Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 105 622
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 785
Благодаря за насоките, по някакъв начин и сама се прецаква, защото има приложения, които Гугъл плей магазин вече не ѝ предлага. Вероятно, защото е бъркала, където не трябва да го прави.

Сложен е казусът с оператора, но още от тази вечер остава само на wi-fi. Малко закъснях и я поизтървах.

# 1 786
Кло, най- вероятно влиза с твоята парола от нейния телефон.Обикновено иска парола от родител, за да влезе  и ако детето я знае си влиза, като стой та гледай. Моята ми ги правеше тоя номера и смених паролата.

# 1 787
Паролата и аз не мога да си я запомня, та тя е с 16 знака, три специални символа, големи и малки букви, цифри и не означава нищо. От генератор на пароли съм я взела, като са събрани две пароли една след друга. На шест месеца сменям.

# 1 788
  • France
Оф, аз пак не разбрала. Имам чувството, че някои (няма да ги споменавам) не ядат, не спят и все тук висят. Къде е Сирос? Защо не отговаря?
Мили мои, да не споменаваме Волдемор, няма смисъл.

# 1 789
Нищичко не разбрах от последните страници. Тази темичка беше толкова хубава, с такива позитивни, приятни потребители, не можеше ли да не се о*ира и тя, без извинение?

Днес взех урната с праха на моята котка. Мъчно ми е много, но от клиниката и крематориума така са се постарали и толкова красиво са направили и опаковали всичко, с толкова много мисъл, много ме докоснаха. Освен урната, имаше и керамична отпечатка от лапичката и козинка от различните части на тялото да имаме от всичките й цветове. Имаше и брошурка как да се справяме след смъртта на любимо животно. Абе, поплаках си пак няколко пъти.

Много страшно звучеше описанието на 13 за бурята в Бургас. Аз помня една градушка във Варна преди 20 години, бях събрала парчета лед от терасата колкото двата ми юмрука. Имаше убити хора тогава, аз си бях вкъщи, но беше ужасно.

# 1 790
  • София
Чирозчето е на бананова диета по неясни причини.

# 1 791
То човек да не побачка малко и тръгнали с прахосмукачките 😒 Развалят ни хубавата тема. То бива бива ама чак пък толкоз. Нищо не схващам вече 🤨

# 1 792
  • Euskal Herria
Сигурно ли е? И ако да, за колко време?

Скоро се бях сетила за Скания и за Съни Хоби. Особено Съни много отдавна не е писала. Дано са добре.

# 1 793
  • France
Чирозчето е на бананова диета по неясни причини.
Merde! Заради тази тема ли? Дано да е за кратко. Егати.

# 1 794
  • София
Да, за два дни.

# 1 795
  • France
Тъкмо ще си почине малко от нас.

Оф, от толкова емоции забравих, че трябва да спя.
Аз много харесвам, когато спалнята е тиха. Означава, че всички спим!!!

# 1 796
Ре, много си информирана. Съжалявам, но убийте ме, не разбрах каква е причината.

# 1 797
Какво съм изпуснала, че Сирос чак банани е яла? И защо продължава някое щастливо човече да дълбае в тази тема и да докладва, не разбирам.

Кло, няма оправия. Моята голямата посвети две години от живота си да заобиколи Фемили линк. Стигнат ли дотам, пиши ограниченията бегАли.

# 1 798
  • Euskal Herria
И аз това се чудех - какво изведнъж стана, че пак почна прочистване. Поне от това, дето четох, нямаше нищо.

# 1 799
  • София
Просто си общувам с нея в реала.

Общи условия

Активация на акаунт