Звездни компромати - Септември'22

• 311 454
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 2 805
Мадона тотално изперкала!

# 2 806
Нели Рангелова и Мадона ползват една и съща програма за снимките си.

# 2 807
  • София
Кличко не дава детето на Хейдън.🧐

https://blitz.bg/sport/ekskluzivno/grandiozen-skandal-s-klichko- … video_504169.html

# 2 808
  • Glasgow
нескопосан превод на подкаста, аз писах новината вчера или онзи ден, не казва че я е отвлякъл а че не е имало друг избор, защото тя е била под влияние на наркотици. На мен не ми прилича на зависима, доста фит изглежда, но по поведението и си личи всичко е аз аз аз и все другите са и виновни. някой и дал наркотици като била на 15, после не знам си какво. И кой нормален баща ще си остави детето при майка наркоманка и гаджето и който я пребива. В чуждите медии коментиращите до един подкрепят Кличко.

# 2 809
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
нескопосан превод на подкаста, аз писах новината вчера или онзи ден, не казва че я е отвлякъл а че не е имало друг избор, защото тя е била под влияние на наркотици. На мен не ми прилича на зависима, доста фит изглежда, но по поведението и си личи всичко е аз аз аз и все другите са и виновни. някой и дал наркотици като била на 15, после не знам си какво. И кой нормален баща ще си остави детето при майка наркоманка и гаджето и който я пребива. В чуждите медии коментиращите до един подкрепят Кличко.
Ок, тя може да е наркоманка, но това означава ли, че няма право да се види и да контактува с детето си?

# 2 810
Ами,, ако бащата е наркоман, той има ли право да вижда и контактува с детето си?!?!
Според мен не! Същото и за майки наркоманки смятам това.
Това е зависимост, веднага се сещам за филма с Каролева и майка ѝ. Ужасна гледка, а това е само на филм, представям си в реалността.

# 2 811
  • Glasgow
Вижда го, не знам блиц защо са решили да чернят Кличко. Просто той има пълно попечителство докато тя си стъпи на краката, а тя явно още не е.

# 2 812
  • Berlin
Click bait просто, а както казвате, че и преводът куца доста… нямало дезинформация после. Макар е че кой вярва на блиц.

# 2 813
Андреа има кофти бримка точно при обувката отпред. Да я е махнала с фотошопа поне Simple Smile

# 2 814
  • Брюксел / София
Филмът за Мерилин е брутален, освен че е близо 3 часа. Ана прави добра роля. На мен ми беше малко дълъг и разпокъсан на моменти, липсваше ми последователност. НО, ако се гледа с идеята, че това е филм базиран на някои действителни събития от живота на ММ и представя нейния поглед за живота си, не е лош. Оставя доста тягостно и мрачно чувство за една объркана жена, която цял живот не може да се отърве от дефицитите, които й създава липсата на баща.
Ана е много красива, играе добре и пресъздава ММ много правдиво.

# 2 815
Божичко, Кейт Хъдсън! 🤦 Истински компромат!
С такава коса няма да се престраша дори боклука да изхвърля, камо ли да се изтипосам на официално събитие. На всичкото отгоре и роклята е зле.

На Соланж Ноулс обувките са отврат.

# 2 816
Б. Йотовска и щеркаhttps://www.instagram.com/p/CjDvDSSo5LQ/?hl=bg
Скрит текст:
А. Богданска и някаква моделка
Скрит текст:
Сузанита
Скрит текст:
Андреа
Скрит текст:
Мари на Гала
Скрит текст:
Глория и Малина; Глория
Скрит текст:
В. Червенкова
Скрит текст:
Зара
Скрит текст:
М. Желязкова
Скрит текст:
Н. Лозанова обича да ближе https://www.instagram.com/p/CjFTLK3owHt/?hl=bg

# 2 817
Добре де, Николета не трябва ли да таргетира жени за козметиката си? Аз след този клип не бих си го купила това олигавеното.

# 2 818
Филма за Мерилин не е биографичен. Включени са измислени случки и детайли, излишни насилствени сцени, които не са се случвали никога и т.н.  Филмът е неуважение към Мерилин Монро.

# 2 819
Мале, всичките наджукени!

Общи условия

Активация на акаунт