Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 649
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 990
Добре, не щЪ съвети, бе, шанцовият инструмент ми е универсален и не излиза от дамската ми чанта Stuck Out Tongue Winking Eye

# 991
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
шшшшт, не казвай нищо, че съветът вече лети, летиииии.....

какво си си взела? окопна лопатка? Wink не беше в дамската чанта, но имах и такова в багажника навремето. военна, сгъваема. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

ако войниците са разчитали на такава лопатка да се окопават, жална им майка. аз ли съм ламер, лопатката ли беше нефела... ама се огъна на първи опит да си изкопая една особено ценна китка.
ядосах се и стой та гледай - "баба Илийца скубе кола - 2"
маани, маани... срам е е да си спомням.

# 992
"Познавам" Алина .Изобщо не е от типа хора,които биха "влезнали с бутонките".А нея и другата потребителка да се съпоставят като един човек ми е абсурдно,нямат абсолютно нищо общо.И да, много внимание отделихте на това, въпреки че "засегнатото " лице каза,че е било добронамерено и не се е обидило.
Казвайте ся кво ще готвим,стига лопати и пръсти сме размахвали.

# 993
докладвам уставно! - нищо. Simple Smile

довечера ще им направя салата и ще предложа да ме изведат навън. от мен толкоз!

# 994
Многофункционален ми е инструмента! Брадвичка, трион, вездесъщата лопата, плюс суха храна за три дни, щот кат' кОпам ( недовършени) , много изгладнявам  Joy

# 995
И аз няма да готвя, че имам останало от вчерашното, плюс едни мариновани патладжани. За сметка на това, ще подреждам шкафове Disappointed

Гладна съм. Осем дни закусвах баничка и сега нямаааааа.

# 996
Петък и събота главно аз отговарях за готвенето,остана,и вчера бяхме на дояждане от кутийки 😁.За днес ще стъкмя на Шефа някаква крем супа,обаче другите какво ще ядем...Че и имам излизания,и няма кога да сготвя.Свеки ще приготви пак тава с пълнени чушки,освен големите мъже да карат на аванта от нея 😂.(Когато някой от нас яде не вкъщи,така се шегуваме.)

# 997
Гледам горе в ляв ъгъл 12.09 и си викам...ай пак се успа, ненаспа се начИ..Пих две глътки кафе, датата билО 😏 ДобрЕ започвам,Утро!
Събудиха ме еконт..сън не спят. Но пък е за една спешъли боичка, с която нямам търпение да помацотя, та замижах с един клепач. Зер от немско иде чак, надявам се е добра 😃
Обсадили сте вече, аз съм на мнение Улино. Също съгласна, че няма такт и усещане със "специалната" ни тематика 😁 а именно- спорта над всичко 👆
Сега пия кафе и излизам малко из навън, 6 деня не съм си палила колицата, домъчняло ми е.
Немиговоретезаучилище, не.
Аз ровя, търся учебници,нашия даже не знае 🧐 Сама съм си виновна в случая, но го правя, щото утре като почна работа...не ми се занимава да го чакам изобщо да се сети първо. И оттам- къде има борса? ама точно ъкъде? утре ще отида! вдругиден! днес не мога, на тренировки съм! забравих! ама и учебници ли ми тряят?🤨
И ще тряя го набия. Далновидна съм, всъщност, мхм.
Янче, аз та харесвам 🤪

# 998
  • France
Ако не им бяхте обърнали толкова внимание вече отдавна щях да съм ги забравила! На такива включвания нито си правя труда да отговарям ,нито се товаря да запомням,а ако зачестят пропускам!
Точно! Крайно време е да сменим темата Heart

Добри, ти си опасна мацка Dizzy Face какви неща носиш в колата?!

Аз се притеснявам за Монстърчо. Имам чувството, че нищо не яде в училище. Нали е с алергия и аз му приготвям кутиите с обяда. Вечерно време ги намирам пълни. А него - изгладнял и много уморен. Какво става?

# 999
Фил, ами явно не яде. А какво става ще трябва да запиташ учителите тамЕ. Обърни им внимание, може и хабер да нямат...
В банята съм..

# 1 000
не иска да яде защото иска да играе, я не да губи време в ядене Wink
или
 (личен опит) някое дете му се е присмяло на яденето.
лекува се с изпращане на повече, за да има да почерпи. Simple Smile

Горинич обича маслини.
 вземахме се от градинка, минавахме през магазина и вземах плик с обезкостени масли, вървим си по улицата, говорим си и хапваме. когато тръгна на училище му слагах кутийка с маслинки да си добавя към сандвича. едно от децата му се присмяло, че яде неща, които приличат на хлебарки. обясних му, че детето е виждало хлебарки (за разлика от него), но не е виждало маслини. и му изпратих повече за да почерпи и другите деца. след това същото се повтори с морковите. просто сложих повече,  за да не е само той заек. Wink

# 1 001
  • France
Гледам да давам едно по едно, че там са една разпасана команда Rolling Eyes Сега им обясних да оставят плика с кутиите в хладилника, а аз ще го прибирам всяка вечер. Че Монсти нон стоп го забравя. Например днес успях да се добера до петъчните кутии, забравени цял уикенд на закачалката 🤢🤮 После, като отработим малко това, ще ги питам за другото. Ако междувременно не го отпиша от стола директно.

# 1 002
Тринайсетицата ме подсети.

И аз съм художник Trollface

# 1 003
NiaV, добре дошла!
Виж сега, всички ние много обичаме Вай, съпреживяваме успехите и неволите ѝ, тя не, но ние се почувствахме настъпани по нейното болно място. Затова така реагирахме всички.

Иначе мигрирахме през 2020 година, защото започна яка цензура в другата тема и се почувствахме засегнати. Аз съм инициаторът на миграцията.

# 1 004
  • София
За инструментите - в моята кола има безболна бухалка и нож. Останали са ми наследство от бившия и не съм се наканила да ги сваля досега. Ако трябва да идвам някъде с инструментите. Flushed
За вечеря хич не знам какво ще сколасаме, че аз съм на родителска на едното дете довечера, а половинът на другото. Може салатка с омлетче.
Аз докато работя и натисна публикувай се наредили един куп други нови коментари. Satisfied
Ние тези дни сме на вълна избиране на плочки. За хора, които не знаят какво точно искат това се оказа много трудна работа.

Общи условия

Активация на акаунт