Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 108 463
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 285
Съболезнования, Мид. Ужасно е и не вярвам да има думи, които да помагат  Дано е на по-добро място.

# 286
Мид, прегръщам те!
Светъл път на Павел.
Друго не мога да напиша. Не е честно. Не е справедливо.

Естела, много хубав пост!

# 287
Наистина имах проблем с недостига на кислород до гърдите прочитайки за горестната скръб сполетяла нашето другарче Мид!  Злокобната вест пукна моя балон на илюзорна увереност, че изцелението обезателно ще се случи, защото добрите хора ги постигат добрини…  За сетен път озъбената действителност разби моя микросвят, за да ми покаже категорично, че нищо не е под наш контрол, че е безсмислено да се правят планове, защото някой друг решава вместо нас съдбите ни.
Съжалявам, Мид, много съжалявам… Съболезнования! Павел, Бог да го прости! А на тебе сила, много сила ще ти трябва, за да поемаш още товари върху гърба си...

# 288
Мид, толкова съжалявам! Съболезнования и да е светъл пътят му! Сили на теб и децата…

Знам, че всички вложихме цялата си надежда във всяко левче, което изпращахме. Толкова искахме да откупум здравето му. Мамка му, не успяхме да купим това, което не се купува.

# 289
  • France
Мамка му и живот... просто не е честно.
Мид, мило момиче, прегръщам те силно и плача с теб. Ти загуби своето другарче, но имаш две прекрасни деца. Не си сама. А на Павел да му е светъл пътят.

# 290
  • София
Мид, съболезнования! Светъл да е пътят на Павел! Нека бди над теб и децата и да ви помогне да превъзмогнете огромната болка! ❤

# 291
  • София
Мид, безкрайно много съжалявам да науча тази новина! Да почива в мир Павел! Кураж на теб и децата! Ако мога да помогна с нещо, насреща съм!

# 292
  • sf
Ами добро утро! Неделя е, що да не кукна в 5:30?! 🥴

# 293
  • Пловдив
Добро!

Аз забърках катми и пак полегнах докато втасат...

# 294
Мистик ме изпревари.

# 295
  • Пловдив
Махам го...твоето е по Simple Smile

# 296
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро!

# 297
😈🐷
Скрит текст:

# 298
  • Наблизо
Аз съм пуснала замразени кроасани във фурната.

Добро утро.

Моят Н. продължава да ме дразни.

# 299
Не са ми изсъхнали килимите, а от следобед го дават дъждовно. Някой е скрил слънцето тази сутрин.
Добро!

Общи условия

Активация на акаунт