Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 105 862
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 815
  • Пловдив
Добрутро!
И аз не разбрах кво грешно каза Сирос, ама на...
Тя не пише в Кралската...от другаде ще е.

Забърках катми аз, пуснах пералня и сега кафе Simple Smile есенно ми е...майка има ей такива оранж шушулки в двора Simple Smile

Ени, ти къде си?

# 1 816
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
айде сега, ако може, да оставим миналото зад гърба си и да продължим напред.

и на мен не ми е приятно да отлъчват членове и членки на групата, не ми е приятно разправии от други теми да се пренася тук, а най-неприятно ми е 38!!! човека да висят на балкона за да гледат нашия сеир.

Let bygones be bygones!

# 1 817
  • София
Добро утро!

Мисте, чудно кафенце!

Сиросче, чакаме си те! ❤️

Хубав ден да имате, прекрасни! 🍂🤗

# 1 818
  • France
ДобрЮтро
Аз пак призовавам да игнорвате всеки опит за провокация. Нека си остане глас в пустиня. Когато храниш трола, той пораства.

Освен в 2-3 разтоварващи пързалки не влизам никъде. Аман от прекрасници небесни.

Пфф, ще ходим да водим социален живот. Мързи ме.

# 1 819
разкажи за социалния живот Simple Smile Simple Smile Simple Smile монстърчо и вируславчо ли ще водиш някъде или ще сте младоженчески някъде.
Simple Smile май го докарвам на любопитна сврака

# 1 820
Щях да излизам, но рязко ми мина мерака за това. Ще се наложи от сандали вчера, днес за извадя яке и да обуя маратонки. Брррр.

# 1 821
  • France
О, то ако щяхме да се младоженстваме, вече да чакам от външната страна на вратата Joy ще ходим на брънч с 2 други приятелски семейства. С деца Head Band

# 1 822
Искате ли да се пукнете от завист? Уишмастъров - в командировка. Нахалницата - на рожден ден с преспиване. Аз - разположила се като пет пари в кесия. Фръц!

# 1 823
  • София
Добро утро!
Вчера кръщене, имен ден, кеф
Днес влизам тук и гледам нещо като нищо. Сирос? Риъли, Сирос? Защо, бе?

# 1 824
  • France
Блазе ти. Аз от 2 дни се опитвам да догледам Emma по Нетфликс. Препоръчвам. Много добре са хванали тънкия хумор от романа.

# 1 825
О, то ако щяхме да се младоженстваме, вече да чакам от външната страна на вратата Joy ще ходим на брънч с 2 други приятелски семейства. С деца Head Band

има ли детски кът?
ако няма ще трябва да се заредиш с всякакви любими играчки за двамата и още за другите деца...
бррррр, и мен ме втриса.
дано поне майката да не е от тия, дето застават с гръб към децата с твърдата увереност, че другите майки така и така гледат своите, значи могат да гледат и нейните.

# 1 826
Оле, брънч с други семейства с деца ми граничи с детски рожден ден по бърррр.

Емма, с Аня Тейлър-Джой ли? Дано не й обърках името на актрисата.

# 1 827
  • France
Не, ще сме в двор на къща. Ако е топло, ако ли не - вътре. Cold Sweat Нямам никакво желание.

Оплаквам се, че не сме имали момент без деца от 20 месеца насам Cry

Ули, май същата - с раздалечените очи, която играе в кралски гамбит.

# 1 828
топки, фризбита? Wink ако има пясъчник - лопатки и кофички...
и задължително дрехи за преобличане. Simple Smile Simple Smile

# 1 829
Тежко ми е. Наша близка родственица е угаснала тази нощ в интензивното на Александровска. Трибуквеното триумфира с нова жертва... Мъжът й е брат на мама и дойде  да ни съобщи и да вземе мама за подкрепа. Ние с Халапеньо  останахме вкъщи и се мотаем в безтегловност. Всичко е толкова лъжовно и несправедливо! Носете си новите дрехи, любими мои и бъдете над дребнавостите, ако е възможно...

Общи условия

Активация на акаунт