Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 668
  • 3 079
  •   3
Отговори
# 930
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Philomena, моето единствено първо и последнородно, реши да прави циркове в мола, в който влязохме да му купуваме дрехи, защото му отказахме да влизаме в Комсед ( а не искаме, защото получи една камара играчки от родата, ей така,без причина,  и буквално сме заринати), и баща му ни подбра да се прибираме, и цял следобед беше наказан...

# 931
  • France
Неделя сутрин бащата има day off. Затова не можех да ги хвана за яките и да ги прибера. Но малко ми трябваше да им извия вратлетата Rage Интересно, когато са само с баща им по-слушат. А аз съм тази, която вика и наказва повече Thinking

# 932
Боже, такъв порой се изсипва в момента. Небето се е отворило направо.

# 933
М... при нас вална за 3 минути и спря...

# 934
Кло,пращай! Умирам за дъжд и грамотевици!

Мисте,скоро не съм хапала новодошъл,не ме е объркала,със сигурност. 🤣 Оправяй,чарколаците!

# 935
Мързи, не знам дали знаеш, но много често при нас се изсипва небето, а от другата страна на жп линиите и централна гара нито капчица не капва. Вие сте в друг Майнатаун, различен.

# 936
Ма може ли да не бутнат чалгата, ве? Ядосах се, Яница отпадна с отбора, пфууу...Аман от чалгаджии..
При нас в небето само фойерверки, много празнува народа и тва сий. Днес в съседния вход - сватба. Аз чаках с тъпаните и гайдата булката да изведат, то младоженеца 😁 Нищо,де, изгоря завалийчето.
Униформите...Килеша има някакви остатъци. Надявам се, че след като съм ги купила вторият срок...ам такованка, да му станат. Че иначе, да, много пара и там. Главата ме боли...Щерката и тя ще я отпочва последната година в университета. Ще е присъствено тази година май....ииии направо ми се идва да си отида 🤣🤣🤣
Фил за мен смешно беше, здрави да са ти.
Енито нещо я заняма...

# 937

Мисте,скоро не съм хапала новодошъл,не ме е объркала,със сигурност. 🤣
Ти не хапеш.Живи хора ядеш 😂

# 938
Тук съм,13,ми няма ко да пиша. Утре първи ден на Синеочка на ДГ. Само се моля да не боледува,че ми писна от сополаци. 😆 Ще лягам и аз след малко,че ще ни се реве и на двете.
Онзи ден покрай нас минаха сватбари с пожарна кола! Голяма раОта начи. 😁 Двама луди и 200 гладни.

# 939
Фил,знаеш,че децата се държат най-лошо в присъствието на майка си! Вече не би трябвало да те учудва!

ММ много ме дразни тази вечер! Иде ми да го халосам с нещо тежко и евтино така както си седи кротко на компа!

# 940

Мисте,скоро не съм хапала новодошъл,не ме е объркала,със сигурност. 🤣
Ти не хапеш.Живи хора ядеш 😂
Освен мен четири са аресале написано от теб,бързо да ми ги своднеш на лична,кой,са! 🤣

# 941
Аз директно си признавам Simple Smile Мен периодично ме хапеш Simple Smile ама пък понякога си тооолкова мила.
Не ми се ляга още, а утре пак ставане рано ме чака.

# 942
Осмата съм аС 🥴😁

# 943
Пет харесАли, друг път. Брой ме и мен.

# 944
Кло,рефрешнах аз инфото

Общи условия

Активация на акаунт