Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 415
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 645
Чак пък недопустимо! Явно си зависи от детската градина, защото позната в България разправя страшни неща за детски градини и кухни!
Тук също определено не е "в реда на нещата" ! Дано да е единичен случай!

# 646
Сиси, недопустимо, защото не допускат сладки,сокчета, солети,или каквото се сетиш още.Нито пък от някоя агенция на тях ще им резешат,да дават на децата ядене извън рецептурника.Забранено е просто.При нас не даваха дори вода се внася.Ся,че някъде прескачат закона и забраните е отделно.
Ако дете имаше рожден ден,разрешаваха да "почрепи" другите дечица,но само при условие,че нищо от почерпката не се консумира в детското заведение.Слава богу тези разпореждания се спазват в близката ни градина.

# 647
Аз се вмъквам само да кажа, ако някой иска двойният инстант пот, с двата капака и всички функции, на уникална цена е големият в момента за 3 дни в технополис. Аз малкият на черният петък го взех по-скъп.
Не помня просто дали още някой му се чудеше.

# 648
Да, и в нашата градина, почерпката се даваше на детето, когато се взима от родителите. Те преценяват дали и какво от нея ще му дадат.

Вай, уцелваш ме право в сърцето. Ще се навия май този път и аз. Въпреки, че планирах прахосмук робот, преди Инстант пота.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 13:36 от 🧡 Clo 🧡

# 649
Ами то и в нашия случай са дали на баща й почерпката! Явно на него трябва да се сърдя!

# 650
Според мен е супер, че са посрещнали ново дете с почерпка, която е извън обичайното меню. Ако връчат морков или ябълка, едва ли ще има същия ефект. Такива дребни жестове, с които да направят стресиращата промяна, поносима, много липсват у нас.
У нас, кел файда, че не допускат вафли, като храна се доставя с обществени поръчки. А порциите - с грамаж като за мишлета.

# 651
  • Пловдив
Говорихме с професора за минута...каза, че всичко е минало успешно! Сега ще е в реанимация, обаче от там не давали инфо по телефон, та ще видим как ще е ..
Благодаря ви за положителната енергия! Kissing Heart

# 652
Бобч, писах ти.
Мисти, радвам се, че всичко е минало успешно. Продължаваме да стискаме палци!

Турих аз патладжаните у фурната. Нямам търпение. Малко ме е срам, но откакто родих само глупости ядем. Трябва да се стегна и вкарам храненето в ред.

# 653
  • Euskal Herria
Според мен е супер, че са посрещнали ново дете с почерпка, която е извън обичайното меню. Ако връчат морков или ябълка, едва ли ще има същия ефект. Такива дребни жестове, с които да направят стресиращата промяна, поносима, много липсват у нас.
У нас, кел файда, че не допускат вафли, като храна се доставя с обществени поръчки. А порциите - с грамаж като за мишлета.
Парадоксът е, че порциите са еднакви и за тригодишните, и за седемгодишните. Няма разлика.

Бабиното злато е получил раница от яслата/градината за "Добре дошъл". От днес остава по половин час сам, поревал е малко. Вече си има приятелчета. Още преди да почне, бяха дали схема за престоя там - по дни.

Мистик, дано всичко да е успешно и да са добри новините при вас!

# 654
Айде ,лели !Бориса се роди ,малка борбена красота ❤️

# 655
  • Пловдив
Честито! Живи и здрави да са!

# 656
  • Euskal Herria
Честита да е Бориса! Да расте здрава и силна! И майка й бързо да се възстановява!

# 657
Хайде, добре дошла на Бориса, жива и здрава да е.

# 658
Добре дошло на малкото мишле Бориса! Да е живо и здраво и да напомни някой ден на мама, че корейската козметика за сияйна кожа е базова потребност! Simple Smile

# 659
Ееее,браво! Честито,Естела!
Здрава и поспалива да е!
Бързо възстановяване на мама!

Общи условия

Активация на акаунт