Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 105 888
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 365
  • USA
Ули, добре са.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 23:35 от SkyBlue

# 1 366
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
чакайте сега да ми разсмея.
точно като щерката на скай, ЛОБ, в превод "любимия образ безподобен", трябваше да се сертифицира за да работи. иначе чао, бамбино, сори!
тук изборът е голям - спутник,китайска, индийска, египетска, всичките европейски... като на сергия на битака.
нашичкият направи консултации с личната лекарка в България (тя му е слабост и той на нея) и определи коя ваксина да е - астрата, защото е най-щадяща за неговите заболявания и е призната в Европа.ще си получи европейския сертификат и ще е "пей сърце".

да, ама не! - по Бочаров.

в България не му я признаха. нищо, че е европейски призната ваксина, нищо, че има сертификат на производителя, сертификат на поставяне на първа, втора доза. нищо, че сертификата е много по-защитен от фалшификация отколкот българския.
"не е поставена в европа - не е валидна."

същата ваксина, същия производител, поставена в същата болница е валидна в Чехия.

няма да коментирам повече.

# 1 367
  • София
Добро утро,
може ли да го изпъдите тоз ретрограден по-бързо?! Снощи и ние се сдъФкахме вкъщи и не можахме да спим добре от глупости...
Иначе нашата бъдеща спалня е запланирана да е на запад. На изток ни е верандата, та сутрин с кафенцето да си гледаме изгрева.  Nature Sunrise
С тези ваксини пък не се спряха и те. Никакъв единен стандарт за пътуващите. Не се "наядоха" значи...
Изпращам много здраве на всички боледуващи. Дано болежките отминават бързо. Heart Exl
Дечицата добре, че колкото бързо ги хваща вируса, толкова бързо ги и пуска.

# 1 368
Бабри, гуш! Сисче, Беболинка днес да ти чурулика, като весело птиченце! Мистиче, как си? Скайчеее, влюбена съм във всеки твой кадър Heart Eyes Пожелавам скоро, момчето ти да се възстанови напълно!
Боли ме половината глава и дясното око, явно мигрената ми напомня за себе си, щот два дни беше в нелегалност, аман. Снощи до късно сглобявамхе спалня, дано днес и утре да приключим, че ми писнА. Мебелистът, чиито услуги ползвах се е кандидатирал за депутатин, моля ви се и обикаля села и паланки, та ме хелпва един приятел, но идва след работа, а пустата спалня е с един мЕлеон чарка. До смърт ми омръзна бъркотията и безкрайните ремонти. Обаче, уж криза, уж инфлация, а народонаселението строи ли строи и свободен майстор не мож' откри. Та си чакаме да ни включат в графика... Сиросче, Кили на ново диванче поляга, честито и да почерпиш едно кадро от новото обзавеждане.Kissing Heart

# 1 369
  • София
Добро утро!

Тъй.... Всичко дето искам да напиша си го помнех докато чета. Цъкнах за отговор и изветря. Гледам екрана, но не помня кого щях да споменавам и с какво. Ще ме прощавате Начи. Колкото помня, толкова.

Бабри, съжалявам за котката! Разбирам те много добре. Губила съм котарак преди около 9 години, почина след боледуване млад. Още ме стяга сърцето при спомена за него, сълзите напират.

Съни, що не пишеш? Как се развиват нещата около теб? 🤗

Ами не помня какво друго щях да пиша. 😆

# 1 370
Добро утро, общество.

Бабри, много съжалявам. Нашият звяр е вече на 15, от 4 години с болни бъбреци, и с ужас чакам и аз да дойде този момент.

Скай, ще стискам палци за успешни операции, пък колкото се наложат толкова.

# 1 371
Бобчита и тя не пише!
Бобч,как е Звери?

# 1 372
Бабри 😑

Утро.
Скочих като ужилена, реших, че Килеша се успа за тренировки. Отивам в стаята, няма го.
И дотам със съня. Даже вече метнах във фурната гювеч със свинско и картофи. Голяма Спаска трябва да яде..
Да, Бобч нещо зачезна. Ако се появиш, Бобч, те питам за получателката на другата картина. Кво стана с тази жена, дълго време мина.
Ся на принцесата закуска, че била на фризьор... А на мен? Кой, ве 🤪

# 1 373
Аз метнах в извънземното един бопЪ. Да видим, напук на всякакви инструкции, рецепти и т.н., дали ще ми се получи. Че свекърите са днес при мен обяд. Дано е успешно яденето. За тях аз винаги съм готвила странно, щот пестя солта на максимум. Та след преборите, винаги второто, което слагам на масата е солниците. За всеки по една, за всеки случай. Проблемите с кръвното и бъбреците им не ги вълнуват изобщо. Оплаках се, сега отивам да правя салати. Защо съм си вкъщи днес, защо.

Бабри, сърцето ми плаче, с твоето  заедно за мацурана. 🥺

# 1 374
  • София
Значи това със солта и всички вредни неща за ядене и пиене явно е нормално за всички възрастни. Болна тема ми е. Всичко се поема като за последно, че може да няма утре за тях.  Сигурно и ние ще станем след време като тях.

# 1 375
Не е така, няма да станем, кой както свикне. Бях млада, когато ми забраниха солта, даже навремето продаваха хляб без сол, на строга диета и с него съм била. МН също свикна с това, че солта, която майка му слага в една порция, аз слагам в цялата тенджера. Не мисля, че ще си променим навиците. Поне по отношение на солта.

# 1 376
  • София
Бабри, милата душичка. Съчувствам ти.
Сисун, бързо да се оправя Беболина.
И аз чета и забравям Пандич. Старост, нерадост 🤣.

# 1 377
Кло, на колко време си го пуснала? Аз слагам всичко сурово, не запържвам, всичко накуп и пускам на 18-20 минути високо налягане. Това е. Сол, олио и подправки почти не използвам.

# 1 378
А, момичета, знам, че нашите лекари бавно приемат новостите, но солта отдавна я реабилитираха и то като много важна. Не трапезната, де.

Кло, аз боб не готвя и не знам време, но съветът ми е винаги да пускаш на по-кратко ако се колебаеш, защото винаги можеш да пуснеш за минута две след това.

# 1 379
Колко време загряват,или нагряват, космическите кораби,до като стане високо налягането?
Дали не взех цвете за утре за училище,при положение, че поредна година участват в инициатива за без букет,а парите, предвидени за това, даряват на някоя кауза 🤦🏻‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт