Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 415
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Мисте, стискам.

И аз неспах, боля ме корем, после МН бълнува, а това не му се случва често. Някакви глупости ми говореше за хибридни хора/роботи 🤣.

# 616
Някакви глупости ми говореше за хибридни хора/роботи 🤣.

Водиш по точки! Grinning

# 617
  • София
Тили, доспивай, щом можеш. То туй не си е работа. Аз как ще издържа днес 12 часа в офиса не ми е ясно. Хем кафе пих, но без ефект.
Случва ми се периодично да не мога да спя. Снощи като отворих дзъркелите, пих някакво саше от тези, които рекламират по ТВ, че били без привикване и бърз ефект, до 5-та минута заспиваш казаха. Ми то как да привикна към него като ефект нямаше никакъв. Няма 5-та минута, няма 50-та.

Ре, ТМ да вземе да направи филм по съня си. Laughing

Оф, почна се пак с вайбър групата на класа. Rolling Eyes Чудя се на някои родители правят ли се, или наистина не им достига мисъл у глЪвЪтЪ.

# 618
  • София
Мисти, стискам.
Спах като пич пък аз. Нали сме още скарани, говорим си едносрично. Излезна и си доспах. Днес съм следобед на работа.

# 619
  • София
Пандич, нищо не помнеше. А така убедено и ясно говореше, че първоначално помислих, че ми казва нещо, защото ме е усетил, че ставах.

# 620
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
гледал е някое филмче научна фантастика. Simple Smile
гледай следващия път да не е някой медицински Wink или скрий ножовете.

# 621
Оф, почна се пак с вайбър групата на класа. Rolling Eyes Чудя се на някои родители правят ли се, или наистина не им достига мисъл у глЪвЪтЪ.

Знаеш ли какво направи току- що?
Подсети ме, че не съм се джойнала към уотсап групата на випуска на едното дете.
А е редно да се.
Та така...

# 622
  • София
Тили, радвам се, че съм извършила едно добро дело. Laughing

# 623
  • София
Съчувствам ви. Това със събирането на пари и организации в началото на годината кошмарно.
Добре, сега искаш и довечера да не спя ли? 🤣

# 624
Панди, факт!

А, от мен пари и организационни активности няма да искат.
Но самият факт, че съм в група с още 115 човека и част от тях са малко или много активни, ме напряга. Все пак, това нещо трябва да се чете, следи... НеЙ мойто туй.

# 625
да взема да се похваля, а?
Wink Горинич има домашно по литература - да напише стихотворение от (най-малко) 4 куплета на тема "американската мечта". Simple Smile

по линия на най-малкото съпротивление (електричари сме всички) човека решава, че ще са точно 4 куплета и ... че аз ще му помогна Simple Smile Simple Smile Simple Smile с идея, не с написването. за другото знае, че няма шанс и не се и опитва.

така, между другото ме подпитва какво помня от моите години от съвременната американска литература. тъй де, по негови представи съм живяла едновременно с динозаврите и по времто на златната треска в Америка.

изпрасках без да се замисля едно стихче от учебника по литература и човекът помръкна и подсмръкна: "така и очаквах. всичко по ваше време е било комунистическа пропаганда..."
Simple Smile Simple Smile

в свободен превод стихчето е
 "америка е страна на свободата.
толкова свободна,
 че ако нямаш хляб,
 си свободен да минеш и без него."
Wink

# 626
  • France
ДобрЮтро. Аз трудно заспивам, но после спя добре. Поне докато Славчо не реши да ме събуди. Днес поне беше с прегръдка. Вчера се опита да ми счупи носа с глава. Много боли.
Ре, да не делим един и същи мъж? И моят има такива бълнувания Flushed🤦🏻‍♀️
Като сте се заговорили за раждане, Славчо се роди и се изака веднага. Върху мен Joy
И аз трябва да купувам обувки. 2 чифта, че 2 деца имам. Оооох... плюс другите разходи... не ми се говори.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 10:45 от Philomena

# 627
Мисти, стискам палци!
Аз съм преуморена, силици нямам, а зорът предстои.

# 628
  • София
Пълнолунието ще е на 10ти. Подготвяйте се психически. Simple Smile

# 629
Пълнолунието ще е на 10ти. Подготвяйте се психически. Simple Smile

мисля да се подготвя и физически Wink

Общи условия

Активация на акаунт