Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 105 862
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 2 730
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Бърди, захапаха ме рано сутринта, много са лоши 🤕, 😁😂🤣😜

остро протестирам! Wink отказвам и отричам да съм лоша!
не хапя, слънчо. стана ми чудно защо нещо такова може да сезонно.
след бърди вече знам и аз Wink не е часовника, а каишката.

# 2 731
Сиско, остави ги да си носят несезонните часовници Simple Smile
Аз, ако не ми се свиди да дам пари за хубав, скъп, класически часовник, също бих носила само него, без оглед на сезони. Обаче, стисната работа е моята. Пък и при мен нещата са малко "луд на шаренко се радва", та в последно време сменям само каишки.

# 2 732
Силиконовите каишки на фитнес гривната ми правят рани по кожата, смених ги с текстилни и проблемът се реши. Точно лятото нося по-цветни и светли каишки, зимата скучни тъмни.
Джун, прегръдка!

# 2 733
Джун, гуш. Хорската простотия и лошотия край нямат. Бъди силна и уверена, че веднъж завинаги ще утрепеш тази гад.
Напомнихте ми, че е крайно време да си заредя фитнес гривната и да я оставя да събира прах до следващото зареждане.
Лежа в леглото с дребния, който се е отдал на безкрайно цокане, а аз гледам поредна серия от сериал, който ми хвана вниманието (The handmaids tale).

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 18:03 от Лаватера

# 2 734
  • София
Ко туй сладко кокорче, бе? Да му изям учудената муцунка.
Ох, много са трудни за гледане, ама са много сладки.

# 2 735
Лав, голямо сладурче е, личи му, че е мъжкар!  Оздравявай !

# 2 736
  • France
Одрал е кожата на баща си. Толкова са сладки като съвсем малки Heart. После почват да нагарчат Joy
Що сериали изгледах докато кърмя Славчо, ех...

# 2 737
  • Наблизо
Ох Лав,много е сладък!

Въпреки отрицателните тестове,ми е супер зле.Не мога да стана да дам да яде на детето.
И си мечтая как ще си легне да спи.И пак уморам от студ..

# 2 738
  • France
Леле, Бюти, не звучиш добре. Вземи си горещ душ, аспирин и малко греяна ракия. Някой тук да даде рецепта за грог! Спешно!

# 2 739
  • София
Няма ли кой друг да гледа детето, Бюти? Ти трябва да си почиваш и да спиш, за да ти мине бързо.
Аз бях така като теб с варицела, и малката с варицела, но тя пълна с енергия и леко караща я, аз не можеща да се завърти в леглото. Как оцеля това ми ти току навършило ги три годишно, не знам. Още се сърдя на МН, свекървата, бабата, свекъра и кой се сетиш още. Хм.

# 2 740
  • Наблизо
Няма,бъръльо..за жалост ММ си направи тест тази сутрин,той вчера се държеше..
Ние самички си го гледаме.Мама е в България,свека е далече и си гледа живота,свекъра работи и той.И той далече.Сами сме.Надявам се утре да съм по-добре.Чакам да стане 13ч за да си пия парацетамола.

# 2 741
  • София
Лошо. Но ще се справиш, надявам се днес да е бил пикът. Нурофен не те ли вдига повече? Парацетамолът е слабичък, поне го пий по 1 грам, до 4 на денонощие, а не като в Бг мижавите дози.

# 2 742
  • Наблизо
По 4 пия,аз съм в другата ти родина.Тук го дават за всичко..
И няма никакви тестови лаборатории на по-малко от два километра.Като си дойде мъжът ми,вика да съм идела сама..не знам как ще стане.Не мога да стана.

# 2 743
Оооо, страхотен кокорчо!!! Heart Eyes
Много се радвам на бебета и на малки деца напоследък. Дори Тилчетата все ме бъзикат, ако пропусна някое и не се заиграя с него. Grinning

Спах аз, според умния часовник- час и половина. Светът сега изглежда някак по- бял и хубав, факт.
Всякакви верижки, освен метални (и то не от какъв да е метал) ми докарват още на втория ден сърбежи, рани, обриви.
Единственият път, когато спешно извиках свекърва ми да помага, беше, когато тримата (две деца и аз) бяхме с варицела. Те- пълни с енергия, аз- няколко дни на легло, ставаща до веце- то със зор (че и неразположена- за разкош).
Не съм кърмила и затова по това време не съм гледала сериали, но сега компенсирам. И като захапя някой- докато не го "изям" целия, не ме свърта. В този ред на мисли- давайте предложения за готини такива, споделяйте какво гледате, може да изскочи нещо, което ми е убягнало. Hug
Бюти, оправяй се! Точно така бяхме с ММ, когато лепнахме един ясленски вирус от дъщеря ни, май бях писала наскоро, че се бях сетила, се сещам. Дано мъничето те усети и бъде идея по- кротичко от обикновено. Hug

# 2 744
Като карахме Ковид пролетта се чувствах по същия начин,Бюти ,а дребната идваше да ме целува и да ме гушка. Естествено следващата заразена беше тя! Тестовете до третия ден ми бяха отрицателни,така и не видях положителен аз,но за сметка на това дребната и ММ веднага показаха втора черта.

Общи условия

Активация на акаунт