Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 660
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 960
Темата не е бащиния на никой и обществото не е тайно, но е хубаво, когато се включиш в 47-мото издание (не знам колко станаха, налучквам), да го правиш съобразително. Аз пък заради такива, които висят на балкона и са само за сеира или за безплатна психотерапия, като им свършат хапчетата, десетки пъти съм тръгвала да пиша нещо лично и съм се отказвала. Не визирам Алина с последното.

# 961
Фило,мразя те за последното изречение!

# 962
  • France
Недей Kissing Heart и моят час ще дойде.

# 963
  • Euskal Herria
В публичен форум пиша само това, което мога навсякъде свободно да кажа. Пишат регистрирани потребители (вече няма функцията "гост"), но четат абсолютно всички, от всяка точка по света. И да не забравяме, че писаното остава и след години. Не знаем кой как ще използва споделеното.

# 964
Пффф, ко беше тва пиано-бар... забравила съм...
Дванаесе часа е, таласъмено време, навън вали, а аз слушам готините монголци на Добри /май тя ги показа/ и ровча в нетя...и пия де, то това е обичайната дейност по това време...

# 965
Недей Kissing Heart и моят час ще дойде.
Стискам палци да е скоро,но в неделя вечер да нямаш търпение да е понеделник,а не да се чувстваш сякаш ще ходиш на тръстиката!

# 966
  • Somewhere in the World
Офф, аз съм наводнила банята на съседа от долу. Егати филма, умрях от срам но не съм разбрала, че сифона в банята тече… и сега веселба: майстори, канго, плочки. Но ММ поне това свърши а аз стоя при мама през деня.
Утре трябва да  приключи майстора, да видим как ще се представи!
Иии сън не ме хваща, и само за ядене мисля, отиде ми и режим и всичко.

# 967
Така,така   записах ви поименно! 🤣

Попи,дрън,дрън,ама не визирам Алина.Верно ли?🤣

Янче,не се брой никой,просто си се халосваме.
Аз лично теб не харесвам и да се пънеш да оригиналничиш,си ми все тая.

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 02:14 от Кротал

# 968
Верно, Крот. Тя е по-скоро от несъобразителните в случая (и тях споменах). Говорех за тия, дето мине се-не мине се и влизат с гръм и трясък, най-вече да изхейтят нещо. И после изчезват до следващата криза. Сега да не се припознаеш и ти Joy И за теб не се отнася.

Да минава пълнолудието, че безсънието ми минава всички граници.

# 969
Много е гадно пълнолудието. Котенцето и то буйства трета поред нощ.
Кафе с гледка
Добро утро! Днес е понеделник 😮‍💨

# 970
  • Варна
Значи затова моите кучета са неспокойни, а Бориса снощи си показа номерата и сега спи, а аз не мога, защото чакам всички визитации на света.

# 971
  • София
Добро да е понеделнишкото утро! ☕
След този четвъртък ще трябва да се става още по-рано. Психически се настройвам вече. Ако мога и да коригирам лягането да е по-ранно…😔

# 972
  • София
Добро утро!

Кро, и аз лайкнах ... таковата ... да си призная без хапане. Мен не си ме хапала, нито изяждала, нито повръщала, но ги умееш тези работи и много ме кефиш. Сигурно, защото аз не ги умея и мъничко завиждам на умеещите.

Вие оставате, че е понеделник, ами тази седмица е 15 септември. 😫 Пак се започва бясната въртележка. Този път си сложих напомнянка на телефона да не забравя цветя за класната. Миналата година се сетих за цветя в 19 ч на 14 септември. Такъв спринт беше. Накрая успях да закупя самоедно останало цвете с панделка и умрях от срам. След данданията в училище на 15-ти отидохме в Билла на пазар и се оказа пълно с китки, ама кой да се сети предната вечер.

# 973
Янче,не се брой никой,просто си се халосваме.
Аз лично теб не харесвам и да се пънеш да оригиналничиш,си ми все тая.
Добре де, сега това кому беше нужно?

# 974
  • Пловдив
Добро! У нашиот квартал валя само колкото да намокри колата...начи откакто сме я купили вали всеки път, когато я измием Grin

Общи условия

Активация на акаунт