling ...
Хах, чета аз отговорите на въпроси към Гущерица и като стигнах до поддържането на формата, вместо "фастинг", чета "фистинг".
Сега се чудя аз ли нещо съм бъгната все за такива неща да мисля, или просто не мога да се отърся от имиджа й, преди да се превърне в грижовната съпруга и майка, която наблюдаваме сега.
Дали знае каква гнусотия е написала без да иска?
Който знае какво значи ( който не знае, не му трябва да проверява) като го прочете, няма как да не свърже думата със значението. А имиджа й няма как да се измие от новите й роли.

# 2 603
  • Glasgow
Ами като фастинг е известно, как да го напише?

# 2 604
  • In The Middle Of Nowhere
😄🥴

# 2 605
  • София
Дженифър Лорънс е напълняла. Жалко, беше красива преди, но сега с тези бузи не ми харесва.

Колко пък толкова да е напълняла Дженифър. Даже доста бързо влиза във форма, за жена родила само преди няколко месеца!
Бузи тя си имаше и преди бременността. Винаги е била с по-топчесто лице.

# 2 606
  • София
Дали знае каква гнусотия е написала без да иска?
Кактусче, напротив, написала го е както трябва - фАстинг. Joy Друг е въпросът, че и аз го чета като същата гнусотия, за която пишеш.

# 2 607
Ами като фастинг е известно, как да го напише?
Ми с тези модерни думички дето навлязоха -  друго си е фастинг, друго си е гладуване.

# 2 608
  • София
Меган Фокс и гадже
Скрит текст:
София Буш
Скрит текст:
Канието с какви чехлички е.
Скрит текст:
Наоми
Скрит текст:
Ирина Шейк
Скрит текст:
Бела Хадид и гадже
Скрит текст:
Никол Ш.
Скрит текст:
Маги Джиленхол
Скрит текст:
Аврил Лавин
Скрит текст:

# 2 609
Като гледам Кание Уест - не е ли неудобно да се ходи с чорапи и джапанки между пръстите? Въобще как напъваш тая джапанка с чорап Grinning?

Общи условия

Активация на акаунт