Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 552
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 2 400
Добро утро, прекрасни!
Пу-пу, красавици са ви дъщерите и на Скай, и на Тринки. Днес не знам от къде да я захващам. Пия кафе и я мисля още. ОИ няма да избяга. Чаках Бабри да се включи с репортаж от новата придобивка, ама е рано май още за това.

# 2 401
Уинд, изпреварих те 🐷
Хайде поспалани, закуската

# 2 402
  • Somewhere in the World
Ейй Сироче каква си пъргава, страхотни изглеждат  Heart Eyes
Мм цяла нощ пръхтя- ще умира, ама аз станах в 7 и се занимавах с кучето са лоча кафе и правя график за деня… трябва да ходя по обяд при мама, вече се налага да а заключваме но е по- добре от дом. Лекарите казват, че е въпрос на време да направи беля, то сме сложили камери, майкита има, ама на мен не ми се иска да я давам. А като отида за повече от 2часа при нея започва да ми се изнервя и да си стяга багажа да си ходи! Мамка му и живот…

# 2 403
Прити, съжалявам за майка ти! Не може ли сложите някоя жена да я гледа и да й е компания щом теб не те търпи ?

Сирос ме изпревари с палачинките! И аз правя,но моите са без брашно 😁
Вместо сладкото - мед и тахан!
И за морковите ме подсетихте,но аз ще ги направя на сок с малко портокали !

# 2 404
  • София
Уау, Скай, каква русалка! Страшна е.

Тринкиното щерка я знам, че е хубавица, като майка си.

На Флорин натуралистът да е жив и здрав!

Другите дечиня и мъжове, кашлящи и сополиви, да се оправят.

Прити, гуш! Много е ужасно твоето положение, много.

Утре щерката ще ходи до друг град да се види с гаджето. Ще има да се оплаквам от недовършений, който много ларж иначе, но нещо нервен сега. От три дена я разкарва, и щерката и приятелки, където пожелаят. Откача, че на тати момиченцето вече не е негово момиченце.

Пратете две-три палачинки хуманитарна помощ, аз ще извадя сладко, сирене, кой каквото му душа сака. И камерунско кафе имам спешъл едишън, неотваряно още. Само палачинки нямам.

# 2 405
  • Пловдив
Добро!

Аз макарони варя...не ми се занимава с друго.

Сироче, бравос!
Скай, завид! Аз кат не мога да плувам само мигам Simple Smile
Уинд, наатинка ще е явно.
Панде, а как е малката? Нали имаше проблем със стомахчето и някои храни?
Ренко, от турския кашкавал ли?

Проготвих пак прането и ще ходим към свеки. Нямам нещо желание, ма така ше е ...

# 2 406
Добрютру!

Гледам кафето и закуската сервирани, умятни сте, спор няма Simple Smile
Сирос, на теб задача за утре без закуска и спане до 8.

Ще захващам и аз скоро, ама не знам още какво Simple Smile още някоя пералня сигурно, че да се съберат достатъчно за сгъване, за две не си струва да почвам изобщо Joy

# 2 407
Събудих се със затлачен нос Head Band

Много са красиви момичетата на 13 и Скай! Моя милост по-дълбоко от глезена не влиза във водата, зер да не се зейноса, затова снимките на Скай съвсем ме впечатлиха.

Посмях се от сърце с малкия художник Joy

Прити, гуш. Много е тежко.

Болничките да оздравяват!

Взимам си второ кафе и палачинки и отивам за чушки. Ще пълня с кайма и ориз, ще пекна малко да мариновам за салата. Развакуумирах поларените горнища, връткат се вече в пералнята. МУ трябва да си дойде по някое време следобед. От вчера съм го засилила пътьом да мине за текила.

# 2 408
Не,Мист,техния не ми е на сърце.На Кутела,някъде в смолянско.Другия,който много обичам,и с който се бях запасила е от кравефермата в Стряма-Ваневи.Там вече е 20лв/кг.
Ули, първата вече пере 😎.После и още 😂

# 2 409
И аз, подкокоросана от Сирос палачинки направих, но докато извадя последната от тигана, другите почти бяха овършани, та не остана с какво фотосесия да правя Trollface

Ренко, хубав ли е на Ванев кашкавала? Бус идва три пъти седмично в нашия квартал, включително и днес.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 09:39 от 🧡 Clo 🧡

# 2 410
Макарони е закуската и у нас, но със специалната ми заливка със сирене, масло и червен пипер. Да се усеща изобилието щото. Имам имидж да поддържам, все пак. 🤫
Чака ни дълъг спортен ден -  сезонът започна, ще обикаляме зали в  цялата провинция и ще крещим на наследниците "Даваааай! Стреляяяяй! Бравоооо!"

# 2 411
  • София
Прекрасни са момичетата! Нека само да ви радват и много да се гордеете с тях! 😊
Прити, и моята майка е в подобно положение вече. Залепена е обаче за баща ми цял ден. Няма сили вече да върви навън. Друг чужд човек да я гледа е изобщо немислимо. Започва да буйства. За дом пък изобщо не мислим. Ще я уморят съвсем бързо. Никой не познава вече като ни види. На мен най-много ми тежи, че съм толкова далече и не мога да съм там постоянно. 😔
Иначе не знам колко е ретрограден този Меркурий, ама вкъщи напрежението с нож се тебе тези дни. И двамата сме недоспали, преуморени и само се чудим кой за какво да се сърди. Трябва ми нещо за успокоение. Плажа щеше да свърши прекрасна работа.

# 2 412
  • София
Мисте, благодаря, че Питаш! Добре е Пантата.  Скоро пусках контролно изследване и беше ОК. Продължава си хранителния режим, назначен от докторите. Лошото е, че според този режим изключва почти напълно от менюто си млечните продукти, а тя кажи-речи само млечни и плодове обича да яде, така че менюто е зор, но в общи линии се справяме. По едно време беше започнала да похапва доста готвени храни, но от скоро пак ги отказа, не можах да се нарадвам на периода както си трЕбЕ. То що да ми е лесно, като може да е трудно.

Прити, Родива, съчувствам ви за майките ви! Не е справедливо човек да остарява по такъв начин. Съдбата понякога се подиграва безмилостно с хората.

# 2 413
  • Somewhere in the World
Мама има асистентка през седмицата и я приема за приятелка- ходят на разходка в парка,на сладкарници/ кафета и пазаруват, но неможе 24 часа да е с нея…а в дом ще я уморят бързо.
Мисте, дойде ли мастора за пералнята? Какво става?

# 2 414
Хайде,и вас да ви черпя,по случай пълнолетието ми в евро!Имате късмет,ще има торта за вас(макар и от предишна година) 😁.За другите още не е ясно 🤭

Общи условия

Активация на акаунт