Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 107 447
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 495
С Чивас Регал, при това дванайсет годишен, винаги ще кажа: Наздраве, дружина! За здравето на Бобчита!

# 496
Това чаве голям артист ще се окаже. Като си е с мен се съдира от рев, ма има ли непознати за него лица - усмивки, гукане... Хм, хм.
Днес бяхме на преглед и се оказа, че главата му била по - голяма от обикновено. Не се стреснах, щото като знам аз каква тиква за глава имам.. Явно е достоен син на майка си. Е, ще излъжа, ако не съм се притеснила изобщо, но ще видим.

# 497
И ние мръднахме към Бачково следобед.Друга ни беше целта,но някой беше решил да сложи бариери на мястото 😡.Обиколихме сергиите,и "седнахме" в гората да изпием една бира.Странно, тамошните комари не хапят 😳

# 498
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
значи, да докладвам. след като спечелих всичките видове награди, бонуси, наследства и проч, днес вече е време да ги харча.
гуги се грижи да не се чудя за какво. Wink

Горинич пък пише домашно. можело и утре да го направи, но сега му дошла музата. ЖДНБ! трижди!

# 499
  • София
Я, Добри, много шукар, много фешън. В тази спалня трябва да си по къса сатенена нощничка и чехли на токчета с пухчета, иначе не върви.

# 500
Можехте да ми напомните да сложа бирата в хладилника, налЕ? Пъхнах я във фризера, да не е съвсем топла, остава да не забравя да я извадя по някое време.

# 501
Сега ли я пъхна, да знаем кога да те ръчкаме да я вадиш? 🤣🤣🤣

# 502
Бърд,след час във фризера ще имаш ледена бира,гарантирам.Гледала съм и един хак,в който мокрят салфетка,с която увиват кенчето,и се охлаждала по-бързо.

# 503
Сега, Кло. На вас разчитам Joy

# 504
  • USA
Въй, ДобрЕ, ко туй нЯщо шукаритетно😂
Бърди, опасно е това с бирата, кО не сЪ напия ще напомням, щот съм събирала стъкла във фризера😅

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 23:49 от SkyBlue

# 505
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Не мо'а ви дишам!

бърди, вади бирата, че ще ти истине грЪлцето. Simple Smile

# 506
Наздраве, за Бобчи и от нас

Бърд, бирата!

Естел, време ще да е. Леко раждане!

# 507
  • France
Ей, това е! Който си е роден с късмет получава награди, наследства и тн, а аз... само промоции за увеличаване на пениса (че моят хич го няма Joy) и покани за сайтове с милфки.
Яяя, с какви хубави неща замезвате. Я, хвърлете насам по едно бАнбонче, че ромчИто да влиза по-лесно.

Скай, как е момчето?

# 508
  • София
Дами, студено ми е. Завила съм се с одеало и детето ми прави чай. Чакам ММ да се натренира и да подхващам с нещо по-сериозно за затопляне. Винце, да полеем Бобчита и да се подготвим за Бориска.

# 509
Добре,че съм аз да имате оправдание да пиете 😁😁😁
Трогнахте ме,много сте мили и готини ❤️❤️❤️само с 12 гр не съм съгласна.

Общи условия

Активация на акаунт