Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 651
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 975
Всъщност в малка група изследвани се установило,че Луната влияе на съня като намалява общото му количество с 20 мин,удължава времето на заспиване с 5,а нивото на мелатонин е намаляло.Следващи проучвания на 1200 човека в продължение на 2000 нощи опровергават тези резултати.И няма едно мнение по въпроса .За хората поне.Стеле,циркадният ритъм,липсата на мелатонин и адаптацията ,ще се нагласите ,само още малко .

# 976
Добро утро.
И аз лайкнах,Кро,щот ме ядеш и мен редовно. 🤪
И ся да ви кажа,и аз зададох неудобни въпроси на Вая,но мен никой не ме захапа,щот съм от старите кучета. Алина не пише редовно и нея я нахокахте. НеЙ хубуу така. Като се пише в нета,трябва да се има едно на ум,че ще има всякакви коментари.
Родива,аз от седмица се опитвах да изместя режима,че последния месец лягахме много късно,но не ми се получи. 😆 Едва отлепи Синеочка днес,но за два-три дни ставане се надявам да свикне.
Не помня тук или в другата тема се писа за букетите за персонала в ДГ. Добре,че забравих да купя,че и без това нейните госпожи ги нямаше. 😂 Щях да се мина.

# 977
  • Mediterraneo
Първи учебен ден. От три дни говоря, че ако има проблеми с училищния автобус, баща й ще я закара с мотора до училище. Станала в 6, в 7 излиза от банята, не приготвила нито дрехи, нито раница, къде ми е закуската, що да слагам суичър, тая каска за какво да я мъкна... Омммм. Сега да се излюпи голямата, ако не го отнесе тя, пък на, като си я познавам.
Та, успешна да е новата учебна година!
Редактирам- баща й се върна да й вземе маска на принцесата! Ей, много ми е загубена.

# 978
И ся да ви кажа,и аз зададох неудобни въпроси на Вая,но мен никой не ме захапа,щот съм от старите кучета. Алина не пише редовно и нея я нахокахте. НеЙ хубуу така.
Айде пак да не се съглася. Има разлика между добронамерено задаване на въпроси, дори и неудобни, и изцепване на присъда под формата на въпрос. Защото, сори, но постът на Алина не беше нищо друго, освен "Ауууу! МАКАК така?!" Докато ти, показа загриженост за ситуацията на Вай и въпросите ти я подтикваха да търси възможности за подобряване.

Оффф, личи ли ми, че тези дни работата ми е свързана с идиоти?

# 979
И аз не съм съгласна,Уиш. Не видях някаква обида в поста на Алина. Явно е до настройка кой как чете.

# 980
Не се карайте. Алина се видя, че не е чела, и не е наясно, не се засегнах изобщо. Даже това с разходките беше забавно Simple Smile
А, колкото до въпросите на Ени. Ени, опитала съм всичко, и съм била навсякъде, където се сетиш за тези 25 години, че и в момента го правя.
Не е да съм се отказала, просто някои неща са каквито са, приех го. Опитвам се да направя живота си по-добър и по-приятен въпреки тези факти.

А, сега добро утро, и да имаме всички една хубава седмица!

# 981
  • Наблизо
Добре утро!

О Фил с това сърце си го представям с един южняшки акцент..като от Паньол излязъл.
Много ги мразя тия чекове,инкесират си ги когато искат,ти се оправяй..

Стела,акде още малко…и ще сте си вкъщи..

Малкото има сопол и кашля.Почнахме грядинските истории.Поне не мисля,че ще има проблем на училище..Ще си подсмърча там.
Не съм прочела поста на Алина..

# 982
Хубава седмица на всички желая, нека дрязгите и захапванията си останат в предишната!
Да не мислите, че като се опитах да изместя времето за лягане съм успяла? Снощи до 22:30 съм гонила миризливки из детската стая. От къде влязоха тез гадини не знам, най вероятно с прането. Но към 23 е заспала малката. Още спи.

# 983
Аз не се карам с никой,моля ви. 😆 Просто уточнявам някои неща. Ако ще се караме,казвайте по-рано,ще дам всичко от себе си. 😁🤪
Вая,ти си знаеш. Аз си казах мнението.

# 984
Уиши, обективна и справедлива си като цар Соломон + един мЕлеон за всяка дума, казана на място. Kissing Heart
Включването си беше неадекватно, а Вайчето ми е слабост, въобще всички редовно списващи сте ми слабост и да, нямаме нотариален акт за темата, но и няма нужда някой да скача тук с подковани ботуши и да причинява на потребителите дискомфорт като бъбречен камък. Нали, Мистиче  Heart  Как си днес?
Изпитвам облекчение и благодарност, че нямам ученик и съм на седмото не ме @бе, че идва 15 септември. И за понеделника не ми дреме, щот вчера ми беше пълен работен, та днес ще я карам по-лежерно. Сиросче, сюреалистична гледка си поазала Heart
Хубав ден, общество, толерантно и любимо!

# 985
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Значи затова моите кучета са неспокойни, а Бориса снощи си показа номерата и сега спи, а аз не мога, защото чакам всички визитации на света.

не. не е заради това.
когато ти си притеснена, нервна, ядосана... и Бориса ще е притснена,нервна, ядосана..., което ще показва с плач, защот оне знае как иначе да го прояви.
защото, колкото и смешно да звучи, вие още сте скачени съдове. Simple Smile
като се поуспокоиш и тя като дръпне още мъничко, ще забележиш, че пълни гащите точно когато ти отидеш в тоалетната Wink и дъъъълго ще е така.

не ми се иска да обсъждаме алина или другата...,  барабонка ли беше....
то и какво за обсъждане има, за мен те са като една Wink едната каже нещо, другата се явява на повикване да подкрепи. или да порицае, както в случая.

влез с грациозна стъпка, кажи възпитано "здравейте" и може би ще се впишеш.
 а може би не, но ако някой се хвърли в атака няма как да не му се отговори подобаващо.

# 986
Оф, аз онзи ден се чудя какво става. Изобщо не съм видяла мнението, което обсъждате.

Искаше ми се тогава да напиша някои неща, но реших, че няма смисъл, приех, че мненията са добронамерени.
Но ще го кажа сега, когато говорим за психически състояния "стегни се" и всякакви подобни не помагат, напротив. Само наливат масло в огъня, щото човек може да си помисли, че просто не може да се стегне достатъчно и затова ъака а това нанася оше повече щети. Затова понякога, ако не сме подготвени, е по-добре дори и добронамерено да замълчим и да ме даваме съвети, за нещо, с което нямаме опит и не разбираме.
Достатъчно е да чуем, да отворим място за споделяне, не да го обръщаме към себе си, не да даваме съвети, а просто да чуем и да сме там

# 987
  • Пловдив
Карамелчи, благодаря! Уж по-добре, но си имам дискомфорт. Ще видя довечера доктора кво ще издиктува...

# 988
Ако не им бяхте обърнали толкова внимание вече отдавна щях да съм ги забравила! На такива включвания нито си правя труда да отговарям ,нито се товаря да запомням,а ако зачестят пропускам! И друг път съм ви казвала,че чета избирателно! Не всичко ми е интересно и съм сигурна,че с всички е така! Айде , много значение им отдадохме!

# 989
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
точно.
съвети на кило, заради една фраза в едно мнение са в повече.
като се сетя какво сме писали за чували и лопати.... представям си някой какво би развил по темата. Wink
ще сме заринати с информация за дебелина и здравина и на чувалите от един материал в стравнение с друг... за лопатите няма да отварям дума - там асортименът е още по-

Общи условия

Активация на акаунт